-
prosjek plaće za naknadu?
Unaprijed se ispričavam ako postavljam pitanje koje je negdje odgovoreno, ali nisam uspjela to nigdje iščitati.
Da li itko zna kako se računa taj prosjek plaće za naknadu? Da li u to ulazi bolovanje za mene (smanjena plaća zbog toga) ili se računa neka prosječna satnica bez obzira na takva smanjenja pa prema broju radnih dana i sati u mjesecu za koji se isplaćuje?
Nadam se da nisam zakomplicirala pitanje...
-
Osoblje foruma
Pitanje ti je preoćenito. Od kad si na bolovanju? Da li se radi o bolovanju uslijed komplikacija u trudnoći ili nekom drugom bolovanju? Da li ti se rodiljni dopust nastavlja na bolovanje? Kad ti je termin?
-
Sorry, za sada se zanima samo informativno jer se osjećam ok (prošle su me jake mučnine) i nadam se da neću morati na komplikacije. Prošli mjesec sam bila nekoliko dana na bolovanju (ne komplikacije) pa sam razmišljala kako će mi zapravo utjecati na naknadu jednom kad budem na porodiljnom.
Zanimala me kolika je naknada za porodiljni prema plaći koji sam imala zadnjih 6 mj. kod poslodavca prije porodiljnog-čisto da znam kaj me čeka.
Mučilo me da li u prosjek naknade ulazi prekovremeni (zbog kojih je plaća veća i bolovanje koje nije komplikacije zbog kojeg je plaća manja).
U međuvremenu sam skužila da mi je pitanje bedasto jer zaista i prekovremeni i bolovanje utječu na broj radnih sati u mjesecu i da naravno utječu na prosjek plaće. Stoga molim, zanemarite moje pitanje i molim moderatorice da ga brišu.
Još jednom moja isprika ali tek kad sam ga napisala i poslala, sam skužila
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma