Pokazuje rezultate 1 do 41 od 41

Tema: Crtići

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Crtići

Zanima me dali vam djeca gledaju crtiće, koje i u kojoj mjeri?
    D trenutno ne gleda toliko jer smo uglavnom kad je lijepo vrijeme vani što više možemo, ali sada dolazi zima i bojim se da će biti samo crtići, crtići i crtići....

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

G baš ne gleda tv. Stalno smo vani, ili ako je ružno onda doma crtamo, igramo se. Od kad je krenula u jaslice ujutro upalim tv pa kao gleda crtiće dok se spremamo. Ali nije to baš gledanje, zainteresira ju pjesmica pa onda pogleda minutu-dvije, i onda dalje svojim poslom.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Moja je ovisna. Trudim se biti vani što više jer doma stalno plače da joj stavim Peppu. I onda je u transu.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

gleda sve i sve voli, ali ipak najviše Fifi i cvjetno društvo. Ne volim i ne dam da mi gleda one neke grozne sa čudovištima - ne znam kak se zovu jer ih izbjegavamo, ali ove druge - sve dam i sve gledamo skupa i ja joj pjevam uvodnu špicu iz crtića, a ona se drma i pleše u ritmu muzike. Što ćeš, nas dvije smo ti malo blesave

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Obožava crtiće, sa oko 2g je bio najveći problem jer je stalno tražila, sada ipak preferira igranje.

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Moj Ivan bi mogao stalno buljiti u TV. To mu je na tatu valjda. Malo OT, ali ipak... Neki dan veli MM nakon što je cijelu večer prevrto programe (da barem nešto pošteno pogleda): "Nemrem više gledati televiziju, već me boli mozak" Moram mu naći neki hobi.

Uglavnom, jutros je Ivan čim se probudio ručicom pokazivao prema TV, a jučer mi je nosio daljinski i kad mu ja nisam htjela upaliti, upalio je sam. Užas! Živimo u kući i fakat smo stalno s njime na dvorištu, a i u kući se trudim smisliti razne kreativne igre, ali opet ta ljubav prema crtićima ..
    Uspjela sam ogromnim naporima ograničiti televiziju samo na jutro i obično pogleda cijeli dugometražni crtić bez daha.
    Ne znam samo šta će biti po zimi.

EvaP avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ja sam za zivot bez TVa.
    Do druge godine je malisa pogledao ukupno 5 epizoda Teletubbiesa, od toga 3 kad je bio bolestan, a nakon druge godine i nakon sto ga cuva baka - skoro svako jutro se gledaju Autici i Peppa, ponekad jos virnu i na neki od crtica od pola sata.
    Nekad zalim za tim vremenima kad je TV bilo tolika rijetkos da ako sam stavila Teletubbiese sam znala da ce sjediti i piljiti u to...
    Dok je bilo ono koma vrijeme pred koji tjedan smo 3x gledali Jurica i fascinira me da moze i hoce sjediti sat i pol i gledati crtic, mislila sam da je to puno za njega (25 mjeseci).
    Al ako je TV upaljen (tipa gledanje Dnevnika, utakmice ko jucer) pilji i on. Jucer me natjerao da sjednem na trosjed i kaze: "Mama gleda gooool (njegova rijec za nogomet)"
    Nekad sam uzme kutiju od DVDa, npr s crticima Autici, otvori ga i pokusa ugurati u rupu izmedju DVDa i videa (stoje jedan na drugom) - zna on da se to okruglo gura negdje u neku rupu

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

obožava Traktor Toma...traži ga ujutro nakon buđenja i prije spavanja...nekad traži i po danu al samo da upalim pa dok se on igra sa nečim trećim kad pogleda u TV vidi crtić...ugl što manje mu dajemo da gleda..

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

opsjednut je Elmom i Sesame streetom.
    Emisijom i svim popratnim artiklima

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Pepa i 'đorđ' su mrak!
    Već na ulazu u zgradu viće Pepa! i ponekad 'đorđ' (mislim da joj je George draži)
    I uživam tih 15-ak minuta kad mirno sjedi i gleda..

adonisa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Gleda teletabise dva - tri puta tjedno, ne dozvolim češće, makar uz njih može mirno sjedit sat vremena!

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Moj ima 20 mj, crtici i tv ga uopce ne zanimaju... mozda mu jedino Ulica Sezam zaokupi paznju nekih 10 ak minuta

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

moja ima 14 mj i gleda teletubbise dok kaka na tuti.
    ima probleme sa zadrzavanjem stolice. sila joj je, ali ona se grci ne da van, pa nam tt dodu kao odvracanje pozornosti. mozda grijesim, ali pokusala sam sve i ovo se pokazalo kao najbolje rjesenje

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa
    Moja je ovisna. Trudim se biti vani što više jer doma stalno plače da joj stavim Peppu. I onda je u transu.
    tresem se.
    sanjam pepu.
    i sve njene epizode.
    ajd bar se skinula sa toma i jerrya jer je pocela krestat poput njih.
    cudi me da jos ne rokce.

.kala. avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

vrlo rijetko pogleda neki crtić...
    tu i tamo mu pustim nešto, no zaokupi mu pažnju na maksimalno 10 minuta i to stvarno ako je malo umorniji, pa nekako više izgleda kao da mu se neda pomaknuti, a ne da ga niti toliko crtani zanima....

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ponekad pogleda, ima par omiljenih, al vise od toga voli kad na youtube gledamo aute, reklame za aute, , posebno tatin auto , bagere...

na tv-u se u zadnje vrijeme zabulji na one nase sapunice

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

bili smo proljetos u opsesivnoj traktor Tom fazi..Srećom, prošla je...
    Sada povremeno, recimo jednom tjedno pogleda epizodu vlakića Tomice...

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

moj upravo gleda ulicu sezam a mama na miru pije kavu i surfa, jeeeeej

ali to je stvarno jedino sto moze zaokupiti njegovu paznju na tv-u, s obzirom da se prikazuje samo subotom i nediljom ne brinem se

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

TV je stalno uključen u dnevnoj. Nije joj nikad bio pretjerano interesantan. Voli najave za crtiće i džinglove na cartoon network-u i uz njih pleše. Prepoznaje koja je koja i veseli im se. Kad crtani počne više nije interesantno. Ponekad na NG ili Discovery pogleda "libe" i "pticice" al' i to traje dva minuta i ona ode
    E, da, jedini crtać koji stvarno voli je crtać za veće dječake "Ben 10"

mg1975 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Zadnjih nekoliko dana moramo beskonačno puštati Hoplu.......gleda ju 5 min koncentrirano, a ostalo vrijeme je bitno da čuje muziku iz Hople. Kada ugasimo onda je deračina......

Ujutro čim se probudi viče "hopa".....

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Obožava Fifi i cvjetno društvo Obožava uvodnu pjesmicu i često je pjevamo. Ima lutku na Fifi i njenu prijateljicu Ljubicu i sad je dobila veliku Fifi, skoro ko i ona. Luda je za njom, a i ja kad moram nositi i nju i Fifi. Crtić gleda kratko, rijetko pogleda cijelu jednu epizodu i obično za to vrijeme gricka voće pa mi nije problem. Ali mora biti upaljen

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

moji obožavaju Dora the explorer, odnedavno ide i na hrv. na Novoj tv
    a inače gledaju na Nickleodonu preko max tv-a
    i Go Diego go je crtić otkriće
    oba su lijepi i poučni

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Luka ne gleda nikakve crtiće. Nikakve.
    Jedino za šta se zalipi na tv-u je reklama "dignte ruku protiv fizčkog kažnjavanja" il tako se nekako zove.

dok je Duje od malih nogu bio opsjednut crtićima i televizijom, tako je Luka čista suprotnost...

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mi smo trenutno u fazi gledanja munjevitog Jurića.Gledamo i pčelicu Maju,traktora Toma i vlakiće.Voli gledati,samo kaže brrrrmm a mi već znamo da je to autić Jurić

pipi1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

"Juriću je pukla guma,, pali vatromet, otvori šampanjac..."

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

moja cura obožava baby einstein - ipak nešto i uči iz toga tako da mi je lakše i nemam grižnju savjesti

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

yap...obožava ih.
    iako sam mu ja nasnimila gro raznih (jer meni dosade, pa si mislim da i njemu, iako ne pokazuje da je tako), prati jedino teletubbies-e, pepu, traktora toma, pčelicu maju i A je to!.

Poprati po jednu do dvije epizode u komadu, i onda se ustaje iz foteljice i ide na igranje.

u jednom sam se trenutku i ja zabrinula da previše gleda tv, pa sam smanjila gledanje, i prestao je tražiti da mu ih puštam.

Kad je loše vrijeme ili moram nešto napraviti po kući, moram si nekako pomoći, pa mislim da nije neka šteta da ih pogleda ponekad.

sad je u preslatkoj fazi da stalno ponavlja to kaj vidi da rade na crtićima...pa puže, leti, pije, zijeva... :D

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Svena zanima samo spuzva Bob od crtica! Sve ostalo mu je bezveze. Ali reklame bi mogao gledati satima...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

o daaaaaaaaaa....reklame su i nama totalni i apsolutni top 1 od uvijek.

sve ostavlja kada čuje samo foršpan za reklame i ne odvaja se od tv-a dok traju

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

moje starije dijete (7) nedavno je izjavilo da njemu uopće nije bitno šta gleda, smo da gleda nešto.

uveli smo restrikciju tv-a...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa
    moje starije dijete (7) nedavno je izjavilo da njemu uopće nije bitno šta gleda, smo da gleda nešto.

uveli smo restrikciju tv-a...
    Ovakav je moj mlađi. Sjedi, bulji i samo da ne slini....

Mi imamo dozvolu tv maksimalno pol sata radnim danom (često to bude i bez televizije, jer se ne stigne).

Kad su bili mali (a dobrim dijelom i danas) nismo dali gledati tv bez nas. Snimljeni materijal npr. Teletubbies i drugi nenasilni crtići su bili dozvoljeni. DVD BOb graditelj koristimo za učenje engleskog (ima mogućnost izbora jezika ).

Brine me dan kad će djeca (za godinu-dvije) dolaziti doma oko 12-13 sati, a ja radim dulje... Ne znam kako ćemo ih tada kontrolirati. Nadam se samo da smo za sada uspjeli postaviti dosta dobre temelje "negledanja" i njima, ali i sebi!

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

moji ništ ne gledaju, ne pokazuju zanimanje...
    vjerojatno zato jer su još premali

povremeno čak i stavim teletabise ili Nemo, međutim gledaju ga dvije minute i doviđenja

čak ne pokazuju općenitio nikakav interes za gledanje bilo čega

osim kad je neka pjesma odmigaju par puta i gotovo!

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

D još ne gleda crtiće. Na TV-u ako vidi da netko pleše ili da svira muzika to malo škicne, zapleše.. Ili ako vidi kakvu životinju. I nogomet jer voli lopte.
    Čini mi se da je još prerano (20 mj) da joj pustim crtić i nek gleda.

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

mi gledamo Pika i ponekad Fifi!

pipi1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Moji otkrili Roary racing car

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Traktor Tom je bio pravi hit ovog ljeta. Sad prije spavanja gledamo Fifi i to neku epizodu kad ona ide spavati u kojo su 2 lijepe pjesmice. To ga uglavnom uspava.
    Gledamo i Shreka.

Ivany avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Saru uopće nezanimaju crtići, tj. općenito tv je nezanima.
    Ako je baš nešto zanimljivo (npr. netko pleše na tv ili tako nešto ) onda gleda minutu dvije i to je to.

Angelina Bell avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj blond lady prvotno napisa
    moja cura obožava baby einstein - ipak nešto i uči iz toga tako da mi je lakše i nemam grižnju savjesti
    I moja isto tako...
    Obožava životinje i sve nešto priča pokazuje..., baš je luda za tim...

glava

Početno

Pozdrav svima, moj dvogodišnji sinčić je počeo gledati crtiće prije nekih 2 mjeseca-no pažnju mu zaokupljaju neki jednostavni, kratki u kojima ima puno muzike i pjesme. Tako je jako zavolio crtić Povrtnići - VeggieTales koji se prodavao uz Novi List i sad ga se više nigdje ne može nabaviti. Pa...ako slučajno imate neki od nastavaka i bili bi tako dobri (hvala,hvala) da nam pošaljete kopiju biti ćemo jako sretni!!!
    Inače kod nas još na sreću nema puno televizije, veća radost je bicikl i lopta ispred kuće ili u parku....što duže to bolje.

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ajme, sram me , čula za Peppu - ali niš ne znam - to je na TV-u ili DVD?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Moja Iva ne doživljava crtiće, ali ionako je ona meni još premala da bi gledala TV.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •