Pokazuje rezultate 1 do 49 od 49

Tema: Klopa na brzaka na radnom mjestu

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno Klopa na brzaka na radnom mjestu

Vidim da se prate ovi prehrambeni topici ...

... a ja bas namazao mlijecni namaz po kukruznom kruhu, poslozio po tome kisele krastavce pa sad mrvim i flekam po tastaturi.

Jos malo pa po Vedrana u vrtic pa s njim po gradu, a tad nema previse sanse da nekaj pojedem tak da se moram sad potfutrati ...

Kaj vi klopate na poslu uz rucak (ako ga imate u firmi, ja da, fala na pitanju)?

P.S. Danas je bila zanimljiva zgoda u tvornickom restacu, no o tome drugi put na drugoj temi ...

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno Re: Klopa na brzaka na radnom mjestu

Citiraj tatek prvotno napisa
    Kaj vi klopate na poslu uz rucak (ako ga imate u firmi, ja da, fala na pitanju)?
    Mislio sam "osim rucka"!

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

kak to misliš osim ručka?
    pa kaj ljudi jedu više puta na poslu?
    nekak mislim da ženske koje stalno dijetaju možda ni ne ručaju a kamoli da bi jele još nekaj uz ručak.

ja naime u svojoj smjeni od 12 sati ako je dnevna ručam i eventualno pojedem kroasan ujutro uz kavu, a ako je noćna samo večeram.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Imamo kantinu u firmi gdje mozemo ici na rucak.
    Meni nekako ta hrana ne pase pa si nosim rucak od doma a za popodnevne sate kad secer padne uvijek ima tamne cokolade i kosara mjesanog voca ...

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Eh tatek kod nas bi dobio otkaz, strogo nam je zabranjeno klopati nad tehnickom opremom

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

instant miso juha, voće, jogurt, sladoled,...

kikic avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Kod nas ima menza gdje se može pojesti kompletan ručak ali ja sam stalno na nekim djetama pa doručkujem voće uglavnom (radim samo ujutro - ured u jednoj gradskoj ustanovi)

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kikic prvotno napisa
    Kod nas ima menza gdje se može pojesti kompletan ručak ali ja sam stalno na nekim djetama pa doručkujem voće uglavnom (radim samo ujutro - ured u jednoj gradskoj ustanovi)

kod nas NEMA menza, pa onda jedem vani nezdravu hranu.... a ti koja imaš mogućnosti - držiš dijetu... oooooo, strašnooooo.... (smajlić koji se baca po podu i lupa rukama i nogama od jada!!!)

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Sociere a štrudla....ja sad smazala malo više od pola bureka, baš sam se uželila....njamiiiii druga polovica mi se smješi iz kantuna....

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Kod nas ima restoran u kojem je hrana premasna, preslana i prepaprena. Ali bar je topli ručak, pa ga jedem (iako sam već nekoliko puta bila u fazi bojkota, bar dok se vlasnik ne opere, i ne presvuče sebe i stolnjake).

Kad je meni nepodnošljiv, na obližnjem Matematičkom faksu ima mali kiosk s finim, velikim sendvičima... za samo 10 kn najedem se kao za kompletni ručak. Uz jogurt - odlično. Samo bi bilo previše monotono da svaki dan jedem sendvič.
    (mana je što onda moram jesti u labosu, što baš nije apetitlih, a nije baš ni preporučljivo)

Za "prvu pomoć" kod naglog napada gladi (ponekad) dobro dođe paket jaffa-keksa u ladici ili mandarina...

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

..veliku bocu ABkulture, banane, čokoladice, sendviče od doma, kroasane, slance, kekse, jabuke...

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Obzirom da doruckujem tamo negdje oko pola 7 onda rado maznem oko pola 10 neku bananu ili drugu vocku. Rucam u firmi najradije malo iza 11 , jer je kasnije obicno grozna guzva (no u zadnje vrijeme mi uvijek ulecu sastanci do 12 ili cak 13h pa se za sastanka grcim od gladi, mrvim neke keksice i rucam kasnije). Pred odlazak u vrtic, negdje oko 15:30 rado maznem jos jogurt ili nesto slicno.

(naravno, poslija rucka me uvijek ceka coko-tortica u ladici, njam)

Inace, klopa u tvornickom restoranu (dijelimo ga sa RTL-om, Citroenom hrvatska i jos nekoliko manjih firmi) je OK, iako bi lako mogla biti bolja da ubace malo zacina tipa oregano, persin, vlasac i sl i da pripaze kako kuhaju tjesteninu i sl (uvijek raskuhana). Dajem ocjenu +3/-4.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ja sam se ispraksirala u smišljanju brzih ručkova - kuskus, proso, tjestenina s povrćem dinstanim ili iz woka, nekim brzim saftom... skuham za dva dana, u uredu podgrijem u mikrovalnoj i jedem "pravu" hranu. ponedjeljkom ponesem ostatke od nedjeljnog ručka, jedan ili dva dana jedem active juhu i neko fino pecivo... i nema sendviča! :D

to je ručak, a ima još i doručak, kava, popodnevni jogurt s voćem...

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kod nas kantinu renoviraju već dvije :? godine. Inače tu je bilo finih stvari za pojesti, teta kuharica ti ispoha cvjetaču, tikvice, bilo je knedli sa pekmezom, meso i prilog..Jedino nikad nije bilo juhe.
    Tu bih se definitivno opet hranila. A ovako, jogurt (obavezan svaki dan) i müsli, pecivo, jabuke, sendvič od doma, komad pizze, francuska od doma, pola piceka (ostatke ponesem doma)...
    Uglavnom, kolega me gleda sa smiješkom, jer dolazim uvijek s punom vrećicom klope, a on hrda jedan kroasan svaki dan...

Njojza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja ujutro kad podjem na posao pojedem kiflu, onda oko 12 obicno pojedem za 1,5KM pite (cca 200gr)
    a kad dodjem s posla onda rucam

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Moja firma je klopa-friendly . Imamo malu kuhinjicu i u njoj si sami spravljamo šta nam je volja.
    Imamo i mikrovalnu pećnicu. Neko je čak donio i tavicu pa je pekao meso.
    Nekad kuhamo čoporativno, a nekad svako sam za sebe.
    Nekad si donesemo od doma, a nekad i naručimo izvana.

Ja uglavnom radim salate, kuham rižu, tjesteninu, juhice, kus-kus i slično što je brzo gotovo.
    Omiljeno nam je jelo tjestenina s peštom - kako tada miriiiiiišiiiiiiii.

A šefica sudjeluje u svemu tome, a nekad, pogotovo kad je velika gužva, nešto nam skuha (ili donese od doma veliku lončinu).

Uskoro cemo preurediti kuhinjicu jer nam je mala i nepraktična, pa ćemo imati mjesto za sjesti (sada stojimo kao za šankom ili mrljamo po tastaturama i špricamo po ekranu), a možda i pravu pećnicu. Tada ću raditi i lazanje!!!!!!!!!

Jako volim svoju firmicu :D !

nana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U firmi imamo veliki restoran, svaki dan su dva menia, i dva puta tjedno imamo i juhice, tak da najčešće pojedem ručak ali kad je nešto što nevolim onda maznem ili pecivo s jogurtom, ili šnitu pice i slično. Tara jede u vrtiću, tak da uglavnom doma samo večeramo i ne isplati mi se kuhati jel doma nismo prije 17,18 sati uvijek nekam odemo, nekaj obavljamo i tak.

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi u firmi imao tetu koja svaki dan skuha nekaj, pa onda mi oko 12,30-13,00 zasjednemo za neki hamanjama rrucak

jucer je bio saft i tijesto i juhica
    danas su fasiranci i kelj
    prekjucer su bile hrenovke i jaja
    salata je svaki dan neka

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zaboravih reci da i taj rucak pripomaze tome da mi je jucer otiso i gumb i cifer na hlacama u isti cas.. . mislim ono... fakat ne znam kaj mi se jos treba dogodit da mi konacno "klikne" u glavi

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Mukica prvotno napisa
    Mi u firmi imao tetu koja svaki dan skuha nekaj, pa onda mi oko 12,30-13,00 zasjednemo za neki hamanjama rrucak
    ovo mi je mrak. mi imamo krasnu novu kuhinju ali ne kuhamo. a bilo bi tako dobro da kuhamo na smjenu ili uzmemo tetu kuharicu...

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Koliko se puta znam žaliti na našu menzu, a sad vidim da sam zapravo razmažena. Moram ipak priznati da je klopa uglavnom dobra i jeftina, za moj ukus malo prezačinjena, o veličini porcija bi se dalo raspravljati (nije da bi meni trebalo više , ali zašto teta kuharica meni da manji šnicl nego nekom dvometarskom stodvajskilašu, a platimo isto - a možda i ona smatra da mi ne treba više :D ).
    Juhe ima svaki dan, bude i one od koncentrata ali i krem juhe od prave brokule, karfiola ili šampinjona (ne iz vrećice). Bude i šampinjona na žaru, pohanih tikvica, brokule ili graška na maslacu, blitve i kelja na lešo, cušpajz mahune, grah, grašak. Ima mlijeka, jogurta, često i kakvih štrudli, kremšnita... neću više nabrajat jer mi sline cure, a tek sam došla s ručka. Uglavnom, moram se ozbiljno razbahatiti da potrošim 25 Kn, a ručak tipa juha, meso, prilog, salata se može izvesti i za 15.
    Ako iza posla ne idem ravno kući, obično si u menzi kupim još i jogurt i kruh, a ponekad od kuće ponesem voće.
    Doručkujem kod kuće, vrrrlo obilno, zalijem velikom šalicom kave s mlijekom.

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja da radim do 15 ko ti (blagoooo tebi) ne bi niš jela na poslu

ovako kad radim do 17.30 najmanje ručam neke gadarije iz dostave (rjeđe se sjetim donijet si ručak) i to je to

kikic avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    Citiraj kikic prvotno napisa

kod nas NEMA menza, pa onda jedem vani nezdravu hranu.... a ti koja imaš mogućnosti - držiš dijetu... oooooo, strašnooooo.... (smajlić koji se baca po podu i lupa rukama i nogama od jada!!!)
    Sorc, pa što ću kad moram, kile mi se lijepe ko lude, ili što kaže moja svekrva, popijem vode i udebljam se..

deedee avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Oko mene na poslu svi jedu neke sendvice, bureke, kifle (menza nam je uzasna), no ja nosim od doma u kantici kuhani rucak, koji onda prigrijem u mikrovalnoj. Mikrovalna nije neka velika investicija (koliko god firma bila mala), no puno znaci. I MM i ja si ujutro spakiramo rucak. Jedino tako ne dodjem doma iscrpljena i pregladnjela. I jos koja vocka ujutro i popodne za uzinu.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ajme što vam zaviđam na tim ručkovima... ja sam u uredu u centru grada, imamo kuhinjicu ali nemam baš volje nakuhavati. A nositi od doma busom i tramvajem... a i nije da imam što (mogla bi ponijeti nareske ) pa završim na burecima, štruklima i dr. glupostima. Kad pazim onda je gablec graham i ab kultura. I onda umrem od gladi od 14 do 18 kad napokon sjednem za neko pošteno jelo.

sunca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

evo dižem malo ovu temu...

pun mi je kufer sendviča i bureka..........jela bi nešto drugo za marendu, a ne znam šta. ima neko ideju? tjedni meni? bilo šta?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja si donesem od kuće. Uglavnom kuhano povrće s mesom. Jedini je problem što ne mogu naći odgovarajuću termosicu za hranu pa jedem hladno. Kupila sam onu termos šalicu ali propušta tekućinu. Zatim sam kupila još jednu, misleći da ova prva ima grešku, ali i ta druga propušta...ako netko ima ideju da pomogne?!
    Tatek, koliki je tebi BMI? Ili imate i teretanu u krugu tvornice?

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj ljiljan@ prvotno napisa
    Koji ti je vrag taj BMI? Onaj index visina/težina?
    Visok sam 180, a težak 65 kg pa si računaj.
    (dakle, ili potrošim ili izbacim pojedenu energiju, niš ne ostane u meni, tu težinu već imam 25 godina uz promjenu plus/minus 1 kg)

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

sjedi jedan

masa ti je 65

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    sjedi jedan

masa ti je 65
    Baš sam si mislio da će me netko dočekat na volej, ali ne zbog fizikalnih veličina ...
    Ali, vjeruj mi, imao sam 5 iz fizike, od osnovne do faksa, ovo mi je samo loš dan ...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj tatek prvotno napisa
    Citiraj ljiljan@ prvotno napisa
    Koji ti je vrag taj BMI? Onaj index visina/težina?
    Visok sam 180, a težak 65 kg pa si računaj.
    (dakle, ili potrošim ili izbacim pojedenu energiju, niš ne ostane u meni, tu težinu već imam 25 godina uz promjenu plus/minus 1 kg)
    Ubacila sam u kalkulator www.plivazdravlje.hr tvoju težinu i visinu. Rezulat je slijedeći: "Vaš Body Mass Index (BMI) je 20,1 (prenizak). Trebali biste povećati tjelesnu masu.
    Ne znam što da kažem...teško je tebe prehraniti.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Danas sam fini doručak iskombinirala. Na kukuruzno pecivo namazala maslaca, pa na to mozarelle, pa sušena rajčica, pa šnita pršuta. Mljac.
    To mi je i ručak, a doma ću još pojesti kakvu voćku, ne vjerujem da ću biti gladna za pravi ručak.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa
    Danas sam fini doručak iskombinirala. Na kukuruzno pecivo namazala maslaca, pa na to mozarelle, pa sušena rajčica, pa šnita pršuta. Mljac.
    To mi je i ručak, a doma ću još pojesti kakvu voćku, ne vjerujem da ću biti gladna za pravi ručak.
    Njam, zvuči dobro!

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Moj BMI je 17.3 :shock: a jedem sve i svašta, od zdravog do nezdravog i stalno nešto žvačem. Kako da povećam težinu?? :?

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa
    mmm, fino.
    ja pojela burek. :/

a i ja imam sličnu kombinaciju finog sendviča - kukuruzno pecivo, malo maslinovog ulja, šnitice brie-a, i pomidor. provjereno - fino.
    nemamo kantinu pa se uglavnom krpam sa sendvičima, a kući pojedem ručak. eventualno, ako stignem, napravim si doma nekakvu salatu ili uzmem ostatak ručka od jučer.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

imam izbor , guranje s malom djecom ili guranje s velikom djecom...pa na kraju ne jedem ništa

il iako imam love odem na neku salatu

Dream avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    imam izbor , guranje s malom djecom ili guranje s velikom djecom...pa na kraju ne jedem ništa
    Ovo me asocira na školsku kuhinju .

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mala djeca školska kuhinja

velika djeca kantina

biram kiosk

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

spremim u torbicu za marendu; namaz od azukija na raženom kruhu, banane, suhe smokve, marelice, šaku badema, popečke od jučer, ponekad (zimi) kašu od žitarica s jogurtom.
    ili ako sam lijena kupim; neko pecivo sa sjemenkama, jogurt, sladoled.

pijem vodu, kavu s aparata ili čaj iz termosice.

sve konzumiram nad tipkovnicom

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hoces reci, sve konzumiras S tipkovnicom...

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj marta prvotno napisa
    hoces reci, sve konzumiras S tipkovnicom...
    u dedlajnu grizem i monitor

bilbo7 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

hahaha, ja sam tateka zamišljala da je to jedan drugi kojeg sam vidjela na nekim fotkama sa Rodinih događanja i mislim si: da, 65, koga on tu farba i odem na njegove fotke i gulp! gle, fakat, čovjek-čačkalica!
    Ja imam ceremoniju doručka: musli svakojakih vrsta, a najradije crunchy sa čokoladom. Kao tamnom, pa ne deblja toliko. Jer je tamna čoksačka zdrava (tra la la!). I to držiiiii do 12. Onda krene lagana nesvjestica, ali to zatomim ili nečim od doma (riža/grašak, tjestenina sa sirom) ili jogurt/pecivo kombinejšnom, kako-kad instant miso juhicom.
    Onda: salata - tuna/zelena ili sa rajčicom. Mozzarela/rajčica. Neki put si kupim gotovu salatu miješanu ili mediteransku u P..Peku.
    Al što jest-jest: ne uzmem li nešto od doma, uglavnom se sve svede na jogurt, tunu iz konzerve i voćkom.
    How healthy !

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

imamo menzu, doručkujem u 7, jedem u menzi u 11.

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj bilbo7 prvotno napisa
    Al što jest-jest: ne uzmem li nešto od doma, uglavnom se sve svede na jogurt, tunu iz konzerve i voćkom.
    How healthy !
    pa bolje to, nego da rotiraš kebab-ćevap-pizzeta-sendvič-burek

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ja en znam koji mi je vrag jutros bio ali pojela sam punu kutiju ferero rocher - onih čokoladnih u zlatnom omotu...

i sad mi je loše :zbljuv:

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

U ormaru uvijek imam keksića, sušenih brusnica, koju voćku... A za ručak ili odem u menzu (ako se naručim do 9) ili uzmem neko pecivo ili sendvič.

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

A od doma mi se ne da ništa nositi jer ujutro vodim D u vrtić pa nositi nju i još torbu i još vrećice mi je malo previše.

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

najfinija klopa na poslu mi je zrnati sir i tuna, mmmmm

a inace se gablec sastoji od sendvica, pizza i tu i tamo neki kuhani obrok u preskupom restoranu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •