daklem, evo me s još jednim problemom :/
jučer kad sam došla po malu u vrtić njene jakne nije bilo. tete pojma nemaju, kažu desi se da neko zabunom uzme tuđu jaknu ili cipele ali ju uvijek vrate. međutim, jedan tata je rekao da oni već neko vrijeme imaju "zamjensku" jaknu jer je njihovu neko uzeo i ostavio drugu. još uvijek nisu našli svoju.
gledala sam po drugim grupama ali jakne nema. kako je jučer u to doba već dosta djece otišlo doma pustila sam to za danas i mislim si ako je neko već zamijenio valjda će ju danas donest. ali jok, jakne i dalje nema.
jedna mama mi je rekla da se njoj dogodilo isto i da nikad više nije vidjela svoju jaknu i onda je kupila neku kod kineza, e tu kaže niko nije dirao.
tako sam ja cijeli vrtić okrenula naopako i alarmirala sve od teta do ravnateljice jer meni jakna treba i nit imam love za kupovat drugu nit mi pada na pamet. ako je jakna nestala u vrtiću onda mislim da je to njihova odgovornost. na kraju, ako je jakna stvarno ukradena 'ko mi garantira da mi sutra neće nestat cipele ili druga jakna ako već nekome zapne za oko. :?
uglavnom, zanima me šta mogu poduzet ako se jakna stvarno više ne pojavi. jel se nekome dogodilo isto?