pa 2 dana do 3 još može proći, ali ako je već na 4.... :/

ali to je dobar primjer dok mama primjeti unaprijed pa može malo izregulirati prehranom...

ja je nebi tjerala na wc... više mislim da treba kroz igru, ili tipa mama je uz tebe ali ćeš brzo kakit pa ćemo bit sretniji...

marmelada, probiotici, vlaknasta hrana, povrće, voće, probiotici, ibjegavat bijelo brašno, možda bi joj pomoglo da je usitnjeno pa se lakše probavi... integralni keksići.... sok/čaj od kipuće vode u koju stavite šljive il smokve... manje čokolade, banane, tvrde mrkve , ona zatvara...

jer ta opstipacije uzrokuje i druge probleme, npr. pritišće mjehur i sl.

redovito sjedenje na wc-u,
ja svojoj dam knjige da čita i onda ona sjedi i sjedi i napuni kahlicu, i to je postala navika... onako ugodna navika...

puno sreće...

meni je isto kao dojenče kakila i u razmaku po 7 dana... rekli su da je normalno dok dijete doji :/
pila je profilaksu antibioticima i to joj je normalno uništilo prirodnu floru, pa je nakon toga imala velike probleme, čak su joj se i fiskule (blaže od hemeroida) javile na guzi...
sad s pažljivom prehranom i onim jogurtom o kojem pričam kaka i po 2 - 3 puta na dan... nekad rijetko i preskoči ali uglavnom je redovito...