Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: Pokloni za peti rodjendan

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Pokloni za peti rodjendan

Vec danima kopkam sto bi principessi bio glavni poklon za 5. rodjendan...

Vec je dobila Barbie (jer ce imati Barbie tortu, pa smo nabavili novu, koja sad ceka ), od bake je trazila Kena, past ce nekoliko novih slikovnica (jer to joj uvijek poklanjam htjela ona to ili ne )...

I sad bih htjela neki veliki, 'znacajan' poklon, od nas dvoje njoj, a ne znam sto. Sve 'vece' stvari (bicikl, role i sl.) ima..

Mislila sam ju upisati u skolu modernog plesa kao poklon, jer mi je prof. gimnastike u vrticu rekla da je vrlo talentirana za ples i glazbu, medjutim vrijeme satova u jednoj skoli koju smo gledali ne mogu uskladiti s nasim vec postojecim obvezama, sad trazim druge skole s takvim programom (klasicni balet ne zelimo) i zapravo sam jos u trazenju bolje ideje za poklon.

Sto mi predlazete?

saška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Zaista ne znam. I ja razmišljam o istoj stvari. Što kupiti za peti rođendan dječaku... Legići su mi već bez veze, garant i on već misli da će ih opet dobiti, ali nemam ideju.
    Nedavno sam se sjetila nećega što je davno mislim lejla predlagala. Napraviti kartice tipa, odlazak u kino, zološki, čokolada, sladoled, igralište. Nešto tako, nabrojiš što tvoje djete voli pa na kartice koje onda dijete po želji izvlači.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

A jel ima baletnu opremu- triko, suknjice, papučice, štucne...
    Moja to obožava.

Što još... nedavno smo kupili kućicu little pony, ne znam jel se tvojoj sviđaju takve stvari. Moja je oduševljena. Ima nešto manje od 4.5 godine.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mi sad vec polako izlazimo iz faze "materijalnih poklona" pa se za rodjendan dobiva obiteljski izlet po izboru (npr. do Buncica - tamo se moze pojesti i rucak ili Renesansni festival - moji obozavaju katapulte, oklope, borbe i jahanje konja). Naime, mojoj djeci trenutno vise znaci moje vrijeme nego stvari. Ideja za slijedeci rodjendan je Noc sismisa u Veternici. Ove godine smo se prekasno toga sjetili.

Inace, moji sinovi su se u to doba "palili" na glazbene igre za racunalo (Orasar ili Carobna frula... ima toga jos, npr. Suncica medju notama).

Isto tako - edukativni cd-i, sad je pravi trenutak za to. Ima i Barbie na racunalu (moji sinovi to obozavaju - Barbie Horse Adventures ). Glazbeni cd je isto dobra stvar, a ima sad vec i puno audio-prica i bajki od raznih izdavaca...

Ako pak mislite da je prerano za racunalo ili djeca nisu sklona tome - pravi je trenutak za lijepe slikovnice, price za laku noc i slicno.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Lukavac je izričito tražio bolji romobil. Užasno su ga živcirali ovi škripajući i zapinjajući koje ima.
    Oduševljen je.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Imga prvotno napisa
    Lukavac je izričito tražio bolji romobil. Užasno su ga živcirali ovi škripajući i zapinjajući koje ima.
    Oduševljen je.
    gdje si ga na kraju kupila?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Tamo gdje si i rekla.
    Bio je zadnji.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

evo nama se isto bliži peti rođendan i Petra mi je već naručila poklon. Ona je inače luda za princezama, ide i na moderni ples. Pred nekoliko je kod jednog prijatelja vidjela ove kule i pili me da joj ih kupim - tako da će to dobiti za rođendan (poklon je možda više za dečke, ali nema veze ako joj se sviđa).
    Zgodno je jer se s tim kulama igra u stilu kao konjanik oslobađa zatočenu princezu u zamku... dolazi zmaj itd (sveukupno razvija maštu).
    Evo link:
    http://www.auboisjoli.com/chateaux-f...y-plastoy.html

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj petra prvotno napisa
    http://www.auboisjoli.com/chateaux-figurines-accessoires-895/chateau-fort-plastoy-plastoy.html
    Ovo je bas zgodno, no ne bi nam doslo na vrijeme za rodjendan. Ali sejvala sam link, pa vjerojatno narucim za Bozic - hvala, petra!

Inace, razmisljam o Bella Ballerina setu...

I da, sve plesne skole kazu da za djecu do 6 godina nemaju moderan ples, samo balet (a mi to ne bi), mozemo se upisati tek slijedece godine. :/

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Petra već od lani ide na moderni ples - ovdje postoji i to u jednoj baš poznatoj plesnoj školi Rosas.
    I baš je super.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ne znam je li baš dobro kao poklon za rođendan, ali Petra se trenutno obožava igrati s Kaplom i provodi sate i sate gradeći dvorce i kuće i svašta s tim.
    Ne znam ima li to kod nas (vjerojatno da), ali u Italiji definitivno ima.
    Hiper je jednostavno a genijalno je:
    http://www.auboisjoli.com/planchette...ces-kapla.html

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Petra već od lani ide na moderni ples - ovdje postoji i to u jednoj baš poznatoj plesnoj školi Rosas.
    I baš je super.
    A vidis, ovdje (Italija) mi kazu da ne moze prije 6. godine... bas sam se razocarala. :/

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

http://www.auboisjoli.com/planchettes-255/baril-de-planchettes-kapla-200-pieces-kapla.html
    Jooj, sta mi radis.
    Sad vec imam ideju i za Bozic i za Uskrs.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Elly, off topic, hoće tebi Erin morati u Italiji dogodine u prvi razred?
    jer Petra, ako ostanemo ovdje hoće, a imat će tek 5godina i 9mjeseci pa mi je to malo koma... baš me zanima jel u Italiji isto?

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Elly, off topic, hoće tebi Erin morati u Italiji dogodine u prvi razred?
    jer Petra, ako ostanemo ovdje hoće, a imat će tek 5godina i 9mjeseci pa mi je to malo koma... baš me zanima jel u Italiji isto?
    Isto :/
    I isto mi je koma

Doduse, po dopisu kojeg sam dobila iz provincijskog ureda za edukaciju, kaze ovako:
    - djeca koja do 31.8. imaju 6 godina - obvezno u skolu
    - ostala djeca fakultativno

Pa cu se pokusati pozvati na to, iako medju njenim prijateljima ima jako puno djece koja su ove godine u istoj dobi - 5g9 ili 10 mj - krenula u skolu.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ovdje čak nema izbora (obvezno ili fakultativno).
    sva djeca rođena 2003.g. (neovisno jesu li rođena u siječnju ili prosincu) u rujnu 2009.g. moraju u školu...

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nola je za rođendan dobila digitalni fotić, pravi. Malen naravno da stane u ruku. Već skoro dvije godine slika jako zgodne fotke i meni je dosta drhtanja svaki put kad moj uzme u ruke (iako njen nije nešto puno jeftiniji).

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Eto, na kraju je dobila Winx romobil. Ne silazi s njega.

Vase ideje spremam za nadolazece blagdane, hvala!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam petogodišnjacima počela kupovat neke društvene igre, npr...monopoly (ima ih sad raznih sa aktualnim likovima iz crtića ili onih prilagođenih njihovom uzrastu)...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

http://www.quadrilla.com/

playmobil

play station 3

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa

playmobil

play station 3
    Ovo prvo je krasno.

Ovo u sredini vidjeli smo samo u katalogu za nabavu vrtickih igracaka. Kupili nesto slicno iz Lego sustava.

Ono trece nikada nije uslo u moju kucu (generator hiperaktivnosti, bar za moju djecu).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa
    Citiraj stray_cat prvotno napisa

playmobil

play station 3
    Ovo prvo je krasno.

Ovo u sredini vidjeli smo samo u katalogu za nabavu vrtickih igracaka. Kupili nesto slicno iz Lego sustava.

Ono trece nikada nije uslo u moju kucu (generator hiperaktivnosti, bar za moju djecu).
    moras viditi igru "little big planet"

sami kreiraju izgled lutkice, sami mogu kreirati nivoe, mozes igrati brojne postojece nivoe, preko neta mozes igrati nivoe sto su kreirali drugi korisnici

a kad gazda zaspi blue-ray filmovi na hd rezoluciji, ko da gledas uzivo koliko je cista slika

newa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa
    Moja to obožava.
    Gdje ste nabavili baletnu opremu?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj newa prvotno napisa
    Citiraj Anci prvotno napisa
    Moja to obožava.
    ja vidjala u H&M ali to su cisto za brijacinu, a prave za baet sam osim u ducanima sa profi baletnom opremom vidjala i po ogromnim sportskim ducanima tipa http://www.topshelf.nu/

ja sam u nl, pa pretpostavljam da u austriji ima intersport ili kako se vec zove

http://shop.hm.com/nl/shoppingwindow...ALL&shoptype=S i klikni gympak da vidis kako izgleda od H&M

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj newa prvotno napisa
    ja vidjala u H&M ali to su cisto za brijacinu, a prave za baet sam osim u ducanima sa profi baletnom opremom[/quote]

Potpisujem za H&M, pogledala sam prosli tjedan i onako su bas za igru vise nego za balet.

Preporucujem ti http://www.ntssportswear.hr/, narucujes Internetom i mozes platiti pouzecem.

newa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ajme ovaj od H&M-a je predivan....
    hvala cure..
    Pokušat ću nekako nabaviti ovo iz H&M-a..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •