Citiraj pikula prvotno napisa
Bilo bi lijepo, da. Ali puno nas nije non stop na netu. Nešto skužiš, nešto ne. A i svi smo mi na forummu doživjeli linč ili dva Nije to niš strašno, čovjek se samo ne treba dati sluditi od agresivnih i nekonstruktivnih napada. Oni drugi su uvijek korisni koliko god da ih ima. Ja sam recimo od onih koi ne mogu nikak povezati osobe i rzličite topice, tj. kad pričamo na jednom topicu ja pišem o toj temi, a sve drugo što je ta osoba pisala prije toga ili negdje drugo ja nemam pojma. pišem samo o onome što je osoba htjela i napisala. Ove neke kompilacije i rekonstrukcije su meni malo... Ok, ako se poznate u živo, ali ova nagađanja tko je kakav, zapravo.... Malo mi je to - Bar ne za ozbiljno.
Misliš da ja pamtim tko je što rekao? Moš misliti!Al sam zapamtila da sam bila jedina.
Ma nije bitno uopće, ne diraju ni mene rasprave di sam jedna protiv tisuću (navikla sam) ali mi je glupo što se puno njih ustručava pisati javno (ne na pp!!) ono što misli. Ali OK, nema ni meni smisla više ova tema, totalno prožvakana i dosadna.