Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: molim pomoc

Datum pristupanja
    May 2006

Početno molim pomoc

Djete mi je ove godine krenulo u vrtic te bebica koja je kuci sve pokupi..tj. sviroze..
    Uglavnom prije tjedan dana poceo curit nosic i kasalj, prehladica, prije 4 dana temperatura pocela rasti i do 39 vodim je u dr. Dr kaze prehlada, temperatura pada al ne ispod 37 danas ima 37,5. <od jucer je jako grintava, nervozna stalno place, al oke stalno zatvorene, samo bi spavala...a ne moze grci se..
    Uz to pikica joj se jako zacrvenila i nista ne pomaže.... ponekad su napadaji placa tako jaki grci nogice kao da je boli...
    Beba ima 3 mjeseca..
    sto da radimmmmmm
    trece mi je djete nije jprvo al s ovim se nisam susrela...a s svacim jesam

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pokusaj skuzit da li piski kad tako jako jako place i grci se. ako da - onda je lako moguce da ima urinoinfekt moja je najstarija imala s pet mjeseci - prestrasno za gledat dok joj nije lijek poceo djelovat...

drzim fige da vam brzo brzo prodje

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Grcila se skrikala i sad se smirila...da u međuvremenu je piskila... sad ponovno spava... stojim i neznam sto cu...
    Pokusavam uhvatit urin u kesicu al ne uspjeva mi..od jutros nista nisam uhvatila..da odnesem privatno na kontrolu...

Al zasto je stalno pospana, kad inace je bila vecinu dana budna...
    i oci staaalno zatvorene, i kad place i kad jede, jedino ih otvori kad je mijenjam... :?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •