mislim da ne možemo mi klince naučiti da budu sami u sobi
totalna glupost

gledam na to ovako;
dijete raste u meni devet mjeseci ,rodi se,dojim ga i pri tome smo neko vrijeme nerazdvojni,puno vremena provodimo zajedno,pomažem mu svladati mnoge vještine, od prvog dana smo zajedno i tako to traje već treću godinu,uz sve to spavanje neću ni isticati.
stvorene su neke veze one ne vidljive najprofinjenije i zašto ih sada raskidati nasilu ,ne razumijem.

neki ljudi svoju djecu lako od prvog dana odvoje od sebe.prvo spavanje kod bake s nekoliko mjeseci ,samostalno spavanje u krevetu itd.ljudi si stvore svijet u kojem ne žele svoju komociju dijeliti s djecom jer su gnjavatori.

drugi pak svoju djecu imaju pored sebe od rođenja pa dok klinac ne sazrije i sam ne pokaže želju za svojim prostorom a sve to na uštrp roditeljske komocije.

mali mi ima tri godine,nikada nije spavao preko noći kod bake,kod kuće sam već treću godinu.
prvi put kad sam išla na put na tri dana bilo je i prvi put da se razdvajamo no on je to super prihvatio za mene nije niti pitao .mama je na putu i brzo će doći.

mislim da su neka naša odricanja veliko ulaganje u našu djecu to nitko nikada neće vidjeti, niti razumjeti no emocionalni svijet naše djece gradi se u domu punom ljubavi i razmjevanja.

odužila ja .
zato spavajte sa svojim klincima