Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 55 od 55

Tema: Jesmo li diskriminatorni prilikom izbora skole?

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj marival prvotno napisa
    i mene ... isto kao i roditelji koji su doma, a djeca u vrtiću od pol 8 do pol 5 ...
    Ja ću sad na godišnji pa na porodiljski, a J će i dalje biti u vrtiću jer moram učiti. Kad ne znaš prave razloge nema se ni smisla užasavati.

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa
    i mene ... isto kao i roditelji koji su doma, a djeca u vrtiću od pol 8 do pol 5 ...
    Ja ću sad na godišnji pa na porodiljski, a J će i dalje biti u vrtiću jer moram učiti. Kad ne znaš prave razloge nema se ni smisla užasavati.
    Cubana ... naravno da nisam mislila na one koji imaju obaveze ... mada tko uči od pola 8 do pola 5 ... zar nije dovoljno npr. da je dijete od 9 - 3 u vrtiću

... stvar organizacije ?!

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa
    Cubana ... naravno da nisam mislila na one koji imaju obaveze ... mada tko uči od pola 8 do pola 5 ... zar nije dovoljno npr. da je dijete od 9 - 3 u vrtiću

... stvar organizacije ?!
    Sorry, nisam baš to tako doslovno shvatila, od pola 8 do pola 5, naravno da si u pravu.
    Al moram i skuhat u međuvremenu

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bivša OŠ našeg starijeg imala je Suvagovce uključene u nastavu. Bili smo zadovoljni zbog toga, jer smo smatrali da su drugi lakše prihvatili naše "različito dijete", a i za njega smo se nadali da će (p)ostati tolerantniji prema onima različitim od sebe. Mali razredi bili su dodatni bonus.
    U radu škole bili smo nezadovoljni ponečim, ali jedino zbog čega bih sada, unatrag gledano, razmišljala o drugoj školi nema veze sa školom, nego s naseljem. To su ostala djeca u razredu i njihovi roditelji - djeca koja su prerano dobivala preskupe stvari, a bilo ih je toliko da su stvorili opće ozračje stavova i vrijednosti bitno različitih od naših. Takvih klinaca valjda ima u svakoj školi, ali čini mi se da tamo bilo više nego je uobičajeno.

A za maleckog bih vrlo ozbiljno razmatrala mogućnost privatne OŠ da mogu. Ovako ću morat izabrati između 2,5 sati nastave u selu + teta čuvalica ako je nađem, ili boravka u školi u koju ćemo ga morat voziti. Na odabir će više utjecat naše financijske i organizacijske mogućnosti nego išta što saznamo o školama.

NetkoMiOteoNick avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Prilikom upisivanja starije djece u OŠ mogli smo birati između 3 škole. Raspitivala sam se o profesorima u tim školama, koliko ozbiljno se radi, postoji li kakav red. I drugi kriterij bio je put do škole s najmanje opasnosti.
    A kada smo krenuli ovo mi postalo veeeliiikiii problem.
    ostala djeca u razredu i njihovi roditelji - djeca koja su prerano dobivala preskupe stvari, a bilo ih je toliko da su stvorili opće ozračje stavova i vrijednosti bitno različitih od naših.
    Odahnula sam od kad su u srednjoj školi.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •