-
Evo, i mene isto muči i drži budnom do u kasno i ne mogu vjerovat da je zez s pojasevima. Cura 8 mjeseci, sad će skoro 9 kg, i katastrofa - stavila sam pojaseve na maksimum (nisam dirala onu visinu pojaseva jer mi se čini da to ne bi pomoglo) i jedva stanemo, ne znam kako ću je zavezat u zimskoj jakni koju sam dosad izbjegavala jer sam mislila da postoji još neki dodatni način produljavanja pojaseva, ali sam večeras skužila da je to to i da se mogu samo gore to kao grudnjak produljit. U čemu je tu štos? Pa taj tip kolica je predviđen za do 20 kg i 4 godine :? Majuška, jesi se ti kako snašla? Ovaj dodatak koji je linkala puntica to je samo tanja spužva, ako sam dobro shvatila, s kojom se ova debela zamijeni, ne rješava problem pojaseva. I mi valjda imamo Buzza 3 2007, kupljen u Baby Media Shopu u King's Crossu.... Pliz pomagajte, super je meni za vožnju, ali ovo je mučenje - stavljat dijete u taj pojas-kavez, vježbamo, distoničari smo i sad se svaki put počela opet izvijat, i ja bi, jer to je nenormalno kako je sapeta, čini mi se - mislim - ruke joj u jaknici jedva mogu progurat ispod tih pojaseva
.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma