Hvala cure na info
Najviše hvala tebi Danci, jer mi tvoje iskustvo donosi ogromno olakšanje i spoznaju da mogu sasvim normalno roditi

Danas sam htjela razgovarati sa glavnim docom u rodilištu u Kninskoj OB, no sestra mi je rekla da se sa njim ne može pričati kao da se ide na kavu, te ako želim pričati da moram doći sa uputnicom, pa će me usput i pregledati :shock:

Naravno da ne mogu za to tražiti uputnicu od soc. ginića :/ koji i tako smatra da trebam roditi u ST, jer su bebi bile utvrđene proširene lateralne komore u 31. tjednu, što se ipak normalizirano do 33. tjedna, ali on bi me ipak poslao u ST predostrožnosti radi :/ Nadam se da mi neće stvarati probleme sa uputnicom za roditi :/ Ako pak bude, onda ćemo to riješiti na hitnoj kad krenu trudovi

Ah, ništa. Držite fige da me ovdje prime kad dođem ful otvorena 8) pa ne mogu me tada vratiti

Inače, kolegica s posla će mi se "preko veze" raspitati kod VMS, ali misli da je jedna cura već rodila ovdje vaginalno, a bila je kod našeg dragog J. na IVF-u :D pa mi je odmah i s te strane lakše

Još samo da me i privatni ginić razumije Kod njega idem u ponedjeljak (38 tjedana)