Citiraj divine prvotno napisa
Citiraj Anci prvotno napisa
Nemoj sad krivo shvatiti, no što je tu toliko :shock:
Ja isto i printam bojanke s neta za njenu grupu i ponese kutiju od Kraš expres kad ispraznimo i sl.

I nisam jedina
pa šokantno mi je to da plaćam jaslice npr. 830 kn (moja sestrična u zg oko 300) i još moram nosit pribor ili igračke ako imam viška da se djeca imaju s čim igrat.
ovo boldano je bit. ako imaš viška. znači nitko od tebe ne traži da kupiš nešto skupo nego samo da podijeliš s drugima ono čega imaš više.

što bi rekla na to da su se roditelji u "mojoj" grupi samoinicijativno složili da za božić kupe (znači nemaju viška već daju novac za to) bor i girlande te lampice za bor. neki nose papire, neki čašice za piti vodu (jednokratne) neki igračke koje im kod kuće ne trebaju, neki fascikle, neki jesenske plodove a neki nešto što misle ili znaju da bi dobro došlo baš kupe za vrtić (npr. kupili smo zlatni flomaster pred božić - jedan sebi za doma i još jedan za u vrtić. nitko to nije tražio ali smo mislili da dobro dođe)
u nekim grupama su roditelji donirali TV ili kompjuter ili DVD player. OK to su već rijeđi primjeri al ne znam zašto se ne bi za djecu donijelo nešto vezano uz to što rade.
vjerojatno će te tražiti da i za radne roditeljske doneseš kuglice za bor ili karton ili kolaž ili...

zaključak: sve što roditelji donesu ti je za dobro te dječice u grupi, pa ne daješ to tetama zbog njih, i one traže to što traže zbog djece i da bi im bilo ugodnije u vrtiću.

nemoj molim te ovo shvatit kao prodiku jer nisam s tom namjerom pisala; nego sam htjela pojasniti zašto se traži od tebe to što se traži, al to ćeš s vremenom skužit i sama kako ti dijete bude išlo u vrtić.

sorry na offtopičarenju