Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: nas 2 na plaži...

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno nas 2 na plaži...

dakle...kad me vid spazi u grudnjaku, to je kao da si biku pokazao crvenu krpu
    prošlo ljeto je imao 4 mjeseca i kad bi legla pored njega na ručnik, on je već znao rukicom skinuti grudnjak i baciti se na ciku.
    nemam pojma kako će to izgledati ove godine na plaži, mislim da će me stalno navlačiti.......
    ajde mame sisavaca da čujem kako to izgleda na moru!

Početno

Moj je prošle godine na moru imao 11 mjeseci, dojila sam ga i na plaži, obično kad bi izašli iz mora i malo se osušili pa bi malo spavao na ciki...

Iskreno, nije bio pretjerano zainteresiran obzirom da mu je plaža i cijeli doživljaj bio novina, pa je više bauljao i igrao se nego se koncentrirao na mene...

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno Re: nas 2 na plaži...

Citiraj anek prvotno napisa
    mislim da će me stalno navlačiti.......
    pored svih onih cica, grudnjaka i toplessa, dobro je ako će samo tebe.

za ozbiljno; i mene to zanima, ali možda će fakat biti pod impresijom svega okolo, pa malo zaborave na omiljenu igračku

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Potpisujem Anči.
    Mi smo bili na moru sa Orkinih 9, 11, 21 i 23 mjeseca... Nije bila baš jako zainteresirana - bilo je zanimljivije brčkati se u plićaku, bacati kamenčiće...

branka0112 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo se dojili na plaži bez problema, ustvari sad kad se vratim u to vrijeme stranci su nas puno nježnije gledali nego domaće "gospođe".
    Uglavno u vrijeme kad bi joj se prispavalo, jer ona obožava more da ne stigne mislit na niš drugo.

Početno

Citiraj branka0112 prvotno napisa
    stranci su nas puno nježnije gledali nego domaće "gospođe".
    Ja sam za svakog tko me gledao na bilo koji način imala pripremljen osmijeh #4 'blagoteleći kes blaženstva i totalnog nedoživljavanja' Nitko nije imao primjedbi

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Zadnji put kada smo bili na Floridi Mejri je bilo 5 1/2 mjeseci. Super je bilo. Nisam ni marila sto mi je kompletna cika vanka. He he. A nisu ni ostali na plazi: samo su se smjeskali u prolazu. :D

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Kod nas topless problem jer Omar to automatski protumaci kao pozivnicu za gozbu, grudnjak vec nije bio problem ... valjda su mu ostale stvari postale interesantnije - srecom!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •