Moram reći da su nas iz Doma (pedijatar) toplo uputili kod dr.J., a kad sam ga bila informativno nazvala prije 3-4 tjedna sav se bio "razmekšao" na priču i okolnosti i rekao da dođemo kad se "legaliziramo". Zato smo možda i iznimka?
Evo ja danas otišla sama i sestra mi je otvorila karton, znajući da sam već s njima razgovarala. Doduše ponudila mi je da prvi pregled bude za 2 dana "popodne za 150kn, pola sata, možete u miru obaviti pregled i postaviti sva pitanja koja vas muče" jer se inače dugo čeka za naručiti se na pregled.
To mi se učinilo OK jer zaista želim da se dijete PRVI PUT detaljno pregleda i to ODMAH , a ja imam spreman cijeli "file" pitanja. Pitala sam decidirano, što je sa sljedećim dolascima, pregledima i slično - odgovorila mi je da su svi ostali pregledi u "običnim" terminima i da mi OVAJ put preporuča ovakvu kombinaciju jer pretpostavlja da želim što prije to obaviti...
Ponuđen mi je i dodatni jocker "ZOVI" , nadam se da mi takvo što neće trebati.
Nevezano za ovo sad, općenito razmišljajući, ne znam kako bi to bilo da sam ja pedijatar i da imam 1500 pacijenata i da me svaki dan proba nazvati, recimo, desetina od tog broja...valjda bih samo visila na telefonu?

Nadam se da će sve teći prema mome očekivanju, a očekujem ljubaznog, stručnog i (inače) besplatnog liječnika kojeg nemam namjere gnjaviti i tražiti van radnog vremena, a znam da ću beskonačno čekati red ako je u čekaonici gužva. Nadam se i da ne očekujem previše