Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: pomoć za imunitet

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno pomoć za imunitet

Drage mame,
    svaka čast za RODU,nova sam na forumu,ali ga redovno čitam 4 godine.Zanima me gde mi prijateljica može u Zagrebu kupiti Echinacea kapi od CHILDLIFA?Molim Vas za brz i precizan odgovor da što pre mogu da ga dajem sinu od 3 i po godine jer imamo i bebicu od 5 meseci kojoj iz vrtića brat donosi svašta.Pozdrav

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Bok !

Apoteka Zeus, tel. 01/2305-285, preko puta okretišta tramvaja na Borongaju, ulica Divke Budaka, rade non-stop, 0-24 h, svaki dan.

Najbolje da nazove prvo i pita imaju li ih odmah na raspolaganju ili moraju naručiti. Mi kupujemo proizvode od Childlifea tamo.

Sretno !

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

U čemu je stvar s tom Echinaceom? Mi koristimo neke druge. Ali i dalje se borimo s laganim virozama. Stvar je isto u tome da naša curica (skoro 4 god.) ide u vrtić, a doma imamo novopridošlog člana (1 mj.), pa me je naravno strah vrtićkih virusa i bakterija. Prošle godine je krenula u vrtić i svaki mjesec je bila bolesna (3-4 dana u vrtiću i evo, već curi nos, boli grlo, kašlje ili što već, za poludit).

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Evo možda više na http://www.agram89.com/?tgb=childlife_posebno
    Mi koristimo drugu zimu i super nam je a to nam je preporučio i pedijatar nakon preboljene mononukleoze. Cijena oko 100 kn.

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Pazljivo sa echinaceom. Ja sam kupila neki caj od e. i rekoh super mogu i djeca pomalo. I slucajno procitam da nije za djecu, i jos puno toga. Moram detaljnije procitati. Znam da je pisalo da nije za osobe sa zucnim kamencima (svi artikli sa echinaceom) a Ahmed pije actigal, sirup za ciscenje zucnog kanalica...

Jeli pretjeruju il' sta???

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

za imunitet preporucam posjet homeopatu koji ce prema djetetu odrediti pripravak najbolji za njega

inace, Petrovicev med je super stvar za imunitet, ali nisusvi klinci raspolozeni za cuclanje istog.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Maticnu mlijec - ona je famozna za imunitet...Ima i neki sirup imunobaby sa ehinaceom i drugim biljkama...I sad je vrijeme nara - pa navalite.

PS - ako dojis novopridoslog clana on je zasticen "ko medjed"...

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj saska7 prvotno napisa
    za imunitet preporucam posjet homeopatu koji ce prema djetetu odrediti pripravak najbolji za njega

potpisujem

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

što se tiče homeopata, treba imati nos pa odabrati pravoga. mi smo zbog kćeri i njezinog kašlja išli kod jedne h., ali nismo uopće bili zadovoljni pa smo odustali. pa ako netko zna nekog dobrog h., neka javi.

jučer smo kupili ZELENI MED za imunitet pa da vidimo kako će djelovati.

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

gdje se moze nabaviti Petrovicev med?

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

za BP:

http://radovanpetrovic.com/
    pogledaj na ovim stranicama

a ako misliš na ovaj med koji sam ja gore navela kupljen je u API HERBI u Draškovićevoj 60 (proizvodi jednog travara)

*radim mu reklamu, a tek smo počeli koristiti med

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Da ne otvaram poseban topic, pitati ću ovdje: zna li mi netko reći koliko dugo se piju echinacea kapi od Childlifea?
    Nakon bolešćine su nam to preporučili za imunitet i pijemo ih već 10 dana (3x dnevno po 10 kapi). Na bočici ne piše ništa koliko dugo se smije piti. Pretpostavljam da se ne koriste duže vrijeme u kontinuitetu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •