koliko dugo?
ivar je sinoc jedva zaspao od glavobolje i kljucanja na tom mjestu.
dvije zlicice panadola nisu pomogle, nego hladni oblog na obrazu.
ima li koristi od onih dentinox ili sl gelova?
koliko dugo?
ivar je sinoc jedva zaspao od glavobolje i kljucanja na tom mjestu.
dvije zlicice panadola nisu pomogle, nego hladni oblog na obrazu.
ima li koristi od onih dentinox ili sl gelova?
Nam još nisu krenule, samo vam šaljemoda vas što manje boli.
ne znam da li djeluju, ali sam čula da su mnogima fakat pomogli,; međutim, ja sam prije jedno mjesec dana iznazivala milion apoteka u gradu i nigdje nema NIŠTA !
kažu da ni ne znaju zašto nema, kao, nestašica...do daljnjega.
možda su u međuvremenu dobili nešto :/
boli??![]()
jadnicak...
idi je izasla jedna, nismo ni znali da joj izlazi dok nije na redovnoj kontroli dr. zubarka vidjela da je izasla (nije do kraja, jos jedan onaj vrsak je pod zubnim mesom). rekla nam da dodjemo za dva mjesca na kontrolu, da provjeri je li ova izasla do kraja bez problema i krecu li ostale...
nije mi ni na kraj pameti palo da bi to mozda moglo boljeti... :shock:
ne znam ima li to ikakve veze, ali ni ja nisam ni znala da su mi umnjaci izasli dok ih dr nije vidjela...
drzim fige da ne traje dugo i da nekako nadjete nacin da rijesite bol... ~~~~~~~
dentinox je na bazi kamilice i lagano hladi i kao malo umrtvi to podrucje. nece odmoc.
a ako zelis probat s homeopatijom, chamomilla.
Koliko brzo rastu šestice? Ili bolje da pitam koliko sporo?
Patriku su izbile dvije prije jedno pet mjeseci i od tada se nisu pomaknule. Doduše, više se ne žali da ga išta boli, ali ipak....
Ja sam Annabel kad su rasle sestice dala paracetamol i bas je pomoglo.
Ivka mu vec daje
Panadol, to je paracetamol.
mamma Juanita prvotno napisa
![]()
Nisam uopce to vidjela.
Saljem puse Ivaru![]()
Nevjerovatno ali istinito u Hrvatskoj trenutno nema za kupiti ništa što može ublažiti bolove kod rasta zubića.U Italiji se može naći Dentinalle ili Dentinox gel u Austriji.Naši zasad ne planiraju uvoziti ništa slično.Inače dobro je mazati i šestice s tim gelovima jer pomaže,ja Marku mažem.
pa ne mogu vjerovati, bas nista nema?
ivar inace nije tip djeteta koje ce jaukati, najcesce skuzimo da ga nesto boli tek po tome sto je neraspolozen :/ . ali sinoc je bilo koma, mislila sam ga u ponoc voditi na hitnu koliko je plakao da ga glava boli, zamislila sam vec najcrnje scenarije (tumore ili upale m.ovojnica) i onda se sjetim - daj ivar, otvori usta.
kad sam vidjela zub, osjecala sam se deset kila lakse, a on tek tada u plac.
barbi, patriku vec sestice? :shock: da nisu ipak petice?Barbi prvotno napisa
e, da, ja sam prije nekoliko tjedana trazila neki od spomenutih gelova i nigdje ih nije bilo.
Mogu ja ovdje potraziti, pa vam posaljem?ifi prvotno napisa
Sada ste me prestrašile, taman je zubarica rekla B da su šestice spremne za izlazak. Istina bog mi do sada zube nismo nit osjetili, nikada mi nije niti palo na pamet koristiti neki od tih gelova. No, ako bude bolilo B je pravi tata - ne podnosi bol niti minutuMi protiv bolova i temp. koristimo Dalsy (na bazi ibubrufena), brzo djeluje...
ja sam jucer nasla neku tekucinu, mira...nesto, prave je ljekarne zagreb. ali nam sinoc nije trebala.![]()
Ajde sto su Ivaru izasle setice(vjerujem da je sad ok) nego mom Noah ovaj tjedan izbila jedna. Annabel ih jos nema.
A majko moja mila pa to je bio takav plac i vriska pa mi pokazuje. Dva dana sm uzimali ibuprofen jer paracetamol nis nije pomagao.(mrzim ibuprofen). Dakle bilo je uzas i nemam pojma od kud ranije :shock: Jadan nema ni mjesta za njih![]()