Ja ću sad na godišnji pa na porodiljski, a J će i dalje biti u vrtiću jer moram učiti. Kad ne znaš prave razloge nema se ni smisla užasavati.marival prvotno napisa
Ja ću sad na godišnji pa na porodiljski, a J će i dalje biti u vrtiću jer moram učiti. Kad ne znaš prave razloge nema se ni smisla užasavati.marival prvotno napisa
Cubana ... naravno da nisam mislila na one koji imaju obaveze ... mada tko uči od pola 8 do pola 5 ... zar nije dovoljno npr. da je dijete od 9 - 3 u vrtićuCubana prvotno napisa
... stvar organizacije ?!
Sorry, nisam baš to tako doslovno shvatila, od pola 8 do pola 5, naravno da si u pravu.marival prvotno napisa
Al moram i skuhat u međuvremenu![]()
Bivša OŠ našeg starijeg imala je Suvagovce uključene u nastavu. Bili smo zadovoljni zbog toga, jer smo smatrali da su drugi lakše prihvatili naše "različito dijete", a i za njega smo se nadali da će (p)ostati tolerantniji prema onima različitim od sebe. Mali razredi bili su dodatni bonus.
U radu škole bili smo nezadovoljni ponečim, ali jedino zbog čega bih sada, unatrag gledano, razmišljala o drugoj školi nema veze sa školom, nego s naseljem. To su ostala djeca u razredu i njihovi roditelji - djeca koja su prerano dobivala preskupe stvari, a bilo ih je toliko da su stvorili opće ozračje stavova i vrijednosti bitno različitih od naših. Takvih klinaca valjda ima u svakoj školi, ali čini mi se da tamo bilo više nego je uobičajeno.
A za maleckog bih vrlo ozbiljno razmatrala mogućnost privatne OŠ da mogu. Ovako ću morat izabrati između 2,5 sati nastave u selu + teta čuvalica ako je nađem, ili boravka u školi u koju ćemo ga morat voziti. Na odabir će više utjecat naše financijske i organizacijske mogućnosti nego išta što saznamo o školama.
Prilikom upisivanja starije djece u OŠ mogli smo birati između 3 škole. Raspitivala sam se o profesorima u tim školama, koliko ozbiljno se radi, postoji li kakav red. I drugi kriterij bio je put do škole s najmanje opasnosti.
A kada smo krenuli ovo mi postalo veeeliiikiii problem.
Odahnula sam od kad su u srednjoj školi.ostala djeca u razredu i njihovi roditelji - djeca koja su prerano dobivala preskupe stvari, a bilo ih je toliko da su stvorili opće ozračje stavova i vrijednosti bitno različitih od naših.