Pokazuje rezultate 1 do 38 od 38

Tema: kolica 3 kotača

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno kolica 3 kotača

pozdrav svima

ja nekako zapela za trokolice, pa me zanimaju iskustva, savjeti, prijedlozi...

1. nebi kupovala košaru, pa mi je bitno da idu u nulti položaj
    2. da su što manja kad se sklope
    3. da nisu skuplja od 3500 kuna...

sviđaju mi se Jane, ali ona neidu skroz ravno, sviđaju mi se Quinny Freestyle,ali one se više ne proizvode, pa ih baš nema... Peg Perego GT3 su mi isto super, ali su van buđeta...,

e da ako netko zna nešto o Mutsy kolicima, da li ina idu u nulti položaj, ona su mi sva lijepa, čak i ova na 4 kotača...

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

zbilja nitko neće pomoći?

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

pokušaj u pretražnik upisati naziv svakih kolica koja te zanimaju - prilično je vjerojatno da se o njima već pisalo. kao i o trokolicama općenito - prolistaj malo starije topice, sigurno ćeš naći odgovore na bar neka pitanja koja te muče.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

probala, našla, ali ništa konkretnog...

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

nas je favorit bio freestyle dok me iskusna mama nije odgovorila zbog tezine (19kg) ima ih za kupiti u slo, mada sam nasla i jedne u TL na popustu kao izlozbene.. osim te "male" mane, imaju sve sve sve sto su mi preporucili da trebam..

jane navodno nemaju 90 stupnjeva pa beba nema dobru potporu ledima kad se pocinje sama ustajati

pg3 izgledaju robusnije od freestylea ali su mrvu lakse jer imaju vise plasticnih dijelova (a ne alu) i u "baby center" kostaju oko 380E

i mene muci isti izbor.. vec mjesecima istrazujemo..

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja sam kupila chicco one koja imaju kotace ko od bicikle...seper sam zadovoljna..mali je stalno u njima vec skoro 2 i pol godine a jos uvijek su ko nova..nigdje ne zapnes njima...stepenice rade bez problema samo na zadnjim kotacima...

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

našla u tintiliniću chico 3 kotača 2100 kn i u TL Graco super izgledaju 1800 kuna, ako ništa drugo ne nađemo vjerojatno će ta pasti...

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mi smo koristili (još uvik Šefica zna u njih uzjašit ) neku noname trokolicu.
    e to su već bila kus kolica, velika, robusna, komodna.....ja sam s njima bila prezadovoljna. pogotovo što i veće dite može u njima komodno spavat a da mu se ne klataraju noge.
    meni je to bilo dosta bitno da kad zaspe da je mogu poleć u skroz ležeći položaj (a ova mogu) i još im podignit to za noge i bome je moja Šefica i s tri godine (a po visini je debelo za četverogodišnjakinju) u njima fino spavala, a da je cila, od pete do glave u kolicima.

sjedeći položaj je točno pod 90 stupnjeva, a kad dite u njima sidi nekako sidi skroz visoko. nisu niska ko ostala kolica.

ovo je naša trokolica koja ima i košaru (ali ne onu skroz krutu i čvrstu) za male bebe:

http://i5.photobucket.com/albums/y18...trokolica2.jpg
    http://i5.photobucket.com/albums/y18...trokolica1.jpg

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

da, super je vasa trokolica! sad sam sigurna da cemo i mi uzet 3 kotaca a ne 4, makar me curke upozoravaju da su s 3 nestabilna za npr. silazenje niz stepenice.. ipak je bitno da mi malac stane i dok pajki..

nego, i ja sam vidla ta nova graco u TL i cine mi se ok.. kakva su iskustva opcenito s gracom s obzirom da je nizeg cjenovnog razreda? kakvi su im kotaci?

Karin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I ja sam trenutno u dilemi oko izbora kolica za našu novu članicu, koja samo što nije stigla.
    Moj uvijet je također da može u skroz ležeći položaj. I meni se također sviđaju trokolice, jedino se dvoumim zbog težine i veličine kolica. Ali s druge strane sviđa mi se što su komforna i što ih može koristiti i veće dijete (npr. ako se beba neće htjeti voziti, možda nagovorim Marka da se u njih uvali).
    Ja bih još htjela i da budu kompatibilna s Maxi Cosi Cabrio sjedalicom koju imam od Marka.
    Jel znate da li Quinny Speedi SX idu u ful ležeći položaj? Ta nisu tak' jako skupa.

Inače Loryblue tvoja trokolica baš super izgleda.

Karin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Mayaocean prvotno napisa
    našla u tintiliniću chico 3 kotača 2100 kn i u TL Graco super izgledaju 1800 kuna, ako ništa drugo ne nađemo vjerojatno će ta pasti...
    Kak se točno zovu ta Graco? Inače moja sestra mi kaže da je njena frendica imala klasična Graco kolica i da je bila zadovoljna. Dobro su išla i često se i starija curica u njima vozila.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Graco Trekko trokolica.. cula sam da im brzo pocnu skripat kotaci!? ali izgledaju mi skroz solidno.. pa u kombinaciji sa AS imaju sve za prve 3 godine

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

evo ja ću pokušati pomoći, imam Mutsy kolica i jako sam zadovoljna.
    ne idu u nulti položaj, ja sam bebu s 3,5 mjseca prebacila u taj prvi položaj koji kolica imaju (nije skroz ravan, mrvicu nagnut, ped. rekla da je ok), do tada sam na konstrukciji kolica imama odgovarajuću As, tj traveller isto od Mutsyja koji ide u O položaj i ima još dva položaja...
    što se samih kolica tiče jako su stabilna, čvrsta, amortizirana i udobna. mana im je da su jako široka , te unatoč tome što se kotači skidaju moraš imati prostran prtljažnik. težina-teška su, no ipak lakša od većine trokolica...kupola za sunce je jako velika , pa pokrije do pola kolica tako da je beba dosta zaštićena unutra, no bilo bi dobro imati i navlaku za noge uz njih (ja sam naručila al nije stigla s kolicima-šteta).sjedalo se može montitati i prema mami i prema naprijed i ide u 5 položaja (od blago podignutog do sjedećeg)to je ukratko, ako nekog zanima detaljnije recite rado ću odgovoriti.

Karin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja sam danas bila u TL i gledala Greco Trekko kolica. Dobro se voze, udobna su, testirala ih je moja mala nećakinja od 10kg koju smo vozikali po dućanu. Čak se i pod punim opterećenjem mogu voziti s jednom rukom. Dolaze u kompletu sa zimskom navlakom. Isprobali smo i Greco Vivi Gloria (klasična kolica) koja su 2 kg lakša (13kg) i nešto manja ali također se dobro voze i imaju praktičnu "košaru-vreću" s ručkom tako da ako bebica zaspi lako ju izvadiš van. Ta dođu 1600kn. I u njima i veće dijete može čisto udobno spavati. Oba imaju stvarno ogromnu košaru za stvari.
    Jedino što sva ta Graco kolica nisu tako fino izrađena kao npr. Quinny ili PegPerego. I trokolica nema kotače na pumpanje nego su puna.
    Quinny Speedy definitivno nisu za bebu mlađu od 6mj. jer se ne mogu spustiti u horizontalu, a osim toga su i jako otvorena. Još jedna mana im je što nemaju onu ogradicu naprijed na koju se veći kikiči vole nasloniti dok se voze.
    Eto tako, mi se još nismo odlučili. Još moram pogledati što se nudi u Tintiliniću i Adaxu.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Karin mi imamo Graco Trekko i zadovoljni smo, super idu po Dotršćini! Iako, fakat su teška, tako da ako ih misliš nositi i nisu najbolji izbor. Lako se upravlja, kupolu možeš lako pomicati tako da bebici ne smeta sunce, možda je sjedalo nešto uže, ali beba fino stane. Kotači su tvrdi i dosta drndaju po šljunku recimo, ali kroz šumu su fenomenalna. u dućanu bi zapeli negdje, pa smo uzeli još jedna manja. Za gepek treba skinuti kotače, što ti može biti gnjavaža, ali sve u svemu, mi smo zadovoljni jer su nam baš trebala traktor kolica.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Hehic, imam jos 2 dvojbe oko Trekko:
    da li se sjedalo meze montirati i OD i PREMA mami i
    da li se AS montira na sjediste (ko na onim Graco s 4 kotaca) ili
    se makne sjedalo pa na goli okvir montira AS?
    tnx!

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

malecko sjedište na kolicima je od mame, ne ide drugačije, a AS ide na njega nažalost, ne na samu konstrukciju. Kad staviš AS gore onda beba gleda prema tebi, ali je sve skupa prilično ogromno i visoko

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

hvala!! to sam si i mislila.. i na kraju opet 19.ak kila sve zajedno
    a i sto se ne moze izvaditi / okrenuti sjedalica valjda opravdava razliku u cijeni.. npr freestile 2999 kn, a trekko 1799 kn..

ali bez te 2 sitnice (!? kolica su za preporuku?

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

joj malecko ne znam kaj da ti kažem. Iskreno, da sad kupujem kolica uzela bih ipak freestyle ili neku drugu elegantniju trokolicu, trekko je baš ko mali traktor, ali opet, mene super služe jer ih ne furam po gradu nego baš off road.Stvarno ne znam, dobro si ih još pogledaj u dućanu, tehnički je s njima meni sve super, ali nisu baš onak fina i elegantna. I, kao što sam već rekla, uzeli smo jedna manja za u auto...(bebe confort allegra)

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ja kupila Peg Perego GT3.... Mislila sam Quinny - Freestyle su mi ružna, a za Speedy mora ići košara, pa me skoro isto dođe na kraju...

Bad mi je jedino kaj su tak tamna, al dobro.... baš su mi imozantna, pa ću to zanemarit..

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

pogledaj ova http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176966

meni su prekrasna.

kad sam ja kupovala prošle godine nije ih bilo, pa sam kupila chicco s3 i prezadovoljna sam. nemaju nulti položaj pa sam kupila rabljenu košaru (koja izgleda kao nova) i AS, tako da imam komplet. sve zajedno sam platila manje od 3 000 kn.

ivanaos avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

mi imamo jane i mogu se spustiti u potpuno ravni tj ležeči položaj.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ivanaos, koji model jane? kosara koja se spusti ili se i sjediste spusta na 0? njihove se bas ne daju dici do 90stupnjeva, cine mi se nekak slaba potpora kad se bebe pocnu dizati u sjedeci polozaj

ivanaos avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

jane slalom pro. Može se spustiti naslon potpuno.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

to su super kolica! malo skuplja doduse.. evo, mi smo danas neplanirano popustili i kupili mutsy sa 4 kotaca al su prednja 2 skupljena..

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj ivanaos prvotno napisa
    jane slalom pro. Može se spustiti naslon potpuno.
    hej, moj favorit su upravo ta kolica: jane nomad pro Rebel.
    koja su tvoja iskustva? dal je as dosta kvalitetna? dal bi ih preporucila?

thnx

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj malecko prvotno napisa
    to su super kolica! malo skuplja doduse.. evo, mi smo danas neplanirano popustili i kupili mutsy sa 4 kotaca al su prednja 2 skupljena..
    Malecko, vidim da si uzela musty...ali kako se točno zovu? Jesi li uzela košaru uz kolica ili ona idu u 0 položaj? Ja imam jako maleni auto pa se bojim da ne bi stala u prtljažnik, a to što ne bi bilo mjesta za ostalo nije me briga (to nam je gradski autić) jer za put imamo veeeliki auto. :D Sve mi o tim kolicima napiši ako ti nije problem jer su mi

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

peso, rado bi ti poslikala ali su u dijelovima, jer sam prala sve presvlake. uzeli smo rabljene u odlicnom stanju, mislim da je to neki 3 rider model iz 2006. konstrukcija + sjediste (podesivo od skoro 0 do skoro 90) + Traveller kosara AS koja ima 3 polozaja i do godine dana - po meni najljepsi dio kolica
    prvi dojam - ogromna i teska.. sa milijun dijelova.. kad skuzis da je sve na klik i drukere - jako ih je jednostavno kombinirati, okretati sjedalice, sklapati pa cak i izvaditi sve kotace.

uglavnom imaju sve sto sam trazila - da je as malo veca i u polozajima, da je kasnije sjedenje pod 90 sto jane npr nema, da su gumeni kotaci (da ne skripe), da beba sjedi/lezi prema meni dok ne pocnje zvjerat okolo..
    e da, i da se sjedalica cijela izravna ako beba zaspi - da joj mogu dici nozice da ne vise s kolica..
    imaju i dosta veliku kosaru za stvari.. i AS i sjedalica imaju zastitu od sunca..
    ma sve, sto sam htjela imaju
    i jedno 5 kila previse

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ima li Mutsy za kupit u Zagrebu? i postoji li kišobran kolica Mutsy (treba mi za bebu 6mj starosti)?
    tnx

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

pogledaj sto ti se svida na http://www.mutsy.com/
    ali koliko ja znam nemaju kisobran kolica, bar ne u Baby media shopu http://www.media-commerce.com.hr/ind...p?id=18&id1=70 u KingCrossu.. mozda se moze nesto naruciti ako nemaju u ducanu

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

mi imamo speedi sx i super smo zadovoljni,jedino što ne preporučam ukoliko vam je mali auto jer su dosta glomazna kada se sklope!!

ivanaos avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Nivember, ja sam sa kolicima prezadovoljna. Nikad ne razmišljam po kakvom terenu idem, široka su, dijete ima mjesta, kočnica mi je korisna kada idem nizbrdo, lako se prenose... Da kupujem opet bi ista. jedino što je košara ispod kolica mala imalo nespretna.

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

MacLaren

http://www.busi.si/shop/index.php?pa...=0&artikel=378

evo, iako se može posebno kupiti i košara, ima nulti položaj
    cijena oko 2200 kuna

(nemaju ih trenutno, ali sigurno možeš naručiti)

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

a koja je cijena mutsy kolica?

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

[quote="Loryblue"]mi smo koristili (još uvik Šefica zna u njih uzjašit ) neku noname trokolicu.

Lory blue, koja su to kolica? Ma nije valjda da baš niš ne piše na njima? Meni izgledaju super, i baš me zanima di ste ih kupili!

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

[quote="Lilisol"]
    Citiraj Loryblue prvotno napisa
    mi smo koristili (još uvik Šefica zna u njih uzjašit ) neku noname trokolicu.

Lory blue, koja su to kolica? Ma nije valjda da baš niš ne piše na njima? Meni izgledaju super, i baš me zanima di ste ih kupili!
    evo malo podižem jer sam napokon i ja (sasvim slučajno i na moju veliku radost) otkrila koju sam ja genijalnu trokolicu zbavila (odnosno gurala pune dvi godine).

Kiddi-O Chipolino trokolica

nešto sam gledala ebay i ugledam "svoju" trokolicu.
    ja sam je kupila u st-u, u tintilinića prije 2,5 godine. išla sam je opet tražit, ali je više nema.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Trebam savjet iskusnijih mama... Dragi i ja vratili smo se iz obilaska po dućanima. Gledali smo kolica i sviđa nam se Jane Slalom Pro Formula ili Matrix. No, malo sam gledala po forumu i izgleda da ima problema s montiranjem košare/AS u auto. Odnosno, mnogi se žale na Matrix košaru, a ne znam jesam li dobro skužila da je ona iz Formula modela dobra za montiranje?

Možda mi možete preporučiti neka bolja kolica - ja bih trokolicu, a čini mi se zgodna ova 3 u 1 varijanta

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

imas sad u adaxu jane trokolicu,sisrem 3-1,sa njihovim novim modelima as,koje su dobile odlicne ocjene...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •