Evo, da vas pitam, moj Dominik ima 2 god. i 3 mjeseca, i svako jutro ( sva sreća da sada ne radim, jer sa 8 mj. trudnoće), treba ga nagovarati oko 1sat da se obuče za vrtić. Neće, pa se igra sa svojim igračkama ,ignorira pozive da idemo kod tete S. (njegove odgajateljice)-ne spominjem riječ vrtić), onda zovem s tel. na mob. ,pa kažem da to teta S. zove, da ona pita gdje je, kada će doći, idemo van vidjeti kamione, bagere, možda koji prođe, ( voli bagere i kamione),odem van ispred vratiju pa zvonim, kao zove teta S., pa se obučem i idem pa-pa, pa stojim malo vani ko neka luđakinja, i onda nakon cjelog jutra nagovaranja, on pristane skinuti piđamu i obući se , ali jaknu neće a vani hladno, no to nekako pregrmim jer nam je vrtić blizu i sva sretna što je uopće pristao ići. I tako oko 9:30-10 mi smo u vrtiću, od 8 ujutro. da ne spominjem da si neće ruke oprati niti se umiti, edva mu pelenu promijenim. to mene izluđuje jer ja cijelih skoro 2 sata moram ponavljati ajmo vani kod tete S, ajmo se obući, gle kako si bekin, moraš ovo skuinuti i tako desetak puta.
Kako vaši klinci, imate kakav savjet?? :?![]()