-
Ja sam se davnih godina zgrozila :shock: kad sam u Londonu vidjela da na neka mjesta (npr. restorane i klubove) nije dozvoljeno dovoditi djecu.
Kasnije, kad su se moja djeca rodila, shvatila sam zašto. To je zaštita i te djece i svih ostalih. Tamo se puši - zašto bi netko klinca u kolicima vodio onamo... Na primjer. A isto tako - zašto da drečavi klinci rastjeruju goste? Da se razumijemo, nije to u SVIM restoranima, samo u nekima. Pa si birate prema situaciji...
Moji klinci nisu išli još ni na jedan sprovod (iako su oba odnedavno školarci), ni u svatove (na vjenčanja da, ali ne kasnije na tulum), u kino tek od prije godinu-dvije, kad su naučili mirno sjediti, i kad im je pažnja izdržala cijeli film, a to prije 4. godine nije bio slučaj.
Tja, same ste rekle - jedno je odluka (tu imamo manevarskog prostora) a drugo potreba (nije uvijek bajno, ali sorry, ima i takvih prigoda). Kako god odlučili, moramo uvijek misliti ili što je najbolje za dijete ili po principu najmanje štete. Nema jedinstvenih pravila.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma