-
Lelita, i moja bebica od 8 mjeseci ima isti problem. Sada nije kakila 5 dana i na kraju sam joj dala čepić jer je samo tiskala i ništa! Ja joj ne smijem dati ništa mliječno jer u obitelji imamo alergiju na mlijeko pa smo i kod nje na oprezu! Što učiniti?
-
jeste li probali s suhim šljivama i smokvama???
-
Bili smo kod pedijatrice i zbog muka s alergijom koje imamo u obitelji ona mi ne preporučuje smokve već samo šljive. Onu kašicu (kršitelj koda)ovu od šljiva jede ali rezultata baš i nema :/ Sad sam joj skuhala palentu ( vidjela sam na onom linku koji ste dale ) a navečer ću probati suhe šljive. Inače dr. je rekla da ju još nebi slala gastroenterologu ( valjda sam dobro napisala ) jer dobro napreduje pa misli da su u pitanju samo lijena crijeva! Onaj homeopatski pripravak koji je netko spomenuo, od koje dobi se on smije dati??
-
Podižem topic.
K.inače nema problema s kakanjem ali je eto danas 5.dan da nema stolicu.
S nedjelje na pon. je povraćala ali je ta viroza prošla u 24 sata, međutim, ona još do danas nije kakala.
Danas ujutro sam joj stavila čepić (Prolax) i nije se pokakala.
Zanima me kada joj mogu opet staviti čepić tj. kolko treba biti vremenski razmak između čepića ako prvi nije pomogao.
Hvala
-
Evo i moja cura ima problema s tim prvi put u životu. Ima 6 god. Prošli tjedan se počela žaliti da je boli trbuh i da ne može kakati a kako ona već dugo sve obavlja sama, ja nisam znala koliko dugo ona nije bila u wc-u. tri dana sam joj davala hranu što otvara, od kompota od suhih šljiva, naranči, kivija..ma ne znam što sve nije probala i ništa. Onda nam je dr dala klizmu za bebe i nakon toga je pokakala nešto malo ali dovoljno da se olakša i da je ne boli trbuh. To je bilo u petak a odonda ništa. Danas sam joj dala čepić kojeg je nakon 10 min izbacila skupa sa malo stolice ali opet nedovoljno. Sva mi je nikakva, nema apetita, muči je to i vidim da je i strah ići u wc jer je boli guza. Ne znam više što da joj dam. Uzima I Portalak
-
Moj 5.godišnjak ima isti problem dve godine.Počelo je sa povratkom na posao i njegovim ranim odvođenjem u tada još jaslice.
Nakon 1,5g.otišli smo u Klaićevu.Naravno da su nam rekli a što ste čekali do sad?I nakon terapija Portalakom situacija se stabilizirala.Kakanje bez problema svaki dan.Najteži dio terapije:NEMA ČOKOLINA!Njemu užas,no nakon par dana bez čokolina stanje se drastično popravilo.Trenutno smo na 5ml,a počeli smo sa variranjem 20-10ml.Za 15dana mu trebam davat svaki drugi dan po 5ml,pa ga postepeno skinut sa Portolaka.
Moja velika greška:nakon mjesec dana i svakodnevnog kakanja ja ludača prestala davat lijek,pa smo došli opet u početnu fazu.
Uglavnom,stanje je sad super!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma