Ja ću tu ispasti padobranac ali ja ne razmišljam na način-vodim ih tamo gdje mislim da će im biti lijepo. Njima je lijepo svugdje, stalno su u svom društvu, igraju se, uživaju...A ja ne idem nigdje. Tako da pireve ostavljam sebi i mužu, to je zadnje mjesto gdje želim svoju djecu. Jednom smo poveli dvoje, trajalo je dva,tri sata dok ih nismo odveli baki i njima je bilo fenomenalno. Meni nije. Stalno sam pratila što rade, oće što razbiti, oće napraviti kakvu piz.dariju. Naime, hvatali su se ispod stolova pa tetama u kratkim haljinama nije bilo drago I tako, u svakom slučaju nisam se opustila dok nisam ostala sama. Na sprovode jedno veliko NE. U svakom slučaju, kako god okreneš, ja ustravri volim otići bilo gdje bez njih. Majka ili nemajka ali ja uživam u tom vremenu. Jer smo stalno zajedno. A ovo što pričate o drugoj djeci koja smetaju..meni druga djeca nikad ne smetaju. Ni na sprovodima, ni u kafiću ,ni na pirevma...niti malo. Nego mi je super gledati dječicu i budu mi ful simpatična dok rade svinjarije a njihove mame letaju za njima.