Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Natecenost zglobova nakon porodjaja

Sandee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno Natecenost zglobova nakon porodjaja

Rodila prije tjedan dana i cijelo vrijeme imam osjecaj da sam jos puna vode - jucer pogledam nozne zglobove, a kad ono: horor :shock: Nateceniji nego u trudnoci! Zasto je to tako i kad ce ta voda otici? :?

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ja u ovoj posljednjoj trudnoći uopće nisam oticala, a nakon poroda jesam, i to dosta. Najviše se primijetilo na nogama, ali i ruke. Kad sam pitala u bolnici, doktorice (2) su bile zbunjene i nisu znale što bi mi rekle. Desni zglob me čak i bolio koliko je bio otečen. Tek mi je fizioterapeutkinja rekla da je to normalno i da je to zbog hormona te da bi trebalo prestati za nekoliko dana, u najgorem slučaju tjedana. Negdje dva tjedna nakon poroda sve se povuklo, pa se nadam da će tako biti i s tobom.

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

isto to pitanje na istom ovom forumu sam potavila i janakon poroda.
    Zapravo, nakon samog poroda je konačno bilo ok i onda nakon 3 dana ponovno.I to samo zglobovi.
    Nisam tada dobila puno odgovora ali svi su isto tako tvrdili da je "normalno", ništ specijalno,pa je tako bilo i kod mene.
    Džalo me još nekih mjesec dana i prošlo...

kikic avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Meni je to prošlo oko 10 dana nakon poroda. Inače, zglobovi su mi bili grozno natečeni

Sandee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Tnx, vec sam mislila da sa mnom nesto ne valja. Dakle, cekam da otekline splasnu...

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ista stvar poslije oba poroda. Natečene noge, a u opće nisu naticale u trudnoći. Diži noge u povišen položaj, vrti stopalima kad si u prilici. Meni se čini da kad sam krenula češće na WC, tako su i otoci spali.

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

meni u trudnoci nista, nakon poroda uzas
    znam da sam svaku vecer stavljala obloge jer me uzasno bolilo

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

U trudnoci noge ocaj, a prsti na rukama relativno okej (burma je sa mnom isla u rodiliste): Rodila - sve 5. Za tri dana ruke mi natekle da sam se zabrinula, isto tako gleznjevi i stopala. Pitala u rodilistu i jedna sestra mi je rekla da je to normalno, da se edemi "setaju" po tijelu jedan period ali da ce proci, da ne brinem. Ponovilo se jos par puta, valjda dok nije otisla sva ta voda iz organizma a onda se sve vratilo na svoje.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Evo 4 mjeseca nakon poroda zglobovi su mi ko prije - znam po ručnom satu, po njemu znam i da to nisu bili prije mjesec dana.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

meni su zglobovi na rukama bili natečeni i mjesec nakon poroda, i nikako burmu vratit na prst, bila sam natečena u 9 mj. trudnoće.
    Nakon malo razmišljanja sjetila sam se da sam prilikom poroda jako stiskala rukama šipke (rukohvate) na krevetu! o tome tada nisam razmišljala, ne mora bit razlog, ali eto to je moj zaključak
    Sada je sve ok

Juls avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

A mene evo 6 mjeseci nakon poroda bole zglobovina na nogama za poludit. Počela sam trčati da bi skinula koju kilu, al od boli ne mogu više ni hodat normalno, a kamoli trčat. Valjda će proći. A neposredno nakon poroda nisam imala takvih problema. jadne mi žene

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •