-
bebe i vitamini
Dajete li vasim iskljucivo dojenim bebama po preporuci pedijatra vitamin D3,vitamin K1 i fluor?
-
-
Dajem vitamin D a fluor i vitamin c pijem ja
-
predoziranje florom je opasno
davala sam vitamin D kad je bilo oblačno, sunčev vitamin D je kvalitetniji
vitamin C ima u majčinom mljeku (jedi voće)
u adaptiranome ga nema jer se adaptirano sprema sa vručom vodom, a zna se da vitamin C se raspada u vručoj vodi, zato se med ili limun u čaj stavljaju tek kad je včaj mlak
-
Ja dajem D3 kapi po preporuci ortopeda, iscjedim malo mlijeka na zlicicu i ukapam 3 kapi (iako je doc rekao 5). Drugo nista. Ja pijem pregnital i vitamin C.
-
Osoblje foruma
starijoj sam jedan kratak period davala D vitamin
mladjoj nisam davala nista
-
Nikad ništa. Dojim i trudim se da jedem puno svežeg voća i povrća.
-
-
ima 18 mjeseci još joj ništa nisam dala, sada razmišljam da joj možda ove zime probam dat vitamin D :/ :?
kakav vitam C pijete mame dojilje
-
Ja ne pijem vitamin C,doktor mi ga nije ni spomenuo.Doduse jedem puno svjezeg voca i povrca.
Na izlasku iz rodilista prepisao mi kalcij i zeljezo za tri mjeseca nakon poroda jer dojim i minipilulu da se ne bi slucajno povecala obitelj sto ne bi bilo preporucljivo za godinu dana jer sam imala carski.
Zeljezo sam pila i cijelu trudnocu.
A vitamin D3,K1 i fluor je bebacu prepisao pedijatar pri izlasku iz rodilista i rekao OBAVEZNO DAVATI dok je samo na MM i to D3 i fluor svaki dan,a K1 jednom tjedno.
Pedijatar mi je zastupnik dojenja do 6 mjeseci,i dalje dok ima i kapi MM,al'na svakoj kontroli pitanje dajem li vitamine i napomena obavezno davati!
Jesu li dopunski vitamini stvarno neophodni bebama koje su na MM? :/
Sta kazu vasi pedijatri o vitaminima ili je samo moj pedijatar "opsjednut" s tim?
-
Osoblje foruma
-
Osoblje foruma
ništa do sada
ali ću započeti sa D3 kapima u zimskim mjesecima
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-