Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
Nikako ne možemo postići da se T preseli u svoju sobu. Sama je izabrala krevet, sve posteljine.. Svako malo kupim novu posteljinu koja se njoj kao jako sviđa, ali na njoj i dalje spavaju samo plišanci. U cijelom uređenju svoje sobe je sudjelovala.

Uopće se ne naspava kod nas. Samo za dojam, L se prošlu noć probudio 9 puta, brojim. Nitko se naravno ne naspava uz takav ritam, ali bilo bi mi puno draže da se barem ona naspava u svojoj sobi. I da se ne budimo ukočeni svako jutro. Guramo se jer djeca spavaju nekako čudno u svim mogućim pozama i udaraju nas, pa muž i ja spavamo na rubovima.

Dok nije stigao L, znala je spavati u svojoj sobi, ali sad bi i ona s nama stalno jer je on s nama. Što dopuštamo jer ne želimo da se ona osjeća izbačenom zbog njega. Ali isto se nadamo i preseljenju, ima 5 godina.

Kupili smo joj onog ogromnog medu u nadi da je to baš dobar trik jer će htjeti spavati s njim, a on ne stane u naš krevet dok smo svi tamo. E nije. Zaključila je da medo može i sam spavati i kako je i u trgovini spavao sam pa je i dalje živ i zdrav. I eto nam mede u njenoj sobi, smještenog i pokrivenog sa lijepom novom dekicom, a mi se svi i dalje guramo.

Pitanje 1: postoji li još nešto što možemo isprobati?
Pitanje 2 (jer već i odustajemo od rješenja): jel se mogu negdje kupiti kreveti koji su široki preko 200 cm? Ne mogu nigdje naći. Sadašnji nam je 180 i nije nam dosta, a 200 je samo 20 cm više, pa još uz to dolazi i još jedno dijete za 4 mjeseca...

Da napomenem i da nije problem strahova i mraka, i na to smo pomislili i kupovali svakakve lampe simpatične, ali ne, ona samo želi biti s nama.
Ma joj pa to je jos jako malo dijete.
Na vasem mjestu bi radije spojiča jos krevet pa da svi imate mjesta nek da vodite bitku koju necete dobiti. Spavajte svi skupa jos par godina i onda ih skupa izbaci.