Na VV-u sam dobila vaginalete kakve nisam nikad koristila , u plastici su koju ne mogu skinuti,na kutiji ne piše čije su.![]()
Na VV-u sam dobila vaginalete kakve nisam nikad koristila , u plastici su koju ne mogu skinuti,na kutiji ne piše čije su.![]()
To su ti njihove neke koje spravlja dolje apoteka (ja mislim), plastiku prereži i stavi i nek' ti je sa srećom. To ti je, pretpostavljam, u paketu s hiramicinom kao početak IVF protokola da se spriječe kakve upale i baje, sve žene imaju iste, ne brini se - nikad nisam u njima našla neko upustvo - staviš navečer pred spavanje i to ti je to.
Hvala Ina,nekako ću nagurati ,ali stvarno su nezgodno zapakirane - jučer sam cijelu plasiku izrezala,danas ću pokušati nekako "ušpricati"
Hej, i ja sam imala malih problema na početku. Lagano škaricama odvojiš tu jesnu vaginaletu i onda lagano na vrhu prstima potegneš svaku na svoju stranu (na vrhu špisa ima na sredinu okomitu crtu) tu će ti se razdvojiti, a na dnu možeš sa strane malo zarezat i izaće sigurno.
tak su isto pakirane i betadine vaginalete koje se koriste u gotovo istu svrhu, na bazi joda su i dosta cure, preporučljivo je da staviš uložak preko noći, da ne ni imala poplavu![]()
sretno s postupkom!
Da,
mogu se izvaditi iz ovitka i užašno su nespretne za staviti, ali najgore je to što toliko cure.
Svako ustajanje iz kreveta, bilo je popraćeno trčanjem na toalet![]()
Preporuka svima koji su osjetljivi na beštije je da razmisle kao progurati to razdoblje vaginaleta i utrogestana.
Ja sam sa sobom nosila cijelu kutiju dnevnih uložaka. Imam osjećaj da sam ih iz straha od beštija mijenjala svakih 10-ak minuta.
Je, je, baš su nezgodne te njihove vaginalete, cure ko sam, ali fakat su dobre.
Je, ali opet, oni koji su skloni kandidijazama, rađe mače po hlačama i gaćama, nego dnevni - idealno za bujanje gljiva je to - lipo vlažno i toplo i još sintetika o dnevnih. Doduše, nema opet ni panike, gljivice nisu nikakav show-stopper za postupak (osim ako stanje baš nije koma), ali nerviraju, to da. Ja sam tu koristila savjet od rvukovi2 i tome još nadodala i lactogyn - u stvari, pijem lactogyn čim imam potrebu za stavljanjem uložaka (a koristim one "socijalističke" - pamučne Veoplast). Lactogyn sam stavljala i u trudnoći, ali znam da neki dr-ovi ne vole s tim pretjerivat, tako da je savjet klasik - pitajte svog MPO-ovca amenuje li to.Bebel prvotno napisa
Ja sam čak pred kraj prešla na staru dobru vaticu.
Nakon postupka, sam pila Lactogyn i koristila sam Encijanove tablete od brusnice. To su one koje se otope u ustima i koristi se jedna dnevno.
Što je sigurno, sigurno je.
![]()