dorotea24![]()
![]()
Dobra ti je ideja![]()
Imala sam ja "situaciju" pileće juhice s hrbatom koji je stajao na balkonu tjedan dana - ali uvalila sam mami![]()
Nekaj je prala vani, pa ono usput![]()
dorotea24![]()
![]()
Dobra ti je ideja![]()
Imala sam ja "situaciju" pileće juhice s hrbatom koji je stajao na balkonu tjedan dana - ali uvalila sam mami![]()
Nekaj je prala vani, pa ono usput![]()
Fakat je dobra Doroteina ideja!
Upozorenje: GADLJIVI NEK NE ČITAJU DALJE!
Mene je ovo podsjetilo na ovu priču (davno mi je to tetak pričao pod istinu - pošto kupila, poto prodala):
Priča se događa u Varaždinu, gdje je u trgovini mamaca za ribolov netko zaboravio u petak navečer zatvoriti frižider... Vrijeme je bilo relativno toplo (mislim, svibanj). Do ponedjeljka do dvorišta je TEKLA RIJEKA ribičkih crvi!![]()
pokušavam si zamisliti dva i pol mjeseca staru pečenu šunku u kruhu u rolu prekrivena alu folijom..
pljesnivoća 100%, inače mi se ne gadi posebno, no ovo je ipak ukupno puno više nego što sam ikad vidjela..
što se još može izleći, izroditi...
i koje dezinfekcijsko sredstvo trebam ponjeti na put?
kakvu gas masku?
i neću pustiti mm da sam čisti, uopće nije gadljiv,ali sam ja jako znatiželjna..
jedino u postupku prepustim posao ako završim u zahodskoj školjci na istovaru...
Kada ja nisam umrla nakon što sam očistila plastičnu kutiju punu paštete od bakalara, nitko ni od kakvog smrada neće. Valjda je mjesec-dva, a možda i više, ne sjećam se, stajala zaboravljena u nekom mračnom kutku frižidera, kada su počeli nesnosni smradovi kojima nisam mogla ući u trag.
I kad sam našla... O Bože. I sada imam taj smrad u nosu. Ne znam kako sam uspjela zadržati želudac i crijeva u sebi, ali treba mi dati orden za to. Kutiju sam nekoliko puta prala - u mašini za suđe, octom, vrelom vodom, deterdžentom, potapala je.... Uzalud, danima taj smrad nije mogao izaći iz nje. FUJ FUJ FUJ!!!
Joj, bas sam se nasmjala! Ovo mi je jedna od boljih tema na forumu...
A drage moje , moj vam je buraz sa dečkima bio na moru prije jedno 2 godine i furao je puno mesa za roštilj...to je bilo negdje u 5 mj.
M smo na ljetovanje išli krajem 7 a od onda nitko nje bio u viksi,kada smo se spremale na put buraz mi je onako usput rekao da on misli da je ostavio neku piletinu u škrinji,pa šta kažem ja, ali on je isključio frižider i ostavio otvorena vrata da se ne spljesnivi....
Dobils sam napadaj,skoro sam ga batom po glavi,znala sam kaj me čeka dolje a ja sa 2-mjedečnom bebom...
Vjerujte mi ne želite znati kakvih je organizama bilo dolje,uglavnom kupili smo novi frižider,moža vam je jasno,a ja sam povratila kada sam došla .... (nekoliko puta).