Dille, kako zamišljaš Dolegu? Baš me zanima?Onda ću ti reći zašto te to pitam?
Dille, kako zamišljaš Dolegu? Baš me zanima?Onda ću ti reći zašto te to pitam?
ivančice u mojim si mislima bila tipična snaša.......
:cerek
a i mene je dolega iznenadila,ali ne toliko koliko ja nju.......
kao i sve ostale......
Kao Cameron Diaz, bez obzira na troje djece...
Nigdje. Zatvorena je u kucu, doji po cijeli dan pred kompjuterom i zaprijetila je muzu razvodom ako mu u sljedecih godinu dana padne na pamet da ju ovjekovjeci bilo foticem, bilo kamerom.Gdje se može vidjeti dille?
sličnost je stvarno nevjerojatna! samo što dolega ima puno dužu kosu. i žuću. I valovitiju.dille prvotno napisa
Apri bila do maloprije tipa Snjeguljice na mramornim stepenicama.
Lutonjica mi je uvijek bila slatko, malo, nevino i razigrano djevojče.
Ivarica (uvijek isti kadar)-kroz malo otvorena harmonika vrata vidim ju kako si nalijeva kavu za okruglim stolom (mršava, iscrpljena, kratkokosa crnka), a u prvom planu- na parketima pred tv-om sjedi Ivar, gleda dnevnik i jede nešto iz tanjura koji je na podu.
Lidac-visoka, svjetlokosa, tamnooka, punija, stalno nasmijana i u pokretu.
Mamma san-zamišljala te slično kao i Mostarka
Mostarka- do fotki mi je bila ogrooomna sex bomba.
Ms. Ivy-nešto poput zvrka.
Snorki-svijetla i nježna.
Mommy_plesačica: vječito gola. Čak i dok je na forumu.
Ifigenija- vrlo glasna iako sitna. Zelene oči, obavezno. Otkačeno obučena.
Mama juanita- malo starija, mulatkinja. Još dobrodržeća.
Davor-mršav, žilav, obrijane glave, svjetloput s nočalama. Metalik plave oči. Na lijevom koljenu sin, tatin preslik.
Mima- pa kud plava i deblja (zbunj), definitivno vrlo elegantna visoka, smeđokosa, blistavog tena (zbog hrane). Mila i zrači.
maria71- plava trajna, sšportski nastrojena.
Tanja-b-i ona vitalna i lijepa (sitnija) s ruksakom na leđima. U pozadini longetice.
Chani-(isto kadar): deblja, ali njegovana nešto prčka u kuhinji dok mala viri iz kolica.
.........................vizualiziram i 2100 ostalih, naravno.
Stvarno ste odvaljene.- Dille me je sad zainteresovala svojim neinteresom da nam posalje fotku. A ona je sve ovo zakuhala (hi, hi, hi)
Dille, posalji nam barem fotke djecice pa da na osnovu njih mozemo zamisljat rascupanu majku troje djece koja doji dok forumusa .
forumusa- isto kao kafenisanje bez kafe ili kave
znam, dille izgleda kao Lokica Stefanović, samo nešto niža i nešto deblja.
apricot prvotno napisa
dvalj:
Blizu. Plesem puuuuno losije.
Lijepo sam vam rekla - Zeljka Fattorini.
ms. Ivy, ti si jedna od rijetkih koje sam zamisljala.ms. ivy prvotno napisa
Mislila sam da si prozirno bijela, pjegava, sa naocalim, izrazito mrsava.
I ima slicnosti s tim sto si mnogo ljepsa. Sudim po onim pahuljicastim fotkama.
Tipicni bosanski humor od Apricot mi je bio smjernica da je ne dozivljavam kao neku ustogljenu damu, nego bas onakvu kakva cinimi se jest- prirodnu, veselu i markantnu.
Dušo, da ti je u blizini Zdravko Čolić, proplesala bi ti!
Dakle dille, sad sam se stvarno nasmijala.dille prvotno napisa
A gle, još 100 javljanja i doći ću do tvoje kvote.
A do tada ću onda biti žena bez lica!
snorki, 3 od 4! osim pjegica, sve si pogodila! :pljes pljes:snorki prvotno napisa
što se ljepote tiče... :kolut:
("izrazito mršava" se pretvorila u "mršava do normalna" nakon mjesec dana prejedanja na poslu, a moža ćemo za koji mjesec morati i to korigirati... :namig![]()
E moja Apricot...
Da mi te odvedu Cigani cergari...ili te ukradu strasni haremski cuvari...
Ja ću nastaviti:dille prvotno napisa
... MM bi se spasio...
APRICOT...dakle....!
Pa tebe tak stvarno nisam zamišljala! Zamišljala sam te kao neku ozbiljnu gospođu, kose do ramena, stvarno sam iznenađena...!
E sad, da ne ispadne da ja nikog ne zamišljam. Neke sam vidjela na fotkama pa ih ne zamišljam jer znam kak izgledaju...npr. Lutonjica, -Sanja-, Brane, Mostarka, Masha, Mukica...ima ih još! A neke koje nisam vidjela a imaju animaciju u avataru, onako kako je i puros napisala, Recimo kao čokoladu puru, m&m bombone...
joj konačno neki super opis :cmok: :cmok:Lutonjica, otkačena hipijevka, koja voli sve isprobati u životu i nije joj bed o bilo čemu pričati na forumu, pa i onom najintimnijem, lude frizure i stil odijevanja.
jesam li te razočarala uživo??
ti si meni još sitnija i majušnija nego što sam te zamišljala prema slikama, ali si zgodnica preslatkica
a ovako izgledam većini ljudi, pa apotekarke padaju u nesvijest kad zatražim test za trudnoću, ili mi na kiosku ne daju cigarete dok ne pokažem osobnu, ili se križaju kad kupujem kondome...Lutonjica mi je uvijek bila slatko, malo, nevino i razigrano djevojče.![]()
ma križaju se i kad me vide s djetetom na cesti, a i tweety je rekla da je, kad me vidjela, mislila da sam neka 19godišnjakinja koju je netko evo slučajno "napumpao", pa jadna ja..
lutonjice, ja sam cijelu trudnoću dobivala zgađeno-sažaljive poglede, a i sad se nađe komentara tipa "gospodična, pa kaj je to vaše dete???"... :kolut, kolut, kolut:
a propos tweety, mm je prokomentirao "ma ona franova mama nema ni 25... kaj si rekla da je geodet?? nema šanse..." :tweety je l' čitaš:
Da se ispravim, nije to puros napisala nego mamma san!
Čitam i odvaljujem! Cure vi stvarno imate mašte!
Dille, ajde iskomentiraj i mene!
Valjda sam stekla uvjete - barem po broju postova (ko da se prijavljujem na natječaj)!
Moram priznati i ja sam neke zamišljala drugačije!
Pogotovo mammu san! Svi su hvalili njezin izgled, ali ona izgleda barem 15 godina mlađe!
Ah koje je leglo sujete ovdje:D
Apricot, pa ti si štobiseuvašimmagazinimazažene reklo - prava trendseterica!
Evo kako ja zamišljam neke forumašice (da ne bih duljila s opisima - povući ću paralelu sa "jet-setom" iz gorepomenutih magazina:
Ifigenija - Nina Violić
Mony - Maja Vučić
Mostarka - Severina :D (iako sam je vidjela)
Lutonjica - Cindy Lauper (iz mladih dana)
Melrose - Nensi Brlek
A, da, mene slobodno nastavite zamišljati kao V. Beckham - ista sam!
ha ha ha cool!! sve više mi se sviđa kako me zamišljate :pljes pljes:
Lut, mene su u mladosti zvali Cindy (tad je ona bila jaaako popularna).
pa normalno, ipak si ti fuksija-narančasto osoba!
:jiiiihhhaaaa: Konačno nešto točno! 8o)"bibai[u prvotno napisa
A kako sam ja zamšljala neke od vas:
Apricot - uspješna poslovna žena, mean lean working machine; tip osobe koju bi svi za najbolju prijateljicu, ali joj se ne usude prići; nakon što sam ju vidjela uživo, samo su mi pred očima one fantastične gumene čizme :smajlć zavidno slini: Na ovim fotkama mi izgleda puuuuuno opuštenije nego što sam zamišljala.
Ivarica - svijetla kraća kosa, pomalo tužnih očiju; asocijacija mi je robot Marvin iz Vodiča kroz galaksiju - najpametnije biće na svijetu, ali strašno depresivan jer to znači da nema nikog dovoljno pametnog s kim bi mogao popričati. Još uvijek ne znam kako I. zapravo izgleda.
Lutonjica - vesela djetinjsta debeljuškasta gospođa u širokoj cvjetnoj haljini, razgaženim cipelama, u slobodno vrijeme vodi lutkarsko kazalište (kad ono - ni slično!)
Snorki - sitna, plavooka, začuđena, ali ako zatreba može strusiti koju rakijicu i ostati na nogama dok je društvo već pod stolom (iznenadilo me da ima 180 cm)
Mostarka - kršna crnokosa ljepotica, voli sve držati pod kontrolom, uključujući i SM (ovo nije sado-mazo, već "svog muža" :smajlić šeretski namiguje
Dille - ne mogu uopće zamisliti lice; živi u kući koja izgleda malo nehereno, ogradu treba pod hitno popraviti, ali je vrt dooooobaaar...
ms. ivy - sitni djevojčurak smeđe kose i vesele naravi; zna odbrusiti ako je potrebno, ali se poslije osjeća jako kriva.
ninet - sanjarka; stan joj je pun sentimentalnih sitnica, uvijek ima neki egzotični plan/san za budućnost.
mamma san - seks bomba. Dovoljno.
Ifigenija - plavokosa, visoka, vitka, uvijek nabrijana, ali jako, jako friendly.
Maria71 - uvijek malo podignutih obrva, stav "are you talking to me?"; jako fino kuha, ali o tome nitko izvan obitelji ništa ne zna.
Mališa mi se budi za papanje, odoh...
Ne ulazim u kriterije za razmišljanjei opise, i ne želim vas potezati za jezik, ali me živo zanima kako izgleda dilleod jučer navečer pokušavam ju smjestiti negdje tj. bolje rečeno izvući iz neke ladice svoga života jer me ona - prepoznala :D tj. zna mi pravo ime i prezime :?
Badava mi inventivno 8) smišljanje nikova kad me mnogi u sekundi skuže![]()
![]()
![]()
Kad se sjetim kako sam ja zamišljala Apricot...kao neku uvijek namrgođenu, ljutu i živčanu koja samo čeka,bjesomučno traži po topicima da netko izvali neku glupost pa da ga ukori....heheheeh....a kad ono čista suprotnost; genijalna, vesela, dobroćudna, nasmijana ženica....mislim komad!!!
Sandraf,niska, mršava, neozbiljna crnka....curičak....kad ono prava žena
Ifigenija, otkačena, visoka mršavica, obožavana u društvu, samo čeka priliku da od muhe napravi slona u nasmije sve oko sebe.....
Ivarica, ozbilja gospođa srednjih godina, vrlo stroga, visoka, smeđe duge kose, naočale....prvi put kad sam joj čula glas na telefon sve mi se pomijesšalo...onda sam ju vidjela na tv i spojila ime s licem...nježna, jako simpa....
Ivančica, vesela slavonka sa kuhačom u ruci. Iznenadila sam se kad sam vidjela slikuk....
Lutonjica, vrlo slično onome što sam vidjela....samo na slici koju sam vidjela ne vidi se luda boja koje koja mi pristaje uz ime.....
Mommy, baš si me nasmijala...od sex bombe, ostaje samo bomba...
Tebe sam zamišljala kao Isidoru Duncan...skup sa onim dugačkim šalom...+ trbuh...ali još uvijek u mojim mislima imaš bebu u trbuščiću....stoga ti savjetujem da malo pripaziš, ako ne želiš odmah drugo...(ja ti obično uvijek pogodim...)
Pčelice, fala ti na 15 g. manje, lijepo zvuči ali da ipak malo previše...
A kad već pitaš, tebe sam zamišljala kao starije izdanje svoje kćeri...i stvarno ste jako slične......
Ms.ivy sam zamišljala upravo onako kako izgleda, samo sam se iznenadila koliko je slatko mlada...(mislim nisam očekivala stariju osobu, ali opet...)..
...luda boja kose....
hahahaaaa heheheeeee slatko mlada tridesetjednogodišnjakinja, fala mamma! :cmok:
Nana, plava kosa, valovita do ramena, smirena, u nekom kompletiću....
Mamma san, simpa otkačena žena srednjih godina...ona za koju se svi govore da izgleda 10 godina mladje....dobar komad!!! .... bez ljutnje, ne znam koliko imas godina ni otprilike!!!
38,5 ..ne stupnjeva već godina...
No, Nani, zamišljala sam te uvijek simpa, sportivo brinetu (ipak malo tamniju) poluduge kose, moderna frizura, lijepa i atraktivna kako to samo riječanke mogu biti (MM je bio i ostao obožavatelj riječanki, a i moram priznati da ste stvarno zgodne)...i sad si mi sve uprskala sa tim slatkim magarcem...kad pomislim na tebe, sad mi je slika magarca pred očima...isto vjerovatno ko i svima vama od moje tuke...ali s obzirom da prolajem i ostanem živa, tuka će ostati i dalje...
Podsjetila si me na Sandraf...crnka, ricasta, atraktivna, britka i istovremeno nježna....
mommy_plesačica, zanimljivo je da mi je jedan od snova glumiti u nekom amaterskom lutkarskom kazalištu!
mamma san prvotno napisa
što me najbolje i opisuje.....heheheheheeh
plava, ravna kosa, britka i istovremeno nježna....mamma san prvotno napisa
Nani prvotno napisa
Nani, izvukla si iz konteksta...baš ružno zvuči...nego reci jesam li sa onim prvim dijelom pogodila???
Pa jesi otprilike....naravno da sam kao i ostale riječanke lijepa i atraktivna i jaaako simpa...heheheeh....ajmo malo realnije; zadovoljna izgledom (prije trudnoće naravno), sportska crnka, jako kratka kosa....kako je sandraf rekla, kao srednjoškolka...cmok sandraf!
ne zvuči ružno nego jako smiješno...hehehemamma san prvotno napisa
ma Nani ti je prava macka. Kako nisi vidjela fotke? Svi smo se divili njenoj liniji, frizuri i sl. Jest da ce sad linija malo da nagrabusi (hi, hi, hi), ali ce zato Niko da dobije bracu i seku (hi, hi, hi)
snorki, ne pretjeruj....ajmo napraviti update fotki...ali u kupaćima, i to naravno na kružoku trudnica da nam se baš drugi ne smiju....heheheheh
Ma smiješno je što sam gledala fotke, ali sam isto tako zaboravila...a lijena sam ponovo otići pogledati, a moram....
Sa 90 i kusur kilograma bila bih pravi kit. kao sto Dille kaze nema sanse da me neko ufotka dok ne smrsam.Nani prvotno napisa
Nažalost, nema ih više, a meni bile tako drage...tada sam prvi put vidjela neke forumašice i forumaša..heheheh....bilo mi je tako lijepo, a sada se vi svi družite po ZG i nema više takvih izleta....šmrc
ehehehhe snorki, očekujem da ću i ja do 90...ako ne i više....
Pa tek sad vidim da sam tebe snorki zaboravila....zamisljala sam te kao neku jako jako mladu curicu (sitnu, kratke kose) sa Editom na rukama i velikim upitnikom iznad glave tj. iznad padele...pomalo zbunjenu ali veselu...jako simpa!
Hebemu, ja sam uvijek svima asocijacija s kuhačom :?,
moram prijeći na druge topice.
Sandraf, tebe dugo nisam mogla zamisliti, ali si me uvijek asocirala na Sandru Bulock,
Nani, plavuša, s kovrčavom kosom i plavim očima, intelekrualka.
Lutonjice, još mlađe izgledaš nego sam te zamišljala ili na slikama. Jaaako si slatka, a ni muž ti nije za baciti. Naravno, Zara je ispred oboje. šteta što nismo imale prilike više pričati. Uh te sjedalice...![]()
Drage gospođe ili još bolje drage forumašice, svaka Vam čast. Stvarno se vidi da tek poslije onih ispunjenih uvjeta (koje je postavila Dille), možeš ić' u opisivanje forumašica. Otkačene ste, lude ste, uigrana ekipa..
8) E sad pošto se meni baš i neda čitati tih desetak tisuća postova da bi Vas predočila bilo bi zgodno da koja stavi i slikicu, pa da Vas upoznamo.. Ovi opisi su uvjerljivi, ali slika je ipak slika.. Ili bar stavite klince, pa će bit' malo lakše... Ovako stalno imam pred očima tuku ili magarca ili bombončiće ili pak mozak![]()