Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 119 od 119

Tema: Dakle, kako zamisljate ostale clanove foruma + update (II.)

Početno

Citiraj mommy_plesačica prvotno napisa
    Apricot - uspješna poslovna žena, mean lean working machine; tip osobe koju bi svi za najbolju prijateljicu, ali joj se ne usude prići; nakon što sam ju vidjela uživo, samo su mi pred očima one fantastične gumene čizme :smajlć zavidno slini: Na ovim fotkama mi izgleda puuuuuno opuštenije nego što sam zamišljala.
    Ivarica - svijetla kraća kosa, pomalo tužnih očiju; asocijacija mi je robot Marvin iz Vodiča kroz galaksiju - najpametnije biće na svijetu, ali strašno depresivan jer to znači da nema nikog dovoljno pametnog s kim bi mogao popričati. Još uvijek ne znam kako I. zapravo izgleda.
    Lutonjica - vesela djetinjsta debeljuškasta gospođa u širokoj cvjetnoj haljini, razgaženim cipelama, u slobodno vrijeme vodi lutkarsko kazalište (kad ono - ni slično!)
    Snorki - sitna, plavooka, začuđena, ali ako zatreba može strusiti koju rakijicu i ostati na nogama dok je društvo već pod stolom (iznenadilo me da ima 180 cm)
    Mostarka - kršna crnokosa ljepotica, voli sve držati pod kontrolom, uključujući i SM (ovo nije sado-mazo, već "svog muža" :smajlić šeretski namiguje
    Dille - ne mogu uopće zamisliti lice; živi u kući koja izgleda malo nehereno, ogradu treba pod hitno popraviti, ali je vrt dooooobaaar...
    ms. ivy - sitni djevojčurak smeđe kose i vesele naravi; zna odbrusiti ako je potrebno, ali se poslije osjeća jako kriva.
    ninet - sanjarka; stan joj je pun sentimentalnih sitnica, uvijek ima neki egzotični plan/san za budućnost.
    mamma san - seks bomba. Dovoljno.
    Ifigenija - plavokosa, visoka, vitka, uvijek nabrijana, ali jako, jako friendly.
    Maria71 - uvijek malo podignutih obrva, stav "are you talking to me?"; jako fino kuha, ali o tome nitko izvan obitelji ništa ne zna.
    A vi se smijete mojim opisima?! Pa ovo je tisucu puta bolje i originalnije!

robot Marvin iz Vodiča kroz galaksiju
    Tocno tako! Bravo MP!

od jučer navečer pokušavam ju smjestiti negdje tj. bolje rečeno izvući iz neke ladice svoga života jer me ona - prepoznala tj. zna mi pravo ime i prezime
    Ma bas mi je drago da si to ti! Vrijeska i ja smo nekad davno radile zajedno, pa vam ona moze reci da li se jako razlikujem od Zeljke Fattorini!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj MOSTARKA prvotno napisa
    Masha : Nju sam uvijek zamisljala kao kleopatru,paz sa siskama,jako
    izrazena sminka,zgodnaaaa... (vidjela sam slike i presatka je)
    vise mi se svidja uzivo nego iz mojih snova.
    Da se zahvalim za komplimenAt!

E ovako otprilike izgledaju moja zamisljanja nekih od vas (cak i nakon sto sam vidjela neke slike, ja i dalje u svojoj glavi imam svoje osobne dok citam vase postove!)

Apricot: kao sto i napisah ranije - sa stilom, "Isabel Kristensen".
    Dille: 30-tak godina, otkacena, smedje kose vezane u rep.
    Mostarka: jako visoka, PLAVA, zgodna, sportski tip.
    Lutonjica: smedje kose do pola ledja, mrsava, uciteljica.
    Anchi: nesto poput Tajci, mlada, slatka.
    Ivancica: domacica, uvijek spremna priteci u pomoc, dobrica.
    Gloria: lijepa, uvijek dotjerana.
    Ivarica: kratke, crne kose (otprilike kako sam uvijek zamisljala Ines iz "Ne daj se, Ines"!)
    Snorki: plave oci, jako svijetla koza, mnogo mrsava.
    Puros: visoka, plava, voli pricati viceve.
    Ms. Ivy: gospodja, s visokim obrazovanjem.
    Maria71: smedja, valovita kosa, visa, lijepe usne.
    MammaSan: plava, lijepe crte lica, pomalo debeljuckasta.
    Mama_i_Vjeko: mlada, vitka, s tetovazom na ramenu i piercingom na donjoj usni.
    Ifigenija: srednje visine, plava, georgeous.
    Melrose: ofarbana u crveno, voli sapunice (ovo zadnje sigurno zbog melrose place).

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    Citiraj dille prvotno napisa
    Kao Cameron Diaz, bez obzira na troje djece...
    sličnost je stvarno nevjerojatna! samo što dolega ima puno dužu kosu. i žuću. I valovitiju.
    i 20kg više i tri šlaufa zbog kojih se ne mogu utopiti i ...fakat smo slične

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

od jučer navečer pokušavam ju smjestiti negdje tj. bolje rečeno izvući iz neke ladice svoga života jer me ona - prepoznala tj. zna mi pravo ime i prezime
    Ma bas mi je drago da si to ti! Vrijeska i ja smo nekad davno radile zajedno, pa vam ona moze reci da li se jako razlikujem od Zeljke Fattorini!
    Komad! Uvijek u veselim bojama (za razliku od mene koja sam totalni - crnjak), šminka, frizura itd.

Ali ponajviše, stroga i pravedna! :D

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Da mi te odvedu Cigani cergari...ili te ukradu strasni haremski cuvari...
    jesam li to ja naišla na neku rijetku dušu koja voli ono što i ja?

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma super.
    anchie, zeno, ocemo mi ovakve topike poceti brisati ili nije dovoljno sto su me usporedili dosad s babarogama, kronicno depresivnima, paranoicnima, jos i sa hidrocefalusom.

ili da za kaznu napisem i ja svoje

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja sam prošla gore...

ajde ti napiši svoje baš u inat

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ivančice, nisi bila daleko od onog "stalno nešto priča, ima na sve odgovor". Najčešće i je tako 8)
    A evo i mojih asocijacija:
    Mamita-jača starija gospođa koja po forumu dijeli iskusne dobronamjerne savjete (to je bilo davno dok nisam upoznala našu curicu)
    Klo-klo-curičak od kojih 21-22 godine koja stalno isčitava forum i tu i tamo ubaci koji hura za...
    Mostarka-kršna hercegovka
    Masha-isti njen avatar
    Nana-mirna tiha plavuša
    Mima-crnokosa tridesetinešto godišnjakinja, super organizirana, pedantna i oštrog jezika
    Majamajica-simpa mlada mama, skoro uvijek nasmijana
    Lilly-40-o godišnjakinja oštrih crta lica i obaveznim naočalama, sitnije građe
    Snorki-visoka i vitka plavuša u licu pomalo nalik na "Snorkijevce" (malo većeg nosa)
    Mommy plesačica-sitna mršava i crnokosa instruktorica modernog plesa u obaveznim balerinkama
    Anchie-gospođa od kojih 40 godina pomalo razigrana i djetinjasta
    Dille-isto kojih 40 godina, sitna debeljuškasta s pregačom oko struka, kraće plave naviklane kose, dobroćudnog izraza lica
    Ivančica-vitka mlada mama, ali pomalo kućanski tip koji je stalno za štednjakom
    Mamma san-38,5 godišnjakinja :hihi: dobrodržeća, vitka, smeđokosa kraća kosa, karijeristica koja na porodiljnom ubija vrijeme na forumu sa stvarima koje već ionako zna
    Ifigenija-izrazito visoka mršava hiperaktivna 30-o godišnjakinja kojoj ostanak kod kuće jako teško pada. Izrazito duhovita i vesela osoba s dugom kosom boje meda
    maria71-ozbiljna, niska, kovrčava brineta, često namrgođena i razapeta na sve strane
    ms.Ivy-Uma Turman iz Batmana
    čokolada-jako tamnoputa gospođa čokoladne boje kose (kratke valovite)
    tweety-jako mlada djevojka (djevojčica), mršava i poletna
    Mony-Mali Kalimero
    Kaja-srednje visine bucmasta i predana majka
    lidač2004-mlada mama, problematičnog tena i koje kilice viška (bez ljutnje)
    Ivarica-sjećam se da sam ju zamišljala starije, ali sam pogodila boju i dužinu kose
    Apricot, Lutonjice, egemame i Maje se više ne sjećam kako sam zamišljala.

lidac2004

Početno

brunda,kilica viska ima malo vise ali ten mi nije los

i mlada jesam....

lidac2004

Početno

andrea mi je bas kao Bojan,slatka i uvijek nasmijana

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ivancice, sad sam pogledala vase fotke: ti nisi uopce kakvom sam te zamisljala; bas i ne licis na zenu koja se ne odmice od stednjaka, naprotiv- izgledas MRACNO! (A ja mislila da sam vidovita, ts, ts, ts!)

Mostarka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    Citiraj maria71 prvotno napisa
    ajme od smijeha sam popljuvala ekran
    također

i lutonjičin opis:
    Lutonjica : Nick je jako mekan i njezan al po komentarima kao jednu
    moju profesoricu povijesti iz osnovne skole.Kosa na paz al
    na jednoj strani osisano do solufa,sivo bijela kosa,lagano
    kovrdjavava,160cm. 85kg. Uvijek sako i suknja sa obavez
    -no istom bojom cipela i uvijek sa staklenim debljim stapicem
    sa kojim nas je znala pucnuti po ruci.Naj zesca je bila.Stvarno
    sam je tako zamisljala.

mi ide u kategoriju ekranopljuvača dvalj:

Zar se uvijek moraju naci uvijek oko prilike uvijek 3 iste osobe koje moraju popljuvavati moje izjave i misljenja :?
    Sta ima u tome lose sto sam tako zamilila neku osobu :/
    Boze sacuvaj, ima nas svakakvih .

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mostarka jojj,ovo ti je bila turbo pohvala s moje strane jer danima imam migrenu i jučer si me nasmijala do suza

kužiš,boli te glava,hrpa obaveza i pročitaš nešto duhovito i od srca se nasmiješ

ti si meni draga u 99 posto slučajeva

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ma neeee mostarko, krivo si shvatila! maria i ja smo se toliko smijale da smo zapljuvale ekrane... jer si rekla nešto jako smiješno i duhovito... to ne znači popljuvati nekoga u smislu kritiziranja, omalovažavanja... kužiš sad? zapravo si dobila kompliment!

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Masha prvotno napisa
    Ivancice, sad sam pogledala vase fotke: ti nisi uopce kakvom sam te zamisljala; bas i ne licis na zenu koja se ne odmice od stednjaka, naprotiv- izgledas MRACNO! (A ja mislila da sam vidovita, ts, ts, ts!)
    Misliš mračno kao mrak-žena ili mračno-užas živi? Ja bih protumačila ovo drugo ako pročitam tvoj prvi post kako si me zamišljala:

Ivancica: domacica, uvijek spremna priteci u pomoc, dobrica

Početno

jesam li to ja naišla na neku rijetku dušu koja voli ono što i ja?
    Nije bas da sam obozavatelj, ali te stare stvari su mi OK. Nove nikako...:zbljuv:
    Komad!
    :ekranopopljuv: Osim ako se ne shvati doslovno.
    Ali ponajviše, stroga i pravedna!
    Ajd dobro, nek ti bude...:lazno skromni zacrven:
    A Vrijeska je uvijek bila preprekrasna i prepametna mlada dama, ostra, bez dlake na jeziku, nije se dala zafrkavati ni od koga. A osobito se obozavala sa sadasnjim sefom, ponajvise na maturama...:namig, odvalj i uzdah za starim dobrim vremenima:

Boze sacuvaj, ima nas svakakvih
    Ma daj, Mostarka…pa ti i Snorki ste dobri duh ovog foruma. A zna se tko je zlocesti...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

[quote="dille A osobito se obozavala sa sadasnjim sefom, ponajvise na maturama...:namig, odvalj i uzdah za starim dobrim vremenima:

quote]

:? :?
    Ma kojim to sadašnjim šefom? Je l to nešto što ja ne znam?!?
    Novi je šef?!?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Zna se!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivancica prvotno napisa
    Citiraj Masha prvotno napisa
    Misliš mračno kao mrak-žena ili mračno-užas živi? Ja bih protumačila ovo drugo ako pročitam tvoj prvi post kako si me zamišljala:

Ivancica: domacica, uvijek spremna priteci u pomoc, dobrica
    Hehe, naravno da te i dalje zamisljam kao dobricu, ali ovo za domacicu sam pogrijesila - nakon sto sam vidila slikice zakljucila sam da nisi teta u slafroku nego koka i pol

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •