Apricot - uspješna poslovna žena, mean lean working machine; tip osobe koju bi svi za najbolju prijateljicu, ali joj se ne usude prići; nakon što sam ju vidjela uživo, samo su mi pred očima one fantastične gumene čizme :smajlć zavidno slini: Na ovim fotkama mi izgleda puuuuuno opuštenije nego što sam zamišljala.
Ivarica - svijetla kraća kosa, pomalo tužnih očiju; asocijacija mi je robot Marvin iz Vodiča kroz galaksiju - najpametnije biće na svijetu, ali strašno depresivan jer to znači da nema nikog dovoljno pametnog s kim bi mogao popričati. Još uvijek ne znam kako I. zapravo izgleda.
Lutonjica - vesela djetinjsta debeljuškasta gospođa u širokoj cvjetnoj haljini, razgaženim cipelama, u slobodno vrijeme vodi lutkarsko kazalište (kad ono - ni slično!)
Snorki - sitna, plavooka, začuđena, ali ako zatreba može strusiti koju rakijicu i ostati na nogama dok je društvo već pod stolom (iznenadilo me da ima 180 cm)
Mostarka - kršna crnokosa ljepotica, voli sve držati pod kontrolom, uključujući i SM (ovo nije sado-mazo, već "svog muža" :smajlić šeretski namiguje
Dille - ne mogu uopće zamisliti lice; živi u kući koja izgleda malo nehereno, ogradu treba pod hitno popraviti, ali je vrt dooooobaaar...
ms. ivy - sitni djevojčurak smeđe kose i vesele naravi; zna odbrusiti ako je potrebno, ali se poslije osjeća jako kriva.
ninet - sanjarka; stan joj je pun sentimentalnih sitnica, uvijek ima neki egzotični plan/san za budućnost.
mamma san - seks bomba. Dovoljno.
Ifigenija - plavokosa, visoka, vitka, uvijek nabrijana, ali jako, jako friendly.
Maria71 - uvijek malo podignutih obrva, stav "are you talking to me?"; jako fino kuha, ali o tome nitko izvan obitelji ništa ne zna.