Mi smo svaku subotnju setnju po gradu zavrsavali sjedanjem na kavu (na otvorenu terasu) skup s djetetom. Tada bi se izvlacio ruksak pun autica koji su bili spakirani samo za te prigode. Obicno bi u shoppingu pao pokoji autic, pa bi se i on izvukao na stol. Nije to bas bila najmirnija kava, al tada bi obicno malcu dali rucak (iz termosice, skuhan doma), on bi vozao autice, a mi bi odmarali noge.
Epilog - sad ga cuva baka i kad zavrse s parkom (baka zivi blizu parka u Bocarskom) malac pokusava odvuc baku u kafic, a baka je :?
Vodila sam ga i na sprovod. Umro je susjed, nisam imala kud s malcem. Na kraju je svima bilo drago da sam bila i ja i on. Ja nisam bila pretuzna, da je neki intimniji sprovod, gdje ocekujem da cu ja biti u komi, mislim da bi se potrudila uvaliti ga nekom, vise zbog njega, nego zbog okoline.
Bili smo na svadbi, on si je nasao drustvo, puzali su skupa pod stolove i oko zavjesa i on se igrao s njenim lutkama, a ona je uzivala u njegovim auticima i bilo nam je svima lijepo. Imam milion prekrasnih zajednickih fotki od tamo. Oko 8 ga je baka pokupila doma i malac je osao spavati, a MM i ja smo plesali do jutra.