Citiraj laky prvotno napisa
Citiraj krumpiric prvotno napisa
Citiraj Superman prvotno napisa
Moram se ipak nadovezati na priču: ako je trudnoća uredna, ne osjećate neke posebne tegobe, posao nije naporan niti stresan, kolege i nadređeni na poslu i više nego uviđavni i tolerantni, ako se svako jutro budite sretne i šapnete svom djetešcetu "sine, idemo raditi....", onda ne vidim razloga da se trudnoća najnormalnije ne provede i na radnom mjestu....
Druga je priča što će se rijetko tko na svom radnom mjestu pronaći u prethodno opisanoj situaciji.
a o tome što zakon ima reći...hm.
Ja potpisujem superman, nekad mi je koma i teško, ali radim, mogu i zdrava sam i napokon su me skinuli s terena....
ok, cure, meni je drago da se vi odmarate doma, ali mi nije u redu da se to baš naglašava, ipak je biti na lažnom bolovanju-zabranjeno :/
sorry o čemu ti pričas? laznom bolovanju.Pa čuj ajde ti samnom svaku 4 noć u noćnu smjenu na cestu s opasačem i pištoljem pa da vidis bili otišla na lazno bolovanje kako ga nazvas.
nemam namjeru uopće ovdje nekome objašnjavati zasto neradim ili radim to ja odlučujem isključivo čak ni moj doktor jer radim takav posao gdje mi je glava u torbi i zasto riskirati.
A volila bih viditi tu komisiju koja bi me poslala na posao.
BTW radim 15 godina nočne smjene koje mi nisu plaćene ,kao ni blagdani pa sve i da "podkradam" drzavu svojim bolovanjem NEKA SAM uzimam svoje.
Draga moja, nitko a najmanje tu na ovom forumu nema pravo pametovati tebi što ćeš ti učiniti sa svojim bolovanjem, ionako si ga ne daješ sama već ga doktor propisuje. Pa i da misliš kvarno (A ne misliš) doktor je onaj koji daje zadnju riječ.
Pa kad frizerke, trgovkinje, medicinske sestre koje vide + na testu odlaze na čuvanja i nitko to ne spori (jer to su teški poslovi za trudnoću) ne vidim razlog medicinski da se trudnicama koje imaju indikacija ne napiše komplikacije..

A ja...ja sam na godišnjem stari i novi za 2009 - tako da ja imam 45 radnih dana godišnjeg..pa tek onda idem na komplikacije na koje zakonski imam pravo

No sikiriki draga moja....tvoj posao je itekako za komplikacije od trena kada vidiš + na testu