Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: T-mobile web'n'walk

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno T-mobile web'n'walk

zanima me ako imate kakav vam je signal
    ja sam valjda ni 15-20 km zracne linije od glavnog Trga i siznut cu totalno

a namjerno nisam uzela vipov paket iste usluge jer sam ga imala prilike isprobat i zakljucila da je dramaticno spor kod mene doma i otisla sam u mrski mi T-mobile i uzela njihovu uslugu vjerujuci kako je ziher bolja obzirom na to da je sva infrastruktura u njihovom vlasnistvu pa valjda sebi daju bolje signale nego sto su ovi sto iznajmljuju vipu (ili kak to vec ide... pojma nemam)

bila sam npr. ovo ljeto u Gajcu na Pagu i tamo je radio bolje od ADSL-a, a tu doma kod mene - koma, koma koma

da skinem mejl od 200 kb treba mu izmedju 2 i 5 minuta :shock:
    ko da sam na dialup modemu 1996. godine

sad sam se zalila na onaj 08001550 i rekli su poslat nekog da provjeri signal
    ja reko pa kaj cete ih slat pa VELIM vam ja da je koma.. oni mogu samo potrosit vremena i benzina da bi utvrdili ovo kaj vam ja govorim
    radije ih posaljite nek srede tu mrezu tako da SVI korsnici imaju jednake uvjete koristenja obzirom da jedanko i placaju

kvragu

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

meni je isto voda.

kad sam bila ljetos na peljescu, htjela sam prosvikati, sporiji od dial-upa. ali ajde, bila sam u pi*dicima.

a sad sam u vrbiku, maltene centar, i dalje je spor. fala bogu pa ga koristim samo u slucaju nuzde (ali ne velike )

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ima MM, tu kod nas na remizi je kako kad, nekad bolje, nekad lošije
    ali sad i Splitu hoče šiznuti, kaže da je grozno spor

Dream avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Kod mene (Požega) je sasvim zadovoljavajuća brzina :? .

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Imam ga već dugo, i stalno neki problemi. Jedva čekam da se riješim te usluge. O kašnjenju poruka da je w&w potrošen neću ni pričati. Nije mi se jednom dogodilo da dobijem računčinu zbog toga.

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

nama je par mjeseci radio super, i doma i na moru (Zadar)

onda se poceo blesirati i bit spor

pa smo zvali t-com jedno 20 puta i onda su nam pojacali signal (da, da, mogu oni to, ali ne rade po defaultu svima) i rekli da dodjemo po novi stick

sad imamo novi i ovaj radi super, al bumo vidli do kad...

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

oke
    znaci moram ih nazvat jos bar 19 puta
    sad mi jezao kaj ih FAKAT nisam nazvala svaki put kad sam od bijesa iskljucila racunalo

danas su me nazvali da mi kazu da ce na mom podrucju negdje na proljece sredjivat mrezu
    mozda bi ih ubrzalo kad bi zvala svaki drugi treci dan

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Pretpostavljam da pišeš o sticku koji si prije ljeta uzela za 100 kn (ili tako nekako). Kvaka je da takve igračke ovise o pokrivenosti morbilnih operatora na području u kojem se nalaziš. To konkretno znači da ako u blizini imaš HSDPA baznu stanicu onda praši 100 na sat, a ako si u Strizivojni ili Starim Perkovcima onda dobiješ samo GPRS. U oba slučaja se broji samo promet, a loša vijest za nove pretplatnike je da su sa prvotnih 1GB prometa skresali na 100MB. Opet dobra vijest je da se na velikoj većini teritorija može dobiti barem GPRS.

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma nisam uzela stick za 100 kn
    nego na pretplatu

i nije valjda da su skrersali promet :shock:
    pa imaju li ikakvo pravo to napraviti ako smo potpisali ugovor?
    idem vidit na njihov portal

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

zaboravila sam napisat i da su nam rekli da je vazno znat kakva je stanica u blizini i onda postavke staviti samo na gprs ili umts, a ne na kombinirano spajanje jer je tada signal losiji

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mikice, trebala si uzet VIP bežićni internet

Nadovezujem se na Davora, i zaista mreža ovisi o pokrivenosti općenitoj.I nije baš moguće da će netko doći (bilo kod kojeg operatera) i pojačati signal,jer nikome od nas signal nije pojedinačno uključen,već ga odašilja bazna stanica.Brzina isto ovisi da li si na području gdje ti se miješaju bazne stanice,pa jednom može bit super,drugi put koma, pa naravno i o količini korisnika koji su trenutno spojeni na pojedinu baznu stanicu.Što više njih priča,tebi je slabija veza, jer govorni pozivi imaju prednost nad data prometom.Kod operatera saznaš dal imaju planova po pitanju pojačavanja mreže na tvom području i što ćešće moraš zvat i žalit se.To ti jedino preostaje.
    I naravno,ako si nezadovoljna signalom i brzinom,možeš raskinut ugovor.

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Sorry, MUKICE, krivo sam napisala

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Uzgred, kad god je USB stick u pitanju, nema problema da se spoji preko USB produživača tako da se stick postavi na povoljniju poziciju, recimo na prozor. Zapravo nasred prozora. Recimo pomoću vakuumskog pripijača.
    Mjerio sam svojedobno UMTS pokrivanje na "mamutici" i lijepo se vidjelo da samo metar unutar prostorije razina signala pada za više od 10dB u odnosu na razinu na samom prozoru. To je jednostavno tako - slabije se pocrni u hladu.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja imam prepaid
    isto na cresu samo EDGE, a u zagrebu i HSDPA, ali kako gdje

više od te sporosti me živcira stalno pucanje i ponovno ulogiravanje, što vjerojatno i ponovno košta - valjda :/

uglavnom ne znam kako si pomoći i je li VIPov možda bolji

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Plaća se samo potrošeni promet pa ne brini za ulogiravanje.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa
    Plaća se samo potrošeni promet pa ne brini za ulogiravanje.
    ma ne brinem toliko za ulogiravanje, ali kad mi pukne veza, moram sve iz početka odprometovat do onuda gdje sam bila, tak da mi je to malo onak :/

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Davore,u pravu si.Odstupanja u stanu mogu bit dosta velika,pa tako a ko se zaosta pomakneš pola metra,signal si može bit super kvalitetan.Čak i nije mjerilo koliko imaš signala,već kakva je kvaliteta.
    Ja kod sebe doma lovimVIP UMTS sa jednom crticom na vmcc kartici,a sa dodatnom antenom ulovim još jednu crticu, i sa te dvije oznake signala nikad mi nije pukla veza, dok mi je inače u kući dosta slab GSM signal,s obzirom da sam ne raskršću jedno 5 baznih stanica.

Stijena, za VIP isto trebaš istestirat.Najbolje bi bilo ako imaš od nekoga posudit na probu.To ti je jedino mjerodavno da istestiraš uslugu.

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

meni je to da prostis teski shit. sporiji od dial upa i kako padne signal tako puca veza.

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Imam ja to njesra ali samo zapravo za izbivanja iz mjesta stanovanja, tipa na moru (gdje radi predobro).

Mukice, susjedo, za tebe imam prijedlog. Wirelles. Sve ti objasnim na pp

Inače, ja sam s web'n'walk friknula kad sam se preselila "na vrh brda" i skužila da me muči signal. E pa fakat, ak ja imam sa signalom problema onda k vragu. Inače, dobro kaj imam laptop pa se mogu šetat po stanu i tražit signal

Ipak, nije mi žao, jer ga ful koristimo. Jedino kaj nisam znala ovo kaj veli Pujica, i ja bum zvala.

E da, Mukice, nisu ti skresali promet. No kako si na pretplati, možeš si ga i smanjiti s 1 G na 512 MB. No, opet, mislim da je tebi wlls dobitna kombinacija.

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Lu prvotno napisa
    meni je to da prostis teski shit. sporiji od dial upa i kako padne signal tako puca veza.
    A ti si draga, posebna priča, jer si preko brda, pa u rupi - al zato imaš pogled, mir, tišinu, ljepote prirode i sve tako redom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •