Kao što naslov kaže, čim smijem mazati hemeroide u trudnoći? Vanjski su i nisu previše veliki, samo jedan plik mali, ali dovoljno da me boli. Inače se se pojavili baš kad mi se probava stabilizirala. Molim savjete od kemijski preparata a i prirodni
Kao što naslov kaže, čim smijem mazati hemeroide u trudnoći? Vanjski su i nisu previše veliki, samo jedan plik mali, ali dovoljno da me boli. Inače se se pojavili baš kad mi se probava stabilizirala. Molim savjete od kemijski preparata a i prirodni
Meni je danas ginekologinja preporučila Hemopropin mast. Nadam se da pomaže!
Kazu da pomaze i kantarionovo ulje ali negdje sam vidjela da ono snizava tlak (istina kod vaginalne uporabe). Pitaj malo ginekologa pa ako smijes, to ti je 100% prirodno.
Evo baš htela da napišem: kantarionovo ulje i nevenova mast, najobičnija.Kikica1 prvotno napisa
Čak se može i napraviti kod kuće.
Ali, treba voditi računa da kad mažeš, ostane u tom delu, tj da ti se ne razlije mnogo okolo.
Nevenova mast leči sve proširene vene, jako efikasno i jako brzo.
Djecja pasta JGL 50ml
Proizvodjac : "Jadran" Galenski laboratorij Rijeka
Namjena : Pripravljena je prema tradicionalnoj ljekarnickoj recepturi.
Preporucuje se kod veoma osjetljive i nadrazene djecje koze,te kod pojava pelenskog osipa.
Mogu je koristiti i odrasli s osjetljivom i iritacijama podloznom kozom,a pogodna je u trudnica i rodilja kao pomoc kod hemoroida.
Mislim da je ima u ljekarnama, ja sam kupovala u dm,cijena oko 25 kuna.
a kak se zna kad imas hemeroide
ja_mama prvotno napisa
![]()
da ih imaš, znala bi vjeruj mi
... i nakon tjedan dana mazanja nije pomoglo!Inda_os prvotno napisa
Ima li netko bolji savjet?
Molim Vas savjet kako da pregrmim ovu neugodu.Sad sam u 38 tjednu i uskoro se spremam za Veliki dan....jedva cekam, ali....iskočili su mi hemići, kao mali grozdovi oko anusa...nije bolno.,problema s probavom imam cijelu trudnoću, ali neugodno mi je zbog klistira.To me više muči od trudova i bolova pri porodu, sram me. jel imao tko takav osjećaj, ili su se oni u radjaoni nagledali toga pa neće komentirati..joj, pravim paniku bez veze, ali...![]()
I ja ih imam. Sigurno neće komentirati, nagledali su se oni i puuuno gorih stvari. Jako puno trudnica rađa s hemoroidima ili ih dobije odmah poslije poroda tako da su oni više pravilo nego iznimka. Možda da ih pokušaš riješiti čisto zbog sebe, da se bolje osjećaš! Ja svoje ne uspijevam.
Jeste li probale nevenovu mast ili kantarionovo ulje (neven je bolji!)?
On rešava i one najgore proširene vene na nogama. Hemoroide 100%
Kod nas ima i da se kupi mast na biljnoj bazi zove se FitorektalMožda da proverite da li se kod vas prodaje tako nešto. Ali ja i dalje navijam za prirodu
Ja ih se isto probavam rješiti mjesecima, zbog sebe, naravno. Potrošila sam 3 komada hemapropina, perem se kamilicom. I smire se oni, ne nestanu, ali se stvarno smanje, do slijedeće tvrđe stolice, onda sve ponovno.....![]()
Nakon par dana učestalih stolica -nije proljev- pojavio mi se hemeroid, sad svaki put nakon nužde se operem i namažem nevenovom mašću, pa ću vidjeti, želim da prođe do poroda. Zanima me da li je moguće da su ga izazvale te učestale stolice? I kako je moguće da imam po 5-6 normlanih stolica u danu, tj. svaki put nakon jela mi se stvori onaj osjećaj da moram na wc? Jesam pokvarila želudac ili što?