-
problemi sa varenjem
Imam 25 godina i jedan nedefinisan problem.Moj bebac je star 11 mjeseci.Na neka dva tri mjeseca prije trudnoce pocele su mi se desavat cudne stvari,muka u prevozu,glavobolje,nekontrolisano podrigivanje,bolovi u zeludcu i zatvor.Kako sam ubrzo ostala trudna daljne tegobe sam pripisivala trudnoci.Medjutim ni sad 11 mjeseci nakon poroda stvari se ne mjenjaju.Isla sam lijecniku i on je posumnjao na netoleranciju odredjenih namirnica.Poslao me raditi testove ali su negativni.Nalaz krvi uredan,kao i urina i stolice.Nalaz su mi slali postom i naveli mi da nemam netoleranciju namirnica vec da nejasni problemi sa probavom i zeludcem mogu biti posljedica stresa jer imam djete,ili pretilost ( imam 173 cm i 60 kg tako da je i ova solucija iskljucena),ili visokog tlaka,a moj je nizak.Ja neznam vise kuda da idem ni sta da radim.Jogurt i lanene ili jecmene pahuljice i palenta su jedina hrana koja mi ne pravi probleme.Inace imam stalno problem sa napuhnutim trbuhom,zatvorom,gasovima,muka mi je,cesto mi se gadi na neku hranu,a nisam trudna.Od ljekova sam dobila samo tablete za zastitu zeludca koje pijem kad me bas jako zaboli.
Da li je neko imao slicnih problema,ili ima neki pametan savjet za mene?
:/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma