Pokazuje rezultate 1 do 32 od 32

Tema: Idu li partneri van?

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno Idu li partneri van?

Bok, zanima me idu li vam muževi, partneri , dečki van dok ste vi trudni doma i kakav vam je stav o tome?
    Da li je situacija bila drugačija prije prvog i prije drugog djeteta?
    Ja u principu nemam ništa protiv, no smeta me ako to utječe na pomoć meni. :/

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

, da želi ne bi imala ništa protiv ako nije prečesto, ali ne želi, baš se pitam zašto....

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja sam u prvoj trudnoći bila strašno umorna i spavala sam na početu već u 19 i 20 sati naveče , a kasnije sam uspjela izdržati do 21-22 MM je izašao tu i tamo i to mi nije smetalo. No sada uopće ne izlazi jer već imamo jedno dijete i mislim da mu se više ne da. Meni to paše jer se ni meni ne izlazi. Ode tu i tamo, a tako i ja.

Ako ti smeta što ti muž izlazi izađite zajedno ili izađi i ti sa svojim prijateljicama. Možda ste prije više izlazili pa njemu to sada fali.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Izlazila sam sve dok nisam bila trudna...malo ja , malo on. No moji izlasci ne utječu na obiteljski život, sve je spremljeno i skuhano ko da i nisam bila vani,

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Moj ljubljeni i ja smo počeli živjeti zajedno u vrijeme kad drugi parovi već šalju svoje prvorođene na faks! Dakle, odrasli, formirani, s definiranim uvjerenjima i stavovima, potrebama i navikama te s dugogodišnjim prijateljstvima.
    Od samog početka smo imali prešutni dogovor da imamo pravo na samostalni izlazak - ja sa curama na kavicu, on na svoju stranu .... I to uredno prakticiramo cca jednom ili dvaput mjesečno. Isto tako i on i ja imamo povremeno potrebu biti sami (rezultat dugogodišnjeg samačkog života).
    Kako sam ja stalno doma (čuvanje rizične trudnoće) i odlasku do placa se radujem ko izlasku , kako se bojimo sjesti u tutač i odjuriti u nepoznato na vikend.... sve mi se češće čini da ljubljenog trebam potjerati da ode malo vani!
    Inače je pažljiv, dapače puno pažljiviji nego prije trudnoće, mazi me i pazi, obavi sve svoje obveze, preuzeo je i neke moje, ne buni se i ne prigovara ako koji dan nisam u stanju spremiti jelo (tada on postaje šef kuhinje na način da donese gotovu klopu iz vana).
    Ne, ne smeta mi da samostalno ide vani ovako kako to sada čini i sve dok to ne utječe na naš zajednički život. Jedino mi bed što ja ne smijem...

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ne izlazimo, ni on, ni ja. Ustvari, ako je izlazak odlazak sa prijateljicom u pol bijela dana na kavu, onda da- ja izlazim

Šalim se. Ne, ne izlazimo. Isto mislimo o izlascima i nemamo problema sa tim. Ponašamo se u skladu sa svojim mogućnostima i obvezama i sa onom- sve u svoje vrijeme.

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

da, mm izlazi.. doduše ne tak često ko prije (valjda su i njega već pritisle godinice ) a ja ne izlazim nikak... osim ako, kak je rena7 napisala, odlaske na kavu usred bijela dana ne zovem izlascima... a ruku na srce, i ti "izlasci" su se drastično smanjili... takvi večernji izlasci mm me više ne smetaju, navikla sam... ono kaj me smeta su njegova duža izbivanja od kuće...
    npr. prije 2 tjedna je bio 4 dana s dečkima na jedrenju, bio par dana doma i evo, prošli petak je već otišao u umag na predavanja onog yoga poglavara... e, tu sam već lagano
    on, naravno ne kuži zakaj... kao, on bi bio sretan da ja tak nekam idem i tralalala i onda si mislim da sam ja fakat bitch od žene... (to si mislim jako rijetko)...

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

MM je purger pa nema previše frendova u Dubrovniku, al izađe na kafu skoro svaki drugi dan, ujutro najviše, sretne se tu i tamo s prijateljima koji navrate do Dbk-a, ponekad na pivu s dečkima iz kvarta, ali do sad još nije niti jednom izašao onako cjelu večer vani. Uglavnom je doma, i sad dok ja ležim, napravio mi je kokice i pere podove
    Rekao mi je da se i on puno bolje osjeća kad je tu za mene i kad nije vanka...a i kad ode zvrnca na mob milijon puta...do*izdi mi više 8)
    Ured mu je doma tako da ne ide ni za posao previše vani, samo kad ima sastanke...a čudi me jer je još relativno mlad (28) da nema jaču potrebu...(sva sreća )

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

a ovih ludih smajlija...napali me!!!

Diami avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

MM ode ca. jednom mjesečno sa frendovima van, ali u biti to bude na kavu ili kod nekog od njih na kartanje ili igranje rizika i slično. Jedno vrijeme je išao na badminton jednom tjedno, ali sad više nejde trenutno. Ja znam povremeno otići kod koje frendice. To mi je ok, on je zadovoljan, ja sam - svi sretni.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

MM nije ni prije previše izlazio, jednom u par mjeseci, kao to ga više ne zanima. Ja sam bila ta koja je imala ohoho neprospavanih noći.
    Tijekom ljeta ima običaj nedjeljom otići na vožnju biciklom. Prije smo uvijek išli zajedno, ali od kad sam trudna, idu on i frend. Ja još ponekad odem s frendicom na večernju cugu, ali mi više baš i nije do toga. Radije s MM gledam neki film...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

MM je išao svake subote navečer na nogomet, i prije trudnoće i za vrijeme i poslije. Jedino mu je bila frka kad sam ja bila pred porodom, ali sam ga tjerala nek ide, u 2 sata se ništa ne može dogoditi.

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

moj mm po cijele dane radi (i subotom) tak da mu je jedini izlazak nedjeljnji odlazak po kruh i kavica s frendom i kumom prijepodne. do 11 je doma i onda je opet samo moj..a ako i preko tjedna navečer slučajno nekud ode obavezno me pita da li idem i ja s njim i nikad ne zaruži do kasnih sati, do 10 je najkasnije doma jer zna da sutra radi i da više nije u cvijetu mladosti pa da može pregrmiti "day after"...tako da nemam prigovora..

tomita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Moj ne izlazi, a i da izlazi ne bi mi to smetalo sve dok su izbivanja iz kuće u granicama normale. (dakle ne prečesta i preduga)

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj rena7 prvotno napisa
    Ne izlazimo, ni on, ni ja. Ustvari, ako je izlazak odlazak sa prijateljicom u pol bijela dana na kavu, onda da- ja izlazim

Šalim se. Ne, ne izlazimo. Isto mislimo o izlascima i nemamo problema sa tim. Ponašamo se u skladu sa svojim mogućnostima i obvezama i sa onom- sve u svoje vrijeme.
    Poptisujem.

Niti imamo vremena, niti imamo novaca. A nemamo ni volje, a ni potrebe za time.
    Nije da se ni s kim ne viđamo, ali večernji izlasci su prestali s dolaskom djeteta, a i do tada smo išli skupa. Ne računam ono vrijeme dok smo bili cura i dečko i nismo živjeli skupa.

katajina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Izlazi više nego što bi htjela, ostaje kasnije nego što mislim da je primjereno, popije više nego što mislim da je potrebno, sutradan spava predugo i ne brine se kako to utječe na mene i djecu
    Rezultat: ja mogu živjeti sama, brinuti se za sebe i za dvoje djece, on ne može i toga je postao svjestan nedavno

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj katajina prvotno napisa
    Izlazi više nego što bi htjela, ostaje kasnije nego što mislim da je primjereno, popije više nego što mislim da je potrebno, sutradan spava predugo i ne brine se kako to utječe na mene i djecu
    Rezultat: ja mogu živjeti sama, brinuti se za sebe i za dvoje djece, on ne može i toga je postao svjestan nedavno
    katajina Cijenim hrabre i odlučne žene!

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Mi smo zajedno isli po vecerama, kino i kazalisnim predstavama, tulumima kod prijatelja. Bas na terminu poroda smo bili na okupljanju kod frendova. Dragi je tu i tamo izlazio za frendovima kada bi ja bila preumorna. Uvijek se javljao i nije dolazio u neko gluho doba noci doma

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ma ja sam sretna ak moj ode (a ne ode) van i to navečer jer je onda daljinski od TV-a samo moj!!!
    Ne izlazi baš, ode poslije posla na pivicu s frendovima al se više manje žuri doma (gladan je ).

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

mm je "poludio" od druge T. upoznali smo se izlazeci nemilo van, ali u prvoj T je sve nekako stalo, barem se smanjio broj izlazaka. sve smo podredili klincu. ondak sam ja "pukla" i pocela traziti vrijeme za sebe i taman kad smo se nekako uhodali u svako-svoje izlaske (nikako ne uspijevamo skupa) sam ostala opet trudna. i sad sizakam. u zadnjih 6mj ne sjecam se da je u tjednu bio doma vise od 2 veceri u nizu a sve po devizi "pa ja ne izlazim..samo se dugo nisam vido sa xy (tu upisi imena 50ak frendova) pa bi bas danas s njim na kavu" a ne zna otici na kavu na 1-2h nego zabrazdi do dugo u noc.
    pitam se jel ga to puknuo drugi pubertet ili cinjenica da je sad otac dvoje djece i da to vise ne prolazi pod mladic/decko, nego muz/odrasla osoba...?!? :? :/

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj saska7 prvotno napisa
    mm je "poludio" od druge T. upoznali smo se izlazeci nemilo van, ali u prvoj T je sve nekako stalo, barem se smanjio broj izlazaka. sve smo podredili klincu. ondak sam ja "pukla" i pocela traziti vrijeme za sebe i taman kad smo se nekako uhodali u svako-svoje izlaske (nikako ne uspijevamo skupa) sam ostala opet trudna. i sad sizakam. u zadnjih 6mj ne sjecam se da je u tjednu bio doma vise od 2 veceri u nizu a sve po devizi "pa ja ne izlazim..samo se dugo nisam vido sa xy (tu upisi imena 50ak frendova) pa bi bas danas s njim na kavu" a ne zna otici na kavu na 1-2h nego zabrazdi do dugo u noc.
    pitam se jel ga to puknuo drugi pubertet ili cinjenica da je sad otac dvoje djece i da to vise ne prolazi pod mladic/decko, nego muz/odrasla osoba...?!? :? :/
    Da mislim da ih uhvati neka "šiza"
    Meni je MM najviše izlazio u vrijeme mojih trudnoća i nakon poroda :?
    kad je mala već bila 2 g nije ga se moglo natjerati van, a ja bi baš gledala telku

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Apathetic prvotno napisa
    Meni je MM najviše izlazio u vrijeme mojih trudnoća i nakon poroda :?
    Nemoj me plašiti. Ne bi htjela da mi se to dogodi. Uf... pa neće valjda poludit "pod stare dane"???

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Mislim da su ga tri godine našeg obiteljskog života prilično upapučarile tako da sam cijelu prošlu godinu muku mučila da ja njega nagovorim da odemo vani, mada smo se mi doista naizlazili skupa. Sad kad čekamo bebu pogotovo mu se više ne da jer kako kaže izlazi vanka od 13, a to je već 20 godina i da mu je više dosta i da mu se ne gleda pijane tinejdžere.
    Sad 1-2x tjedno igra nogomet s dečkima (mada je i to bojkotirao par mjeseci), nakon čega uglavnom ostaju piti pivu i raspravljati o "tekućim problemima" ispred trgovine u kvartu koja radi cijelu noć. Meni ne smeta, osim kad me probudi kako bi nastavio raspravu s menom

Inače izađe eventualno jednom u mjesec dana, a katkad i rjeđe, a da je i prilično češće bilo bi mi isto ok, nekako mi je to prirodno dok još nemamo toliko obveza. Naravno, to sad govorim iz ove perspektive. Da sutra krene u neka luda tulumarenja kad dobijemo bebicu i da ne dolazi doma i prestane mi pomagati, e onda bih drugačije pisala.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

MM je u mojoj prvoj trudnoći poludio, išao je na košarku, a došao doma oko 2, 3. Fakat me to smetalo, sad sam opet trudna i ne sjećam se kad je bio vani zadnji put. Ja idem s frendicama na kratke večernje kavice, najkasnije do 12. Moram priznati da bi i ja rado izašla do jutra i naplesala se, ali ne znam ni gdje ni s kim. MM ide na košarku jednom tjedno i to je to. Nema običaj ići na cuge s frendovima, više ja organiziram zajednička druženja.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

MM ne ide nikamo otkad se oženio, još najbolje da svega da visi po birtijama dok sam ja doma s njegovim djetetom.
    Izađe na kavu s dečkima, na proslavu ročkasa, kartanje ili slično ali uz prethodni dogovor sa mnom. Ja također odem s curama, ali npr. u shopping ili kavu.

Nek svatko kaže kaj hoće, ali ne odobravam da oženjeni muški "vise" po raznoraznim Khalama, Saloonima i di se već sve izlazi. Ako je htio živjeti kao dečko nije se morao ženiti (il je mogao ženiti neku koja bi mu to tolerirala)

katajina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj iva_luca prvotno napisa
    Nisam ga ostavila ali sam mu dala do znanja da mogu i da imam plan. Bude li me zaj****** prodat ću auto ( moje auto, za koje sama plaćam kredit ), odselit iz kuće i iznajmit stan, ako mi se ne svidi živjeti ovdje odoh u Zagreb. Da se razumijemo, ne bih ga ostavila jer izlazi van nego jer ne ispunjava svoje dužnosti kao muž i otac, a meni ne treba još jedna osoba za kojom ću pospremati. I tako on večeras ide na piće ( čitaj bar tri pića ) s frendom ali će prvo starijoj dati večeru i pomoći mi da djecu stavim na spavanje 8)

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj icyoh prvotno napisa
    Nek svatko kaže kaj hoće, ali ne odobravam da oženjeni muški "vise" po raznoraznim Khalama, Saloonima i di se već sve izlazi. Ako je htio živjeti kao dečko nije se morao ženiti (il je mogao ženiti neku koja bi mu to tolerirala)
    Ja se slažem s tobom.

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj iva_luca prvotno napisa
    Nisam ga ostavila ali sam mu dala do znanja da mogu i da imam plan. Bude li me zaj****** prodat ću auto ( moje auto, za koje sama plaćam kredit ), odselit iz kuće i iznajmit stan, ako mi se ne svidi živjeti ovdje odoh u Zagreb. Da se razumijemo, ne bih ga ostavila jer izlazi van nego jer ne ispunjava svoje dužnosti kao muž i otac, a meni ne treba još jedna osoba za kojom ću pospremati. I tako on večeras ide na piće ( čitaj bar tri pića ) s frendom ali će prvo starijoj dati večeru i pomoći mi da djecu stavim na spavanje 8)
    ista situacija kod mene
    i mm je svjestan da ja mogu sama...

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

ne, osim ako ide na službeni put, iako ja idem češće

da želi povremeno,ne bih imala ništa protiv ali redovito ,tada bih itekako imala puno toga protiv

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ide van, baciti smeće, u dućan i to

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    Ide van, baciti smeće, u dućan i to

x

Datum pristupanja