drage forumašice
da prvo objasnim moju situaciju: trudna sam 30+3tj. u 26. tj sam bila uloživa za pola prsta. zatim sam se sa 29 tjedana otvorila za prst (c 1 čl, 1 pp do ovoja). tada sam otišla u bolnicu na tri dana gdje sam primila one 3 inekcije sa sazrijevanje djetetovih pluća. i sad sam kod kuće na strogom mirovanju. na otpusnom pismu piše: cerviks 1čl, 1pp do ovoja i glavice, Ctg uredan, trudova se ne registrira
zanima me slijedeće: što ako se dijete rodi ranije? mislim prije napunjenih bar 37 tjedana. šta sve može biti? mislim na inkubator, poremećaje bolesti i sl. zanima me sve u detalje. i još nešto me zanima (ovo crvenim slovima) - znači li to da je beba već okrenuta glavicom prema dolje?
ja imam osjećaj da će sve biti u redu i da ću dogurati do 38. tjedna ali bih ipak htjela znati što ako. svi govore bolje da se rodi u 7. nego u 8. mjesecu, ali pošto sam primila inekcije dali to isto vrijedi i dali je to uopće istina? iskreno meni to nikad nije bilo jasno. nekako sam sva zbunjena i izgubljena. :?
molim vas za informacije i iskustva.![]()