Citiraj sarajka36 prvotno napisa
i ja sam radila 1 IVFet sa gonalom i menopurom al prazne folikule cak 7 kom ali sve prazne nazalost ...... kojem dr da se obratim u zagrebu ja sam iz sarajeva da ne lutam i zna li neka od vas koliko tacno kosta jedan IVFet postupak u hr.jer ja sam radila ovde kod mehmedbasica.moja prijateljica je radila isto kod njega 2puta IVfet i oba puta ostala trudna i rodila oba puta iz prvog puta sretnica .eh eto ona kaze da je mehmedbasic super a i ja se nemam nasta pozaliti sve je bilo ok.a citam ne bas lijepo o njemu a zastoooo?nazalost financijska situacija te vodi ....pa zato pitam koliko je u zagrebu, hvala
Većina Sarajki koje znam s ovog foruma su ili išle u Zagreb (državna klinika - Vuk Vrhovac, privatna - IVF Poliklinika) ili u Split (CITO - priv. poliklinika) ili u Maribor (državna klinika). Svaka ima svoje cijene, otiđi na prvu stranicu topica Potpomognuta u privatnim poliklinikama, postoje cijene za privatne, a koliko naplaćuju hrv. državne to ne znam. Možda da pošalješ privatnu poruku ovim forumašicama "sarjevo" - rodila iz postupka u IVF Poliklinici, "wonderwoman" - rodila iz postupka u Poliklinici CITO, "wewa" - mislim da je bila u Mariboru, većina njih je prošla Mehmedbašića i mislim da je njihov moto bio - najbolje se liječiti izvan BIH.