Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: opet šmrkavi

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno opet šmrkavi

pozdrav svima...
    eto imam jedno pitanje jer ni sama nisam pametna...N. je prije dva tjedna pio antibiotik , upala uha po 4 put...prošli tjedan krenuo ponoovo u jaslice (ima 18 meseci) , i u petak počeli zeleno žuti iscjedak iz nosa ...nema temp., ok je volje ,možda malo nemirniji ...
    e sad pitanje ...dali da sutra idem pedici, jer negdje sam pročitala da ako je takav iscjedak da je bakterijska upala...
    hvala

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

D jer imala zeleni iscjedak iz nosa i pedijatrica joj je dala antibiotik koji je ona ispovraćala i nismo joj ga više davali. Nakon toga je napravila bris grla i nosa i sve je bilo uredno.

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Re: opet šmrkavi

Citiraj csi prvotno napisa
    zeleno žuti iscjedak iz nosa ...nema temp., ok je volje ,možda malo nemirniji ...
    e sad pitanje ...dali da sutra idem pedici, jer negdje sam pročitala da ako je takav iscjedak da je bakterijska upala...
    hvala
    Ne mora biti da je bakterijki... to je zreli sekret koji je počeo izlaziti što je dobro.
    Ali ako te brine provjeri brisevima.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

ako cure zeleni ili žuti to baš i nije jako dobar znak za ozdravljenje. Meni je pedica preporučila Garasone kapi 3 dana i od toga je super bilo. Stvarno za 3 dana i nos prestane curiti i nema više zezancija sa čišćenjem nosa. Probaj! :D :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •