Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 110 od 110

Tema: gadljiva tema, mogu li ocekivati CRVE u loncu

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

dorotea24
    Dobra ti je ideja

Imala sam ja "situaciju" pileće juhice s hrbatom koji je stajao na balkonu tjedan dana - ali uvalila sam mami
    Nekaj je prala vani, pa ono usput

BubaSanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sad vidim da nisam usamljena....

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dorotea

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Fakat je dobra Doroteina ideja!

Upozorenje: GADLJIVI NEK NE ČITAJU DALJE!

Mene je ovo podsjetilo na ovu priču (davno mi je to tetak pričao pod istinu - pošto kupila, poto prodala):

Priča se događa u Varaždinu, gdje je u trgovini mamaca za ribolov netko zaboravio u petak navečer zatvoriti frižider... Vrijeme je bilo relativno toplo (mislim, svibanj). Do ponedjeljka do dvorišta je TEKLA RIJEKA ribičkih crvi!

chokolada

Početno šunka u kruhu

pokušavam si zamisliti dva i pol mjeseca staru pečenu šunku u kruhu u rolu prekrivena alu folijom..
    pljesnivoća 100%, inače mi se ne gadi posebno, no ovo je ipak ukupno puno više nego što sam ikad vidjela..
    što se još može izleći, izroditi...
    i koje dezinfekcijsko sredstvo trebam ponjeti na put?
    kakvu gas masku?

i neću pustiti mm da sam čisti, uopće nije gadljiv,ali sam ja jako znatiželjna..
    jedino u postupku prepustim posao ako završim u zahodskoj školjci na istovaru...

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Kada ja nisam umrla nakon što sam očistila plastičnu kutiju punu paštete od bakalara, nitko ni od kakvog smrada neće. Valjda je mjesec-dva, a možda i više, ne sjećam se, stajala zaboravljena u nekom mračnom kutku frižidera, kada su počeli nesnosni smradovi kojima nisam mogla ući u trag.
    I kad sam našla... O Bože. I sada imam taj smrad u nosu. Ne znam kako sam uspjela zadržati želudac i crijeva u sebi, ali treba mi dati orden za to. Kutiju sam nekoliko puta prala - u mašini za suđe, octom, vrelom vodom, deterdžentom, potapala je.... Uzalud, danima taj smrad nije mogao izaći iz nje. FUJ FUJ FUJ!!!

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Uuuu, to smrdi i kad je friško!

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

bijelko
    Uuuu, to smrdi i kad je friško!

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Joj, bas sam se nasmjala! Ovo mi je jedna od boljih tema na forumu...

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

A drage moje , moj vam je buraz sa dečkima bio na moru prije jedno 2 godine i furao je puno mesa za roštilj...to je bilo negdje u 5 mj.
    M smo na ljetovanje išli krajem 7 a od onda nitko nje bio u viksi,kada smo se spremale na put buraz mi je onako usput rekao da on misli da je ostavio neku piletinu u škrinji,pa šta kažem ja, ali on je isključio frižider i ostavio otvorena vrata da se ne spljesnivi....
    Dobils sam napadaj,skoro sam ga batom po glavi,znala sam kaj me čeka dolje a ja sa 2-mjedečnom bebom...
    Vjerujte mi ne želite znati kakvih je organizama bilo dolje,uglavnom kupili smo novi frižider,moža vam je jasno,a ja sam povratila kada sam došla .... (nekoliko puta).

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •