kloklo prvotno napisa
dobar marketinški trik.
Sad je i mene zainteresiralo šta se nakotilo u loncu :/
kloklo prvotno napisa
dobar marketinški trik.
Sad je i mene zainteresiralo šta se nakotilo u loncu :/
Ja sam preživela crve koji su se izrodili iz sira zaboravljenog na spoljnoj prozorskoj dasci, nakon čišćenja frižidera. Ostalo je tu nekih 7 dana, ali po najžešćoj vrućini. Srećom pa je bio u plastičnoj posudi, pa mi nije bilo žao da je bacim.
Ali kad sam otvorila :shock: oni su takvom brzinom počeli da izleću van, da sam bila zgranuta, prepadnuta da če mi zaposesti ceo stan!
O smradu ne želim ni da vam govorim. Ni najiskusniji CSI forenzičari nisu doživeli takav smrad!
U ovom Ivaricinom loncu, definitivno nema crva. Iskustvo progovara iz mene![]()
A možda bi Ivar hteo da stavi pod mikroskop i prouči nešto odatle? 8)
čekam sa ekipom![]()
i predlažem kakav dobar šmrk sa vodom ako imaš u blizini![]()
(ja vjerujem da bih ja u sličnom slučaju kupila apsolutno isti lonac koji bi me i dalje u mojoj glavi bio "lonac od nona", a ovaj postojeći bi išao na vječna lovišta. al ja sam jako gadljiva, tako da me nemoj slušati što govorim)
Kloklo ima dobre savjete.Kad se ja moram rijesiti smrada, navucem si majicu do pola face i onda disem polako i kontrolirano. Ili zadrzim dah koliko mogu, otrcim u drugu sobu udahnuti i vratim se.
a ja jucer ni kriva ni duzna skoro asistirala neasistiranom kucnom okotu jedne vulgaris muhe zunzare na prozorskoj dasci :O:O:O
vidim - lezi poveca zunzara na dasci, izvrnula se na ledja - kontam, tko ju je sad i gdje mlatnuo (ja perem sudje i gledam kroz taj prozor, nitko nije mlatio oko moje glave) :? pa je bas tu sad nasla pasti
i onda skuzim - oko nje 20-30 malih majusnih bijelih crvica s crnom tockom (to valjda glava?) lezi, stoji, mlatara, klati se, baulja naokolo
ja kontam - pa od kud je tako krepana da crvi iz nje izlaze?? i odem ispricat mm-u sto se dogodilo, a on me prosvijetli da je to podmladaki da sam prisustvovala nesvakidasnjem dogadjaju
(doduse, sam cin nisam ni vidjela...)
vratila se ja natrag, kadli neka zunzara s vanjske strane prozora zunza kroz mrezu amo tamo... a, reko, kasno si stigo, draga ti nastradala, uzmem sprej s alkoholnim octom, posprejam - kad ona - krene mumlat na ledjima i gibat se po dasci??
ma uzela sam papira i pokupila sve i - rijesila se. fuj.![]()
Nisi se sjetila uslikati dogadjaj?![]()
Koji opis dogadjaja i to na receptima.![]()
Zorana prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
ajme meni i to sve iznad adiomarinog crnog mokrog kolača :/Zorana prvotno napisa
jedno vrijeme ću zaboravit na njega.
ovo se može prebaciti na porod u kućilitala prvotno napisa
![]()
Tashunica prvotno napisa
![]()
valjda ti se neće razviti pavlovljev reflex:
crni kolač - muhin porod
aaaaaaaaaaa gotovo je s mokrim kolačićima. a baš smo se sljubilialeksandra70vanja prvotno napisa
![]()
Litala, Alekskasndraaleksandra70vanja prvotno napisa
![]()
podsjetite me pliz u utorak
da ne bude cetvrtak
Hebote, daj vise ocisti taj lonac.![]()
necu ja, mm ce
a on ceka odvoz smeca, pobili bi susjede inace (vis, vis)
![]()
Postavi sadrzaj pred zgradu pa virite kakve su reakcije.
...i to po mogućnosti s kakvom kamericom ili fotićem, kako bismo i mi bili koliko-toliko upućeni!Zorana prvotno napisa
![]()
Zorana prvotno napisa
![]()
Sutra je dan D.![]()
nista od raspleta
ja jutros na balkonu, a lonca nema :/
mm ga oprao dok mene nije bilo preko vikenda i zakinuo vas spektakla
eto taki smo mi, on suti i radi, a ja imam dobar PR![]()
kaze da nije bilo crvljivo, samo se malo plijesan pocela hvatati, e smrad, da, kaze malo je smrdilo
eto
pozeli covjek na kraju tri prsta plijesni i bar jedno onesvjestavanje
![]()
Tresla se brda, rodio se miš. :/
Nisam zadovoljna raspletom, tenzije su rasle do usijanju, a na kraju - šipak!
Nego, zaboravi ti još koji lonac, ali onda live streaming![]()
totalno sam razočarana![]()
:/
:shock:ivarica prvotno napisa
Ovo je ko kad ti neko ispriča kraj filma dok ti napeto gledaš![]()
Potpis! A smijem li ga zvati ako se meni tako nešto dogodi....???Barbi prvotno napisa
![]()
istinaSuncem.m. prvotno napisa
![]()
mada mi je drago da si se riješila muke
Ma daj tvoj lonac nije nista naspram ovog od Lex![]()
Najmekaj - po dolasku u Krk dočekala nas neka orkanska vjetrusina. Dođemo do doma, ulazim ja u kuću, palim svjetlo i ... svjetlo se ne pali.
Nema svjetla. Nema drugog svjetla. Dakle - nema struje.
Noge su mi se odsjekle. Glavom mi je prostrujao orkan poput onog vani, a sad kreće zakaj.
- Daj, molim te, pogledaj jel glavna sklopka ispala - rekla sam MMu, dok sam ulazila u kuhinju, a nagovještaj katastrofe već se mogao namirisati u zraku.
MM ode uz štenge, pogleda sklopke i kaže: Je, ispala je.
Oboje smo zacviljeli ko Tanjini štakori: Meeeeeeeesooooooooooooooooooooooooo!!1!!!
Kaj misliš, koliko dugo je kuća bez struje - pita me MM.
Kajaznam... Misliš da je dugo? Možda je tek od prekjučer, znaš da su nam rekli da je bilo koma prije dva dana... - pokušavam nagovoriti Boga da situacija bude u našu korist.
Neam pojma... Daj otvori frizer - reče MM.
Aaaaaaaa-aaaaaa! Jok mister, izvolte, imate čast! - rekoh ja i strateški se povučem iz kadra.
MM je polako krenuo prema prvom frižideru - da, dobro ste pročitali - prvom - ima ih dva u kuhinji i OBA su nakrcana mesinom. Iliti onoga što je od te iste mesine ostalo.
MM otvara frizer, pada na pod, diže se, okreće, u bijegu van udara nogom po stolcu, te jedva procijedi: Bjež...!
Bježimo van na kišu i vjetar, dok se za nama širi nesnosan smrad lešina.
Majkemiprekogroba, ako tada nisam rigala dušu, neću nikad.
Slijedi akcija. Kuhinjska krpa svezana preko nosa, disanje na usta, rukavice na ruke, šircl preko sebe i ekspresno bacanje SVEGA iz frizera u duplo postavljene vreće od smeća i pravac van.
Nakon toga bacanje vreća u kontejner i MMov komentar: Kaj misliš, imaju tu bio-hazard kontejner? Jel moramo nekoga obavijestiti da ovo bacamo?
Kajaznam, morti nam dođu na vrata tipovi iz USKOKa da sabotiramo turizam u Hrvata. Ovaj smrad se osjeti do Zagreba, **** me pas - rekoh mu ja.
Nakon bacanja vreća vratili smo se doma i dalje sam s rukavicama i krpom na nosu prala jedan po jedan element, jednu po jednu policu iz frižidera.
Kad sam sve oprala i ostavila na stolu da se suši, obukli smo se i izašli van, u prvu birtiju do kuće, gdje smo medicom i pivom pokušavali isprati smrad iz svojih umova. Meni je donekle uspjelo, MM je vješto odolio slatkom izazovu alkohola i pospremio me u krpe.
Danas smo pokupovali krčke zalihe Izosana i svih dezinficijensa na bazi klora ter se dali u nove pothvate - brisanje i izbijanje smrada iz plastike novih frižidera/frizera, no čini mi se da je pred nama Sizifov posao. Koji će rezultirati time da će ti isti frižideri raditi društvo leševima iz njihovih dubina - na krčkom Jakuševcu.
p.s. Ovo pišem između pete i šeste ruke nanošenja klor-baziranih deterdženata. I - smijete mi se smijati.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mislim da je još nekome (kome li ono????) ispala sklopka od struje u trenutku kada su otišli na godišnji ...
andrea je z_a_k_o_n![]()
:D 8)s_a_n_d_r_a prvotno napisa
reče ista ona koje je na temi ušiju rekla ovolitala prvotno napisa
litala prvotno napisa
![]()
inače tko želi gledati crviće, eno ih u mojem kompostištu
ima ih toliko da listovi zelja i blitve "dišu"
apricot prvotno napisa
pa dobro, nisam rekla da se usi ne smiju "tretirati", samo da nije bas frka-panika
jel bi ti bilo lakse da sam napisala:
ma uzela sam papira i njezno pokupila sve i - rijesila se. fuj.![]()
![]()
![]()
A gornji opis od Lex ću pročitati još par puta, ne bi li mi krenuo porod![]()
![]()
![]()
ovo od lex je CSI, andreino je taman gadljivo po mom zubu,ivaričino je navlakuša.....
litala i muha :D
evo još jedanMIJA 32 prvotno napisa
![]()
Možeš mi ga iznajmiti na koji dan?Barbi prvotno napisa
![]()
potpis a mi se načekali i to još potajnokinder prvotno napisa
![]()
Ja sam ti htjela savjetovati da ostaviš do proljeća jer će se u tom loncu do onda stvoriti civilizacija, evoluirati i doživjeti smak svijeta tako da ti je najsigurnije otvoriti nakon 6 mjeseci. Sve će tada biti prah i pepeo pa se i lakše počisti![]()
Na žalost i spletom okolnosti isprobanoSarma od Nove godine otvorena tek na proljeće.