ja i mm inace imamo raspored tako da on bude pon, sri, pet popdone s dorianom, i onda ja mogu ici kamo zelim, isto tako i oni. i vikendom ako nemamo zajednicki program onda cesto jedan obavlja nesto sam, a drugi je s djetetom, ili obavlja s djetetom. ut i cet mm obavlja svoje najcesce izvan kuce, ima iznajmljen ured blizu da ima mir ako radi na kompu, a ja ako zelim mir mogu isto otici u taj ured.
imamo i puno vremena koje provodimo svi zajedno, negdje vani, doma...
a imamo i neke stvari koje obavljamo samo ja i muz, bez djeteta, al to je onda najcesce neki izlazak navecer kad dijete vec spava, ili ako je nesto bas potrebno da budemo oboje, a djeca ne mogu, kao sto su sad ove radionice u modusu.

u principu ne ostavljamo dijete s bakom, osim u slucajevima kad mjesto niakko nije za djecu.

naravno da volim otic sama na kavu u grad s frendicom, al mi je bezveze da setam maksimirom bez djeteta. a to na primjer jednoj mojoj frendici smeta, pa se ne druzim s njim previse, jer ne razgovaramo mi o ne znam cemu da bi dijete smetalo.drugo je kad pricamo o nekom problemu, tu mi dijete smeta da joj se mogu posveteti, al da tracam nekog ne zelim gnjaviti mamu, niti se odvajat od djeteta, jer njemu to ipak bude stres ako treba ici spavati ili se probudio, a onda i meni.