E pa u tom slučaju bi moje izdojeno mlijeko završavalo u odvodu! Nemam hepatitis, ali zašto bi mi netko vjerovao da ga nemam i zašto bi ja drugima vjerovala da ga nemaju? Ma jadne smo mi žene kako god okreneš. Još se i ne znamo organizirati. Kada bi znale, pa kolektivno sve, baš sve prolijevale izdojeno mlijeko mislim da bi se glupostima stalo na kraj. Ovako smo nemočne. Ajde zabrani tamo nekoj sestri da moje dijete nadohrani bilo čim, izdojenim ili adaptiranim, kako??? Ako ja kažem da ga pusti da se dere, onda nek se dere sve dok ne dođe do moje cice. Pa majku mu, tko ga je rodio????

Kako oni svi mogu biti organizirani (mislim na sve sestre i doktore) pa šutjeti da baš nitko ne zna o čemu je riječ, što je sa bebicama? Naše je zakonsko pravo znati što nam je sa djecom, zar ne? A oni mutavo šute.... a mi se mutavo (oprostite na izrazu) izdajamo.... kao po prisili. Svašta! Neću se izdajati za banku mlijeka, ne znam kakve bolesti vladaju i amen! Kada vi nama info, mi vama mlijeko. Ali, znam- teško je protiv mašinerije!