Pošto sam zakasnila sa željama, evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pošto sam zakasnila sa željama, evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo i od mene ~~~~~~~~~~~~~~~~ da prođe sve u redu...
I ja tek sad vidjela, evo želim svu sreću mamici i bebici, nadam se da je do sada porod završio i da su oboje super!!!![]()
i ja malo kasnim, ali za dobre želje (valjda) nikad nije kasno!
nadam se da je sve prošlo super...![]()
Evo od mene još jednom ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ali sada za to da je već sve gotovo i da se maziš sa svojom Vinkom![]()
Naša Evita je brza sa porodima, sat- dva i gotovoooo. Nadam se da je i ovaj puta već rodila- Eh, pa gdje je bilo jutro, jel ono bila naručena u 6.30?
Ipak, ako još nije gotovo, šaljem vibre da sve prođe dobro i sretno.....
Vinka i Evita drž te se![]()
Nadam se da njih dvije sad guštaju u maženju![]()
Nestrpljivo ćekamo novosti
Ej posjetila sam te na tvojoj werb stranici,ali nisa nasla nista zadnje je iz 2007 sam dobro otvorila ili nekud odlutala? :?kloklo prvotno napisa
Ima li kakvih vesti od evite?
sudeci po Evitinom postu, jutros je trebala roditi. mislim da je ipak jos rano da nam se javi. nadam se da je sve proslo ok.![]()
Nadam se da je djevojčica prelijepog imena već uz svoju mamu!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SRETNO!!!!!!!
Ma, joj, tak me sram što to stoji neažurirano već godinu danamamasrce prvotno napisa
![]()
Ja i dalje redovno vodim dnevnik u wordu ali slikice su se pogubile po neoznačenim cd-ima, a ja budala perfekcionistička, umjesto da okačim online ono što imam, čekam da sve nađem i nastavim redom![]()
Ali sad su me već počele napadati frendice da sam sasvim neozbiljna i da ili ukinem vražju stvar ili da se primim posla, pa bum se primila posla![]()
Evita, nadam se da već držiš svoje malo zlato u naručju i rastapaš se od sreće![]()
vjerojatno si rodila, stoga - čestitam!
EVO NAS DOMA. DANAS SMO DOŠLI. MALENA VINKA JE BILA TEŠKA 3140 G I 49 CM. POROD JE TRAJAO 1,5. SVE ZA 10!
HVALA NA DOBRIM VIBRICAMA.![]()
čestitke od!
velika dobrodošlica Vinki!
express mami!
Dobro nam došla, Vinka!!!![]()
![]()
Mami, bracku i sestrici doma, tateku šaljem velkui čestitam na pridošlici!
![]()
:D![]()
Već kući :shock: ajme što lete dani![]()
Čestitam ti! Svaka čast!![]()
cestitke molim na http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...751925#1751925![]()