BRAVO!! :D Naravno da si trudna! Cestitam! :D
BRAVO!! :D Naravno da si trudna! Cestitam! :D
Cure molim savijet vi koje imate
Ups.. dakle ponovno, molim savijet.. zadnja m mi je bila 11.09. a ciklusi mi variraju, izmedju 30 i 40 dana, nekad i vise. Prije par dana radila sam test (4ti po redu i bio je negativan). Jucer dva gravignost mini oba s blijedim crtama. Danas u labosu zena kaze sigurno ce vam beta biti preko 200! Rezultat bete u krvi je 33, a ona ce na to da se odem konzultirati s ginekologom (vjerojatno aludira na vanmatericnu). U pon cu opet na vadjenje, da vidim da li se dupla,a do tad umirem od brige. Sto vi mislite, jel mi beta preniska?
Matanica, ma kakva vanmaterična, ti si mlada damo TRUDNA baš kako treba :D :D :D
Vjerujem da je beta mala jer se implatacija malo kasnije dogodila. Treba je naravno kontrolirati, al to je to, SIGURNO![]()
I sama si napisala da ti ciklusi variraju tako da je vjerojatno implatacija bila kasnije te je trudnoca jos u ranoj fazi pa je beta mala..al to ja to SRETNO![]()
Kika, i ja se nadam, nista mi nije jasno jer sam prvi puta imala oko 150 u 4.tj trudnoce, a istina i da sam ovaj mj pozurila napraviti test jer radimo na bebi. Jedino sto sam koliko se sjecam plodnu sluz imala oko 24og e sada ako je oplodnja bila 2 dana poslije a implatacija jos 8 dana, moze se poklopiti. Tablica mi nije jasna, znaci normalno je da je beta u 3. tj 19 i preko 100?
Mislim da je vazno da se ona pravilno dupla,moja beta je bila jako mala a radila sam je punih mesec dana od zadnje menge
Silvačica, ma znala sam da je rana trudnoća u pitanju. Jes, stiže još jedna beba...![]()
silvačica :D :D![]()
Matanica, važno je da se pravilno dupla. Moja je bila visoka u 5. i 6. tjednu, ali je onda sve sporije rasla i završilo je missed ab.-om.![]()
Cekam sutra da odem izvaditi betu, valjda nije prerano nakon 48h. Nevjerojatno ali kad sam vidjela brojku odmah mi je nestala mucnina koju sam osjecala unazad tjedan dana, a sad bi rado malo te mucnine, znacilo bi da beta raste.. Inace, u prosloj trudnoci sam imala mucnine i bolila su me prsa, sada uopce nemam promjene na prsima, mozda jer sam prestala dojiti prije 6mj. Silvacica cestitke ! :D :D
Nakon 48 sati beta bi se trebala povečati najmanje za 67%, što bi značilo ako ti beta sutra bude preko 55 da je sve OK!Matanica prvotno napisa
vibram za duplanje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
Jao cure, hvala vam. Da bi stvar bila jos kompliciranija nemam niti svog ginekologa jer je na porodiljnom a mijenja ju ginekolog koji je u mirovini i mislim da pojma nema niti sto je beta jer mi je zadnji put kad sam ga pitala rekao da ju netreba vaditi prije 12 tj trudnoce :shock: Prva trudnoca nije prosla bez krvarenja pa se dvoumim da li da si uzmem utrogestan na svoju inicijativu (imam zalihe a rok trajanja vrijedi), neznam da li moze stetiti. Danas sam se narucila kod Vilija, al termin za 2 tj (nisam htjela prije).
Jutros sam vadila betu, prije dva dana (i to nepunih 48h) mi je bila 33,4 a danas 125, sad mi vise nista nije jasno, bojala sam se da ce biti manje od duplo e sad neznam sto da mislim. Radi se o istom labosu. Nije li to malo previse? Jel se trebam brinuti? Pomozite..
Ok onda :D :D :D i ostavljam brige iza sebe, presretna sam i bas sam odlucila da ce mi ova trudnoca proci bez komplikacija, da iskusim i tu stranu price! Hvala kika i tebi sretno, cure zelim vam puno plusica i minusica!
Matanica čestitam :D :D :D :D
Beta ti je odlična:D
Jučer sam bila na prvom pregledu kod doktorice.
Trudnoća potvrđena!
Trudna 5. tjedana.Plod je 0,77 cm.
Doktorica kaže nema radovanja do 12 tjedna.
Svjesna ja toga,ali teško mi je ne radovati se.
Silvačica sve će biti ok![]()
![]()
još jedan puta čestitam :D :D :D
Silvačica, ne da jse smest i raduj se svojoj bebici, ona to osjeća! znam da su doktori oprezni ali ipak sve će bit u redu!
Matanica :D :D
Draga Silvačica stvarno mi je drago i :D :D :D se zbog tebe, bez obzira što se ne znamo, uvijek volim čuti ovako lipe vijesti!!!! pozz
šaljembebaču
- sumnja na bolest nadbubrežne žlijezde
(pretrage u tijeku), visok tlak zbog toga
odbijena na potpomognutu,
ON- 71
- oligozoospermia III st,
- variokokela
i da, najvažnije nisam napisla jutros sam i ja radila test i naravno ništa od toga!!! Nisam dobila od osmog miseca, a u petak idem na CT nadbubrežne žlijezde pa sam morala napraviti test. Naravno ne možete ni zamisliti koliko me je iživcirala ona jedna jedina crtica u kockici, nadala sam se, stvarno sam se nadala!!! eto zato volim čuti kad neko vidi i najbljedunjaviju drugu crticu!!!![]()
Silvačica, raduj se svakom danu! Oprez je poteban i bitan, istina. Ali, brige ionako dolaze nepozvane pa nema razloga da ih čekamo i osluškujemo. Zato, osmjeh od uha do uha i dan po dan!
Razlog za radovanje imaš a mislim da ne treba unaprijed strahovati. Čestitam.
čestitam :D
Cestitam!![]()