sanja77 prvotno napisa
Ostao mi je sjećanju naš prvi pravi izlazak kada je imao 4 mjeseca. Išli smo s frendovima u pizzeriju i bio je jako dobar, svima se smije i dođu dvije kokoši (čitaj klinke 18 godina). Sjednu do nas i zapale cigarete i obrate mi se "joj baš mi je žao kaj pušimo... kak je sladak". Nevjerovatno kako ljudima smetaju djeca, grozna su grozna, plaču, viču, ali da bi oni imali obzira prema maloj bebi - ne.
Jedva čekam kad zabrane pušenje. Kojeg datuma kreće zabrana?
Ti stvarno mislis da bi "klinke" od 18 godina trebale paziti hoce li smetati tvom djetetu ili ne...curke su si sjele i zapalile..ništ čudno...pa sjecam se sebe u tim godinama...džizus, djecu nisam ni primjećivala!
I to "kokoši"! Zašto bi bile kokoši..svašta...eto...dale su kompliment tvom djetetu da je sladak...šta bi više?!
Uopće ne mislim da cure nisu imale obzira nego da nisu osvijestilo uopće roditeljstvo i majčinstvo...a i zašto bi..pobogu imaju 18!
Ja fakat nikada nisam naišla na ljude kojima djeca, kakti, smetaju...doduše niti idem s Janom u zatvorene kafiće...kada bude toplije biti će druga priča
I to sa zabranom pušenja
uf, ne da mi se ulazit u raspravu..
a počela sam...