Ja samo hoću reći da vas zamišljam nekako "ne-ljudski". U stvari to je krenulo od ovog zadnjeg "novog" foruma, gdje su svi više manje izbacili slikice svojih bebirona, a zavatirali nekaj drugog...

Moram reći da sam Mariu71 zamišljala uvijek kao frčkavu (velikoloknastu) srednje-duge boje meda kose, tamnih pronicljivih očiju ispod elegentanih oštrih (rubova) naočala, srednje visoku, "polurazbacanu" (atributima) mlađu ženskicu, pognutu nad kompjuterom koja brzo odgovara na njoj interesante postove, a na ostale samo u sebi mrmlja....a sad ...Maria izgubila si ljudsku sliku, postala si mi samo veliki mozak ...(jesi gledala onu glupu RTL seriju o Sabrini, gdje se njene tete kartaju sa dva mozga????).

Ivaricu sam si uvjek zamišljala kao sitnu, britku i dinamitnu. Kad god sam ugledala njen post, uvijek sam zastala sa strahopoštovanjem...ko pred profačom...onda smo se čule preko telefona (majice) i ostala mi je slika sitne i nježne osobe, više ne stroge ko neke profačice, već tete s kojom možemo činiti što nam je volja....

Dille, a što ću ti reći...ti si mi ko bombončići koji su ti u avataru...

Čokolada, uvijek zamislim Dorina čokoladu za kuhanje kako lupa po tastaturi...

Snorki, zamišljala sam te ko jednu sitnu slatku trudnicu (prva trudnoća) - domaćicu, ravne kose, oooogrooomnog trbuha, dok nisam pročitala da si duga....i onda vidjeh tvoju sliku (zgodna mišekica), i sad si mi jednostavno Duga Snorki ....(uvijek si mislim da hrčeš, zbog nicka)...

Moje curke sa ZPB znam pa mi je glupo pisati o njima....a za ostale, čim stignem...

Mah-mah