Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: pomoć - korištenje vaginaleta

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno pomoć - korištenje vaginaleta

Na VV-u sam dobila vaginalete kakve nisam nikad koristila , u plastici su koju ne mogu skinuti,na kutiji ne piše čije su.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

To su ti njihove neke koje spravlja dolje apoteka (ja mislim), plastiku prereži i stavi i nek' ti je sa srećom. To ti je, pretpostavljam, u paketu s hiramicinom kao početak IVF protokola da se spriječe kakve upale i baje, sve žene imaju iste, ne brini se - nikad nisam u njima našla neko upustvo - staviš navečer pred spavanje i to ti je to.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Hvala Ina,nekako ću nagurati ,ali stvarno su nezgodno zapakirane - jučer sam cijelu plasiku izrezala,danas ću pokušati nekako "ušpricati"

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Hej, i ja sam imala malih problema na početku. Lagano škaricama odvojiš tu jesnu vaginaletu i onda lagano na vrhu prstima potegneš svaku na svoju stranu (na vrhu špisa ima na sredinu okomitu crtu) tu će ti se razdvojiti, a na dnu možeš sa strane malo zarezat i izaće sigurno.

barbi26 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

tak su isto pakirane i betadine vaginalete koje se koriste u gotovo istu svrhu, na bazi joda su i dosta cure, preporučljivo je da staviš uložak preko noći, da ne ni imala poplavu

sretno s postupkom!

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Da,
    mogu se izvaditi iz ovitka i užašno su nespretne za staviti, ali najgore je to što toliko cure.
    Svako ustajanje iz kreveta, bilo je popraćeno trčanjem na toalet

Preporuka svima koji su osjetljivi na beštije je da razmisle kao progurati to razdoblje vaginaleta i utrogestana.
    Ja sam sa sobom nosila cijelu kutiju dnevnih uložaka. Imam osjećaj da sam ih iz straha od beštija mijenjala svakih 10-ak minuta.

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Je, je, baš su nezgodne te njihove vaginalete, cure ko sam, ali fakat su dobre.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Bebel prvotno napisa
    Preporuka svima koji su osjetljivi na beštije je da razmisle kao progurati to razdoblje vaginaleta i utrogestana.
    Ja sam sa sobom nosila cijelu kutiju dnevnih uložaka. Imam osjećaj da sam ih iz straha od beštija mijenjala svakih 10-ak minuta.
    Je, ali opet, oni koji su skloni kandidijazama, rađe mače po hlačama i gaćama, nego dnevni - idealno za bujanje gljiva je to - lipo vlažno i toplo i još sintetika o dnevnih. Doduše, nema opet ni panike, gljivice nisu nikakav show-stopper za postupak (osim ako stanje baš nije koma), ali nerviraju, to da. Ja sam tu koristila savjet od rvukovi2 i tome još nadodala i lactogyn - u stvari, pijem lactogyn čim imam potrebu za stavljanjem uložaka (a koristim one "socijalističke" - pamučne Veoplast). Lactogyn sam stavljala i u trudnoći, ali znam da neki dr-ovi ne vole s tim pretjerivat, tako da je savjet klasik - pitajte svog MPO-ovca amenuje li to.

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja sam čak pred kraj prešla na staru dobru vaticu.
    Nakon postupka, sam pila Lactogyn i koristila sam Encijanove tablete od brusnice. To su one koje se otope u ustima i koristi se jedna dnevno.
    Što je sigurno, sigurno je.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •