Ja potpisujem Mačkulinu i Laky u potpunosti. A što je to lažno bolovanje??? Ja nemam noćne smjene nitri se bavim nekim opasnim poslovima. Odgajatelj sam u vrtiću. Nemam niti neke specijalne teškoće osim onih uobičajenih trudničkih ali sam svejedno na komplikacijama od početka trudnoće jer smo dr i ja zaključili da je tako najbolje s obzirom na posao. Nije mi se baš činilo zgodnim svaki dan čekati da li će doći netko sa meningitisom ili šarlahom ili jednostavnom gripom. Nije mi se čak činilo zgodnim niti prebaciti preko svojih ruku 25-ero djece po nekoliko puta na dan i promjeniti im pelene, obrisati guze i sl. Inače zaista volim svoj posao i često odem posjetiti djecu ali se ne osjećam krivom što želim očuvati svoje zdravlje i svoju trudnoću prije svega. Ma o čemu vi pričate kada spominjete nekakvo uzimanje. Od koga ja to šta uzimam?? I kakvo divljanje??? Pa kome se radi neka samo izvoli. I ja bih radila da imam neki poslić gdje si mogu prilagoditi uvjete rada. Ali moju djecu u vrtiću jednostavno ne zanima to što sam ja trudna. Oni zahtjevaju svoje. Pa koga je briga za ono što se uzima od mene??
Ma ovo je preteška tema i mislim da nitko ali apsolutno nitko nema pravo uopće komentirati a pogotovo ne osuđivati odluku drugih da budu ili ne budu na bolovanju!!!