-
Ja iskreno, od kad sam upoznala puno cura s ovog foruma, što uživo, što preko slika, ne znam više kako sam koju zamišljala.
A dosta vas sam po slikama vaših klinaca na avataru zamišljala samo u većem izdanju. Slična boja kose, oblik očiju i lica.
Tako sam npr. Mariu71 zamišljala po slici njenog Marka, kad ono sasvim drugačija ženska.
Mamita mi je bila plavuša.
Klo-klo mi je bila gospođa od kojih 40 godina, kad ono otkačena mlada cura.
Mostarka je u mojoj viziji i bila crnka, visoka i stasita, kao i sve hercegovke, i bila sam u pravu.
Mashu sam zamišljala po njenom avataru, lijepa i crna.
Nana, gospođa s poludugom kosom i krupnim loknama, uvijek odmjerena u izjavama.
Mima, altrnativka, nekonvencionalna žena, koja pazi na prehranu i na izgled.
Lutonjica, otkačena hipijevka, koja voli sve isprobati u životu i nije joj bed o bilo čemu pričati na forumu, pa i onom najintimnijem, lude frizure i stil odijevanja.
MajaMajica, slatka i mila majčica(valjda asocijacija prema nicku), plavuša i jako nježna i osjećajna.
Lilly, britka na jeziku i jako oštroumna, red, rad i disciplina, crna i s naočalama.
Snorki, zbunjena, sa sto nedoumica, srednje visine i nježnog izgleda, s Editom vječito na rukama i za kompom, tražeći odgovore na sve od nas sa foruma.
Dille, visoka, tanka, sportski tip žene, brineta s ravnom poludugom kosom, vrsni gurman.
Mommy plesačica, kao balerina, nježna i tanašna, s dugom kosom zavezanom u rep, profinjena ženska.
Brunda, cura koja stalno nešto priča, ima na sve odgovor, crna, visoka i jaka- a ono nježna, s ravnom i ležernom frizurom.
A o Anchie, Apricot, Ivarici neću pisati jer ih i predobro znam kako izgledaju.
Bit će još...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma