-
hoce li netko iz dv pcelice premjestaj u dv vezica??????????
ovako L mi je uspjela upasti u dv vezica grupa koja uci engl.jezik.....e sada ja bih moju L preselila u dv pcelice....moze se to izvesti ali kao ja sama moram naci dali bi se netko zamjenio......tako da ako netko ima iz rijeke djete od 5 god da bi ga preselio iz pcelica u vezicu ...neka mi se javi ....hvala svima
-
zar nitko
ja mislila da ce se bar netko javit,,....makar ....
-
opet ja podizem topic.....stvarno mi treba zamjena iz dv vežica u dv pčelice....ima li netko nekih informacija....savjeta.......plizzzzzzzzz
-
evo odgovora - ti ne mozes vrsiti izmjene i razmjene vrtickih mjesta, za to naime nemas mandat, ti mozes ispisati dijete iz vrtica x i staviti ga na listu cekanja u vrtic y, ovakve ideje jednostavno nisu izvedive.
-
receno mi j od teta iz vrtica da ako nadem da se netko hoce zamjeniti iz x vrtica a ja na njegovo u y vrtic nema problema...necu ja odradivati paprologiju ...ja samo trazim tko bi se zamjenio a kad (ako) ndem ....ostalo radetete i tih vrtica i uprava tih vrtica........
-
mislim da su ti tete rekle nesto sto definitivno ne spada unjihov dio posla. obrati se voditeljici ili pedagogu.
-
pa voditeljica me i savjetovala........samo sam pitala imala li koga da se zeli premjestiti iz x vrtica u y vrtic ali ocito ovdje ima ljudi koji samo cekaju u zasjedi za napad.... :?
-
dali se netko mozda predomislio
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma