mommy_plesačica prvotno napisa
Pa evo mog iskustva: telefonski sam rezervirala termin za prvi pregled (zauzet je i po mjesec i pol unaprijed!), uspjela upasti jer je taman neka žena otkazala. Doktor je divan, ali sam tek NAKON pregleda saznala da pregled trebam platiti 150kn - jer je dr. debelo premašio kvotu pacijenata koje smije primati pa mu ja zapravo dolazim privatno. Naravno da mi to nitko nije spomenuo ni na telefon ni kada sam došla iako sam rekla da bismo se prijavili kod njega. Još mi je ponuđeno da platim dodatnih 200kn pa ću dobiti njegov broj mobitela i imam pravo na 8 poziva godišnje... Račun nisam dobila. Također mi je rečeno da sam na listi čekanja pa čim se neki mali pacijent "odseli" od dr. Jovančevića, mi imamo prioritet. Dakle, vjerojatno će i vama biti ista priča.
Nije mi problem platiti pregled i doktor mi se jako sviđa (iako voli šopati kapima, vitaminima, željezom), ali bih voljela da mi je to rečeno unaprijed, a ne da sam dovedena pred gotov čin.
A što se tiče vremena primanja pacijenata, nisam primijetila da ima nekog reda. Prvi put smo bili na parni datum popodne, sada smo naručeni na neparni datum popodne :?